Zodiile dificile în relație. Sunt greu de iubit și sfârșesc adesea în singurătate

Atunci când vine vorba despre relații amoroase, fiecare persoană își dorește să se înțeleagă bine cu partenerul, să împărtășească interese comune și să aibă cât mai puține lucruri despre care să se contrazică.

Așa ar arăta o relație ideală, însă câteva zodii sunt imposibile atunci când sunt implicate într-o relație. Iată care sunt cele mai dificile zodii când vine vorba despre relații.

Dacă ar trebui încoronată o zodie în acest top, nativul zodiei Capricorn ar putea primi coronița cu succes. Iar acest lucru se întâmplă din cauza comportamentului pe care îl are în preajma persoanei iubite. Nu duce lipsă de sentimente, însă are atât de multe fixații, încât este de multe ori mult prea dificil ca să îi fii alături la bine și la greu.

Din păcate, însă, acești nativi se bazează prea des pe rațiune în loc să implice și sentimentele, iar cealaltă persoană are impresia că nu îi pasă deloc. Fiind o persoană foarte metodică, nu acceptă schimbări în viață decât dacă le trece de mai multe ori prin filtrul propriu și este aproape imposibil să îi schimbi părerea/

Cei care au o relație cu nativul zodiei Fecioară trebuie să se autodepășească în fiecare zi
A doua zodie lângă care viața este destul de dificilă este zodia Fecioară. Pentru că, la fel ca nativul zodiei Capricorn, și nativul zodiei Fecioară este metodic și își conduce viața după liste și planuri bine puse la punct. Nu acceptă prea ușor schimbările și este foarte exigent.

Nu îi place deloc să apeleze la ajutorul celorlalți, nici chiar când situația o impune și face tot posibilul să reușească orice, doar prin forțele proprii. Din păcate, acest lucru le ocupă mult timp. Iar criticile pe care le aduc celorlalți îi fac pe oameni să stea la distanță.

Cine are o relație cu un nativ al zodiei Fecioară trebuie să se aștepte permanent la liste clare și la faptul că acesta dorește o permanentă autodepășire.

Zodiile care se hrănesc cu energia celorlalți, denumite vampiri-energetici

Trei zodii sunt recunoscute drept vampiri energetici, asta pentru că te seacă de putere cu simpla lor prezență.

Sunt dominatoare și de multe ori e suficient să tacă pentru a face rău ori pentru a transmite o energie negativă. Iată care sunt cei trei nativi.

Cele 3 zodii care se hrănesc cu energia ta bună

PEȘTI. Acest semn zodiacal are un talent în a se impune, în a face ca toată lumea să fie atentă la ei. Îi place să fie în centrul atenției și să bârfească, iar uneori transmite niște unde vibraționale negative.

Nativul Pești are întotdeauna ceva de comentat, indiferent de situație. Mereu există ceva care îl nemulțumește.

LEU. Leul te stoarce de orice energie posibilă. Este atât de energic, de pozitiv. E mereu în vervă, mereu gata de acțiune. Nu stă locului o clipă și asta poate obosi extrem de tare.

Dacă ești o persoană care funcționează 24 din 24 la turație maximă, atunci te vei înțelege bine cu o persoană născută în zodia Leu.

BERBEC. Nativul Berbec poate fi insuportabil la prima vedere și asta pentru că impune un soi de respect, dar mai mult forțat. Acest semn de foc nu se joacă cu focul, însă îi ”arde” întotdeauna pe cei din jur cu simpla atitudine.

Știe să facă diferențe între chestiuni care se pot interpreta și tocmai din acest motiv iese mereu bine la suprafață.

Berbecul este loial prietenilor săi, însă de multe ori face compromisuri de dragul de a ieși el în avantaj și poate fi un trădător redutabil.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...