Zodiile și fidelitatea în dragoste – Cine ne înșală așteptările

Semnele zodiacale si fidelitatea in dragoste, potrivit astrologiei

Când căutați dragostea, vă doriți să întâlniți pe cineva care este loial și gata să se angajeze într-o relație monogamă. Chiar dacă toată lumea este capabilă de acest lucru, se întâmplă ca unele semne zodiacale să aibă mai mult succes decât altele. Sunt anumiti nativi mai inclinati spre fidelitate ca altii.

Anumite semne in general tind să caute o relatie durabilă si stabilă. Dar asta nu înseamnă că fiecare individ va fi mereu credincios unui partener unic. Nevoile emoționale ale fiecărei persoane trebuie să fie îndeplinite, iar nativii trebuie să învețe să satisfaca cel mai bine nevoile sentimentale ale partenerului.

 

Semne fidele partenerilor :

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Taurul îi place să aibă confort casnic și este foarte senzual. El caută stabilitate și, în general, este foarte fiabil, loial și credincios. Taurii sunt planificatori foarte buni și se uită întotdeauna la viitor, gata să depășească orice problemă care le-ar putea aparea în cale, inclusiv in căsătoria sau relația lor.

 

Rac (22 iunie – 22 iulie)
Racul este semnul care caută cea mai lungă și sigură relație de dragoste. Iubeste sentimentul apartenentei la camin si familie si nu infloreste daca nu are legaturi emotionale profunde. Racul este de obicei foarte grijuliu și tinde să se ocupe de cei pe care îi iubește.

 

Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Cei născuți sub semnul Fecioarei sunt sensibili, creativi și tind să fie intuitivi în sentimentele și nevoile lor. Acesti nativi ii susțin de obicei pe cei pe care îi iubesc, întotdeauna gata să-și ajute persoana iubita. Se simt datori sa cultive loialitatea si de obicei nu sunt tentati sa insele.

 

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)
Acest semn caută pacea și armonia, mai ales în relațiile sale, datorită dorinței sale înnăscute de dreptate și echitate. Ei au de obicei relatii stabile, iar atunci când apar probleme într-o relație, adesea stiu cum sa  manevreze situatia pentru a rezolva problema. Iubind pasiunea in relatii, Balanțele tind să fie de încredere și loiali.

 

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Acest semn îi place stabilitatea, mai ales într-o relație. Majoritatea Capricornilor își dau seama că succesul necesită multă muncă și hotărâre și asta nu-i înspăimântă. Când obstacolele apar într-o relație, Capricornul are răbdarea de a rezolva problema.

 

Semne care au mai multe probleme cu fidelitatea:

Unele semne au o personalitate care pur și simplu nu îndeplinește cerințele loialității. Sunt capabili de legături profunde emoționale, dar acest lucru se întâmplă uneori împotriva naturii lor.

 

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Berbecul este independent și impulsiv, de multe ori acționând înainte de a se gândi la consecințele acțiunilor sale. El este, de asemenea, avid de aventura, care ar putea foarte bine să includă legaturi si parteneri multipli.

 

Gemeni (21 mai – 21 iunie)
Nativii acestui semn sunt îndrăzneți și curioși. Legaturile cu ei au o doza de emoție și, uneori, chiar pericol. Gemenii sunt, de asemenea, foarte instabili sentimental și doresc să se joace, chiar și cu inima altora. Ei se pot plictisi cu ușurință cu un partener odată ce entuziasmul începutului a dispărut.

 

Leu (23 iulie – 22 august)
Leul este un perfecționist și caută întotdeauna partenerul perfect. Cu toate acestea, puține relații sunt perfecte și odată ce el descoperă că partenerul său nu este exact ceea ce isi doreste, el incepe iar sa caute aventuri si alti posibili partener. Iarba este mai verde în altă parte…

 

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Scorpionii sunt nativi puternici si dominanti, iubesc puterea. Este greu să ii cunoști, pentru că adesea își ascund sentimentele adevărate. Poate fi dificil să ai o relație cu un Scorpion, pentru că mereu tinde să creadă că are dreptate și nu iartă prea mult. Când se simt nedreptățiți, le este greu să ierte și să meargă mai departe, prefera sa aleaga alt partener.

 

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)
În general, Sagetatorul este un spirit liber care urăște regulile, inclusiv restricțiile inerente unei relații monogame. Acest semn se bucură de explorări de tot felul, inclusiv calatorii aventuroase si relații cat mai diversificate.

 

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)
Acest semn este adesea nestatornic și imprevizibil, este foarte independent și neconvențional. Vărsătorii tind să evite legăturile de căsătorie sau relațiile serioase, considerându-le plictisitoare.

 

Pești (19 februarie – 20 martie)
Fiind cel mai sensibil semn al zodiacului, Pestii luptă adesea împotriva emoțiilor interioare conflictuale. Pestii traiesc in propria lor lume imaginara si uneori au probleme cu gestionarea cererilor din lumea reala, inclusiv a relatiilor. Sunt ușor dezamăgiți atunci când un partener sau o relație nu se potrivește cu așteptările lor mari.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 25 februarie 2021

Avem energie, motivaţie, să facem ceva care ne-ar prinde bine şi nouă şi familiei şi-o ...