Zodiile pentru care vine barza în 2019

Anul 2019 va fi unul plin de surprize plăcute mai ales pentru zodiile feminine. Va fi anul loc din multe puncte de vedere, iar dacă își doresc un copil sau încă un copil veștile sunt bune.

FEMEIA VĂRSĂTOR. Femeile Vărsător care încearcă de mult timp să aibă un copil și care au o relație stabilă trebuie să stea liniștite. În 2019, testul de sarcină ar putea ieși pozitiv, iar asta le va aduce multă fericire în suflet.

Vor fi nevoite să se pregătească din timp cu tot necesarul cu care trebuie primit un copil. Multe dintre femeile Vărsător care vor un copil la finalul anului îl vor ține deja în brațe.

FEMEIA BERBEC. Poate că pentru femeia Berbec anul 2019 nu va fi extraordinar din punct de vedere profesional, însă va fi un an excelent din punct de vedere familial.

Femeile Berbec își vor mări familia, iar vestea sarcinii ar putea veni primăvara, când natura se trezește din nou după o iarnă friguroasă.

FEMEIA PEȘTI. Și această nativă are parte de un an fertil, un an plin de surprize plăcute. Nu doar că va afla că a rămas însărcinată, dar va primi și câteva cadouri bine meritate, poate sume de bani sau titulaturi pentru care a muncit foarte mulți ani de zile. Toate se așază din luna martie, luna lor zodiacală.

Horoscop de final de an. Cum încheie zodiile anul 2018

Finalul anului 2018 este marcat de două evenimente astrologice. Două planete puternice retrogradează în lunile noiembrie și decembrie, iar acest lucru va aduce un val de schimbări zodiilor. Înainte de a vă invita să citiți previziunile pentru fiecare nativ, subliniem faptul că tensiunea acumulata în ultimele două luni ale lui 2018 poate să vă dea bătăi de cap.

Trecutul dă târcoale în viața a doi nativi
Berbec – Deși nu ești genul care să rămâi blocat în trecut, te încearcă inventarul lucrurilor făcute și a cuvintelor spuse. Retrogradarea lui Marte te va face să cazi pe gânduri și vei încerca să analizezi anul 2018 și să corectezi deciziile pe care le poți considera greșite.

Finalul lui 2018 te poate prinde împăcat cu gândurile, numai dacă reușești să rezolvi problemele active, astrologic vorbind ai toate șansele să treci în 2019 fară rămășițe.

Taur – Viața sentimentală poate suferi schimbări majore. Cei care se află într-o relație o pot consolida și trece în etapa următoare. Taurii singuri au șansa să își umple golul alături de un partener pe gustul lor. Ce poate fi mai frumos decât sărbătorile petrecute cu persoana iubită?

Valul emoțional care te curprinde te ajută și în viața de familie. Ești mai maleabil și dispus la compromisuri pentru cei dragi. Ai si noroc în plan financiar, semene bune finalul de an are.

Probleme cu banii pentru raci
Gemeni – Ai avut un an greu, plin de provăcări, compromisuri, ba chiar pierderi. Atenuarea problemelor tale survine în decembrie, lună care deobicei îți este favorabilă. Valul de energie negativă reușeste să fie spart cu ajutorul astrelor, însă ai grijă linia este foarte subțire.

Financiar situația ta nu se schimbă, stagnează, iar personal lucrurile se pot schimba, numai dacă ești antent(ă) la semnele trimise spre tine. Trecutul este prezent și-n viața ta.

Rac – De mult cauți răspunsuri la multe întrebări ce țin de parcursul tău din ultimii ani, simți că nu ești împlinit chiar dacă ai avea toate motivele să fii. Nemulțumirile te apasă și vor ieși la suprafață spre finalul lui 2018, însă acum ai ocazia să le atenuezi, să rezolvi problemele și să faci schimbările necesare pentru ca împlinirea ta să fie cea dorită.

Situația ta financiară nu este stabilă, alt lucru care nu te ajută în acest moment, însă după jumătatea lunii decembrie ai toate șansele să schimbi ceva în acest sens.

Leu –  Sărbătorile te iarnă te vor prinde în cea mai bună formă din ultimii ani. Reușești să culegi roadele muncii tale și asta îți dă confortul pe care-l căutai.

Ai grijă la sănătate, s-ar putea să ai ceva bătăi de cap, însă nu cu probleme grave. Ai grijă de tine și nu mai evita odihna.

Fecioară – Rezumat în doua cuvinte, finalul anului 2018 pentru tine ar putea suna cam asa: emoție și implinire. Da, ai auzit bine, ai parte de tot ce îți dorești de sărbători, banii nu lipsesc, cei dragi îți vor fi alături, meniul complet îl stabilești tu, astrele s-au asezat în așa fel încât toate îți vor merge bine.

Ai grijă doar la ritmul de cheltuit banii

Balanță – 2018 a fost plin de provocări, nici finalul anului nu va fi altfel, însă puțin mai liniștit. Agitația din ultima perioadă te-a cam obosit, nu ești în formă și nu prea ai chef de pregătirile pentru sărbători, însă un val de energie te va cuprinde în decembrie și vei reuși să îți duci planurile la bun sfârșit.

Emoțional luna noiembrie îți aduce câteva semne de întrebare, chiar dacă asta îți crează pentru început un disconfort, vei reuși să închizi toate semnele de întrebare.

Scorpion – Numeri zilele până la finalul anului 2018 pentru ca nu ești prea mulțumit de cum a decurs acesta. Deși ți-e greu să crezi, vei reuși să duci la bun sfârșit toate proiectele începute și nu vei lăsa nimic în urmă.

Ai planuri mari pentru 2019, așa ca este recomandat să îți pui în ordine ideile și să hotărăști pe ce te focusezi.

Segetător – Semne bune anul nou are și încep să fie vizibile după data de 15 noiembrie. Recomandarea astrologilor este să fii pregătit pentru schimbări, pentru ca valul va fi mare și riști să nu știi ce decizii să iei sau pe ce cale să o apuci.

O dragoste nouă se arată în zare, fii pregătit să o întâlnești.

Capricorn – Te-ai incăpățânat mult să iasă lucrurile cum vrei tu, acum e momentul să realizezi ca nu toate sunt așa cum le-ai plănuit și să nu faci o dramă din asta.

Financiar întâmpini probleme, atenție mare în perioada 20 noiembrie – 7 decembrie.

Vărsător – Finalul lui 2018 îți aduce liniștea pe care ai căutat-o, din multe puncte de vedere. Situația financiară devine stabilă, relațiile se consolidează, ai toate motivele să spui că 2018 a fost un an bun.

Privește liniștit spre 2019, 2018 este ca și rezolvat.

Pești – Planurile de ați schimba viața se vor concretiza mult mai bine în ultimele zile ale lui 2018. Ia o hârtie și asează toate planurile că să nu riști să omiți pașii.

Financiar ești preocupat, dar situația se reglează rapid.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...