Zodiile feminine care toamna asta primesc verigheta

Toamna aceasta anumite zodii feminine își pot vedea marele vis cu ochii! Este toamna surprizelor uriașe din punct de vedere amoros. Iată lista celor 4 femei din zodiac despre care putem spune că până la finalul anului își pun pirostriile!

Zodiile feminine care toamna asta primesc verigheta

FEMEIA LEU

Femeia Leu este tot timpul gata de atac atunci când vine vorba de dragoste! Această nativă are mereu ideile clarificate despre ce vrea de la un partener ideal de viață. Nu e deloc exclus ca toamna aceasta acel partener ideal să ajungă în viața ei fix când nu se așteaptă.

FEMEIA BALANȚĂ

Femeia Balanță e ceva mai sceptică și nu achesează la ideile tradiționaliste privind uniunea dintre două persoane, însă un bărbat, ACEL BĂRBAT o va face să își schimbe principiile. Va primi verigheta și va dori să ajungă cu el în fața altarului. Bat clopote de nuntă, așadar!

FEMEIA TAUR

Tăuroaicele care până acum au tot fugit de responsabilitate în relațiile lor trebuie să se concentreze cu maximă atenție la ce vine pentru ele în această toamnă! Noiembrie va fi pentru ele adevărata lună a iubirii, mai ales că vor fi cerute în căsătorie! Vor accepta? Nu vor accepta? Totul depinde de dorințele lor.

Saturn nu va mai fi retrograd și intră în Capricorn! 4 zodii au karma dată peste cap

FEMEIA BERBEC

Femeia Berbec e greu de cucerit, dar cineva va reuși să o îmblânzească, să o tempereze. Va întâlni bărbatul care îi va da peste cap toate ideile (multe dintre ele preconcepute, ce-i drept, mai ales despre căsnicie) și toate așteptările într-o relație.

Vor avea parte de momente frumoase alături de persoana iubită și de o… cerere în căsătorie ca în filme!

Saturn nu va mai fi retrograd și intră în Capricorn! 4 zodii au karma dată peste cap

În astrologie, Saturn este cunoscută drept planeta karmei, a disciplinei și a spiritului justițiar. Persoanele care își caută dreptatea pot avea parte de surprize uluitoare azi. Unele sentințe s-ar putea să nu fie pe placul lor.

Reamintim că Saturn este retrograd din 18 aprilie și își încheie această etapă miercuri, 6 septembrie. Practic, începând de azi vom avea posibilitatea să învățăm din greșelile noastre, să corectăm acolo unde s-a greșit.

Cum sunt afectate zodiile
Berbecii trebuie să fie mai puțin temători, dar mai pragmatici și mai precauți. Au șanse de câștiguri financiare.

Taurii și Gemenii au cam același drum de parcurs în toamna acestui an în sensul că vor fi puși în fața unor decizii care privește situația lor financiară.

Racii sunt extrem de sensibili, iar această sensibilitate este accentuată și de mișcările lunare.

Cât despre Lei, acești nativi de foc au nevoie de mai multă înțelegere și de mai multă implicare dacă vor să le meargă bine.

Fecioarele trebuie să cântărească bine deciziile pe care le iau mai ales dacă la mijloc este siguranța lor financiară.

Balanțele se îndrăgostesc, iar Scorpionii se dezîndrăgostesc. Cât despre Săgetători, aceștia trebuie să îngroape securea războiului în conflictele cu familia.

Capricornii îl au pe Saturn în mișcare directă, deci au toate șansele să ia numai decizii bine cântărite, decizii perfecte.

Vărsătorii au de luat și ei o serie de decizii înțelepte și vor avea toată susținerea să nu dea greș de data asta.

Peștii sunt nevoiți să renunțe la anumite lucruri dragi și să meargă înainte cu orice preț.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...