Zodiile cu două feţe. Cine te vinde pe la spate fără să te aştepţi

Unii oamenii reuşesc să te uimească uneori cu felul lor dual de a fi.

Pe de o parte zâmbesc şi vorbesc frumos, pe de alta, sunt încrâncenaţi şi răutăcioşi.

Sunt aşa-numiţii oameni cu două feţe.

Practic, caracterul lor e împărţit în două, astfel că se manifestă diferit, în funcţie de moment.

Sa ai incredere in cineva care te tradeaza si nu tine la tine de fapt este foarte toxic, asa ca este bine sa stii din timp cu cine ai de-a face de fapt.

Afla ca exista cateva zodii cu doua fete, iata ce nativi sunt predispusi la astfel de lucruri:

Zodii cu doua fete:

Gemenii, firi malefice

Gemenii sunt guvernaţi de planeta Mercur, planeta mişcării şi a dualităţii, care îi transformă în persoane curioase şi uneori chiar malefice.

Îşi urmăresc întotdeuna interesele, iar caracterul lor dual îi determină să îşi creeze o imagine diferită în faţa altora. Sunt suflete cu două feţe care vor să ştie totul despre orice, notează psychicguild.com.

Zodii cu două feţe: Leul, capabil să calce pe cadavre

Ambiţia Leului de a fi cel mai bun în orice îl face capabil să calce pe cadavre ca să-şi atingă scopul.

Este teritorial şi din acest motiv nativul Leu se poartă ca un răsfăţat, crezând că totul i se cuvine, scrie zodiac-signs-astrology.com.

Leul poate juca cu uşurinţă pe mai multe fronturi, doar ca să iasă în evidenţă. Zodii cu două feţe: Balanţă Nativul Balanţă are o personalitate foarte puternică, dar are nevoie de confirmare şi susţinere.

Atunci când nu se simte în stare să înfrunte anumite situaţii, se foloseşte de alţi nativi mai puternici în rezolvarea propriilor probleme. Este superficial, indecis şi comod, reacţionând doar dacă o situaţie îl dezavantajează.

Zodii cu două feţe: Scorpionul, maestrul disimulării

Deşi misterios şi introvertit în faţa celorlalţi, nativul Scorpion are o personalitate foarte puternică.

Gelos, obsesiv şi veşnic suspicios, Scorpionul este perfect capabil să-şi ascundă adevăratele sentimente sau motivaţii şi are de cele mai multe ori alte planuri decât cele pe care le lasă „la vedere”.

Zodii cu două feţe: Peşti

Nativul Peşti este, prin natura lui, un semn dual. Este foarte sensibil, indecis şi escapist, dar atunci când şi-a format o idee, nu poate fi dat la întors.

Este, de asemenea, plin de toane şi temeri. Trăieşte în două lumi, una reală şi una spirituală, în care totul este exact aşa cum îşi doreşte.

CINE VA AVEA PARTE DE REALIZĂRI ÎN ANUL 2019, CONFORM HOROSCOPULUI ITALIAN!

Potrivit horoscopului italian, dacă anul 2018 a fost nu doar imprevizibil ci și plin de momente care au zguduit pe fiecare dintre noi noul an se anunță mult mai calm și avem, în sfârșit, prilejul să ne liniștim și să ne găsim fericirea.

CARE ESTE TIPOLOGIA DIN CARE FACEȚI PARTE
Din perspectiva horoscopului italian, persoanele născute în zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 aparțin tipologiei A. De tipologia B țin cei care au văzut lumina zilei în zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27, în timp ce persoanele care s-au născut în zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28 aparțin tipologiei C. Din tipologiile D fac parte cei care au venit pe pământ în zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29, iar ultimii, persoanele tipologiei E sunt persoanele născute în zilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30 aparțin tipologiei E.

TIPOLOGIA A VA AVEA UN 2019 ÎMPLINIRI PE TOATE PLANURILE
Perioadele grele vor luat sfârșit în 2019 pentru cei care aparțin Tipologiei A, iar anul care vine se anunță unul foarte bun mai ales în privința căsătoriilor, a relațiilor și a evenimentelor care au fost demult așteptate. Vor rezista însă relațiile stabile, iar cele șubrede este posibilă se destrame pentru totdeauna.

TIPOLOGIA B ARE ȘANSE SĂ-ȘI ÎMPLINEASCĂ DORINȚELE
Dacă v-ați născut sub semnul Tipologiei B veți avea un an nou bun pe toate planurile și șanse uriașe să vă împliniți cele mai arzătoare dorințe. Dacă în prima parte, 2019 va fi puțin mai agitat, ulterior toate lucrurile se vor așeza, ușor și va avea parte de momente plăcute, inclusiv din punct de vedere al banilor care vor fi mai mulți ca anul trect.

TRANSFORMĂRI PENTRU TIPOLOGIA C
Nici cei care aparțin Tipologiei C nu trebuie să-și facă probleme pentru noul an, pentru că tot ce a fost rău, a trecut. Aceștia vor avea un nou drum, vor lucra cu oameni la care nici nu au visat și vor intra în relații de dragoste sănătoase, debarasându-se de cele distructive.

TIPOLOGIA D VA FI RĂSFĂȚATĂ
Persoanele din Tipologia D se vor vindeca de toate rănile din trecut și își vor oferi o șansă la o viață nouă. Se vor îndeplini dorințe mai vechi, vor face pace cu trecutul, vor iubi și vor fi iubiți.

TIPOLOGIA E VA AVEA PARTE DE UN AN PLIN DE REALIZĂRI
Pentru cei care aparțin tipologiei E, 2019 va fi un an plin de provocări, când li se va demonstra că viața merită trăită din plin. Sănătatea va fi bună, vor avea parte de multe deplasări cu serviciul, iar partenerul de viață va fi mai iubitor ca niciodată.
FacebookWhatsAppSMSPrintFacebook MessengerVKCopy LinkPartajează

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...