Zodiile periculoase. Trebuie să stai departe de ele, pentru a nu suferi

Unele persoane sunt extrem de periculoase atunci când vine vorba despre interesul propriu. Iată care sunt zodiile periculoase și cum pot ajunge să facă orice vor cu mintea celorlalți, numai dintr-un singur gest:

Dacă ar fi să existe un lider al acestui top, atunci nativul zodiei Scorpion ar putea conduce detașat. Acesta are capacitatea de a obține întotdeauna ceea ce își dorește din partea celorlalți și nu se teme să calce pe ei pentru a ajunge unde își dorește. Din păcate, de multe ori, nativul acestei zodii ajunge să lase în urma sa multă suferință.

Este o adevărată provocare să stai lângă acest nativ, pentru că niciodată nu îi poți cunoaște cu adevărat intențiile. Tot timpul, cei din jurul lor se vor gândi dacă ceea ce fac nativii zodiei Scorpion fac totul din suflet sau au niște motive ascunse. Aceștia pot vinde legume chiar și grădinarului, cum spune celebra vorbă românească, atât de buni sunt în a-i convinge pe ceilalți.

A doua zodie care îi manipulează pe ceilalți este zodia Pești. Din dorința de a-i vedea pe ceilalți fericiți, nativii zodiei Pești îți ascund mereu sentimentele și sunt extrem de greu de citit. Foarte puține persoane vor afla ceea ce gândesc ei, cu adevărat. Nativii Pești vor reuși să îi manipuleze pe cei din jurul lor cu lucrurile pe care le fac și le spun.

Nativii zodiei Pești sunt dispuși să trăiască și o viață dublă
Pentru că își doresc să evite confruntările și să nu fie trași la răspundere vreodată, nativii Pești sunt ași în manipulare. Totul pare lapte și miere în viața lor și mențin aceste aparențe pentru a evita discuțiile. Dacă pentru a evita anumite discuții sunt nevoiți să trăiască și o viață dublă, nativii zodiei Pești nu vor ezita să facă acest lucru. Cei din jur vor avea parte, din când în când, de adevărate suprize din partea Peștilor.

4 semne astrologice că te-ai născut într-o lume dificilă. Cum faci față provocărilor

Există câțiva nativi care se adaptează cu dificultate schimbărilor, mai ales că în lumea în care trăim totul se schimbă de la o secundă la alta.

4 semne astrologice că ești ales
Iată câteva semne că te-ai născut într-o lume dificilă și că trebuie să depui eforturi mari pentru a te integra în societate ori pentru a avea succes.

Te-ai născut când era Lună Plină

Se spune că oamenii care se nasc în timp ce e Lună Plină sunt cu adevărați speciali. Luna guvernează zodia Rac și se știe că acest nativ are o sensibilitate aparte.

Dacă te-ai născut la Lună Plină înseamnă că ești o persoană vizionară, că privești lucrurile cu o profunzime pe care cei din jur nu au cum să o înțeleagă.

Pentru a răzbi în viață, trebuie să înveți limbajul celor din jur, să te exprimi cât mai simplu și mai coerent, fără să intri în filozofii complexe, dar pe care de altfel le stăpânești foarte bine.

Te-ai născut iarna

Persoanele care se nasc iarna, adică Săgetătorii, Capricornii, Vărsătorii și Peștii trebuie să lupte mai mult pentru ceea ce își doresc.

Aceste zodii sunt cu adevărat speciale deoarece reușesc să obțină lucruri care durează în timp, însă cu multă greutate.

Cei 4 nativi sunt destul de temperamentali și ceea ce trebuie să învețe este să fie puțin mai concilianți, mai răbdători.

Te-ai născut când era Mercur retrograd

Când planeta Mercur este în fază retrogradă, toate lucrurile se întorc cu susul în jos. Dacă te-ai născut când a avut loc un astfel de fenomen astrologic, înseamnă că te vei lovi foarte des de răutățile oamenilor.

Pentru a face față provocărilor, poți aplica metoda hristică: întoarce și celălalt obraz și îi vei surprinde pe toți. Trebuie să dovedești că ești rezistent.

Ai ascendentul în zodiile Fecioară, Scorpion, Taur sau Balanță

Dacă ai ascendentul într-una din zodiile de mai sus, ai de furcă! De la Fecioară moștenești atitudinea rațională, de la Scorpionul carisma, de la Taur ambiția, iar de la Balanțe răbdarea.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...