Zodiile de care să te ferești în luna septembrie! Ei sunt oamenii care te pot răni

În luna septembrie ar fi bine să stai departe de aceste zodii! Vor fi în stare de aproape orice pentru a-și atinge scopurile, iar cine le stă înainte nu o vor duce tocmai bine.

Zodiile de care să te ferești în luna septembrie:

FECIOARĂ. Fecioarele sunt puse pe fapte mari în luna septembrie. Se vor concentra atât de tare la proiectele lor de suflet încât s-ar putea să îi neglijeze pe cei din jur. Indiferența Fecioarelor doare tare, mai ales că de acești nativi te atașezi destul de rapid.

SCORPION. Scorpionii vor fi destul de recalcitranți toată luna, dar le va merge bine. Vor să facă o curățenie generală în lista lor de prieteni.

Trebuie să facă tot posibilul să se delimiteze de persoanele toxice din viața lor. Nu vor fi tare comunicativi în această lună, iar cei care îi vor deranja pentru lucruri nesemnificative trebuie să știe că vor face o mare greșeală și s-ar putea trezi cu o reacție neplăcută.

CAPRICORN. Capricornii nu vor ieși nici în septembrie din zona lor de confort, ba se vor afunda și mai tare. Nativii de pământ vor fi gata de schimbări majore în viața lor. Ferește-te de ei dacă nu vrei replici acide.

Nu încerca să îi judeci, nu încerca să le explice că ar trebui să iasă din confortul lor pentru că vei obține contrariul.

VĂRSĂTOR. Nativii de aer vor fi puși și ei pe fapte mari. În septembrie vor fi ceva mai triști și mai singuratici. Ar fi bine să nu îi deranjezi dacă nu îi înțelegi. Încearcă să le fii aproape fără să le spui ce trebuie să facă, fără să le reproșezi tot felul de lucruri.

Va fi o lună de calvar! Cele mai ghinioniste zodii în luna septembrie, totul le va merge pe dos, pe toate planurile

Luna septembrie se anunță una extrem de complicată pentru câteva zodii. Astrele nu sunt deloc de partea lor. Iată care sunt zodiile ghinioniste în luna septembrie, vor plânge cu lacrimi amare întreaga lună.

Zodia Gemeni începe prima lună a toamnei cu stângul. Este o lună în care dificultățile sunt la tot pasul pentru nativii acestei zodii. Chiar din prima săptămână, mulți nativi ai zodiei Gemeni ar putea intra în conflict cu cei dragi sau, ce este și mai rău, chiar cu superiorii de la serviciu.

Pentru aceștia, le va fi extrem de greu în luna septembrie să se împartă între carieră și familie, iar unii dintre ei vor avea de făcut alegeri importante în viața lor.

Din fericire, cei dragi le sunt alături în momentele de cumpănă emoțională. În luna septembrie, nativii Gemeni au ghinionul să fie mai posesivi ca niciodată și să îi exaspereze pe partenerii lor de viață cu anumite pretenții considerate absurde.

Instabilitatea aceasta emoțională se va prelungi până la finalul lunii septembrie, când vor începe să își revină, mai ales că acest tip de comportament nu este unul obișnuit pentru ei.

Nativii zodiei Scorpion, sfătuiți să nu plece urechea la bârfe

Nici nativii zodiei Scorpion nu au o lună prea norocoasă, iar dacă la începutul lunii vor avea energie pentru a realiza toate planurile pe care le au, din a doua săptămână lucrurile se schimbă pentru ei și vor avea parte de o perioadă extrem de stresantă. Anumite bârfe auzite în grupul de prieteni ori la serviciu i-ar putea afecta destul de mult, iar din această cauză, răspunsurile lor să fie pe măsură.

Nici în viața de familie lucrurile nu vor merge extraordinar pentru nativii zodiei Scorpion, care se vor trezi în mijlocul discuțiilor sau al unor reproșuri. Se recomandă răbdare pentru a trece cu bine peste această perioadă și mai multă înțelegere în legătură cu partenerul de viață. Va trece și această perioadă, importantă este răbdarea, pentru că va răsări soarele și pe strada lor.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...