Zodiile care vor străluci în NOIEMBRIE! Vor avea o lună genială, plină de bani

Horoscopul lunii noiembrie este caracterizat de evenimente astronomice majore: Jupiter intră în Săgetător, Venus (Balanţă) opoziţie Uranus Rx (Berbec). Urmează o perioadă de conflicte, în care voinţa individuală este în contradicţie cu cea colectivă. Zodiile vor avea parte şi de ascensiuni pe scara profesională, amor nebun, dar şi limitări în sfera relaţioanală. Ce îţi rezervă astrele în horoscopul lunar noiembrie 2018.

Horoscop noiembrie 2018 Berbec

Horoscop lunar noiembrie 2018. Din 8 încolo, se întrevăd călătorii pe distanţe mai mari, dar şi să simţi nevoia de a te perfecţiona. În cursul sau în preajma zilei de 9, viaţa ta socială este la înălţime şi se anunţă un moment bun să pui la cale proiecte de grup, respectiv să aduni sponsori.

În cursul sau jurul datei de 25, se pot întâmpla lucruri bune care au legătură cu străinătatea sau cu educaţia ta ori poate cu birocraţia. În cursul sau în preajma zilei de 26, s-ar putea să te pândească iar totuşi unele lucruri nu prea bune la nivel mental şi emoţional. Viaţa de cuplu nu va fi pe roze!

Horoscop noiembrie 2018 Taur

Horoscop lunar noiembrie 2018. Din 8 încolo, şanse mari de bani în asociere cu alte persoane. În cursul sau în preajma zilei de 9, se întrezăresc mai multe oportunităţi de a te afirma pe planul muncii. Din 15 încolo, se prea poate ca viaţa ta socială să urmeze o curbă ascendentă. După data de 16, vorbeşti mai uşor pe limba colegilor de muncă, semn că dispar unele tensiuni dintre voi.

În cursul sau în jurul zilei de 19 se prea poate să revină problemele băneşti în raport cu alte persoane. Comunicaţi mai mult.

Pe 25 noiembrie, norocul se poate întoarce pe plan financiar, dar nu fără unele schimbări de atitudine din partea ta. Evită să dai împrumuturi ori să investeşti un capital prea mare în proiectele care nu-ţi ofere încredere. În cursul sau în jurul zilei de 30, se prea poate să te confrunţi cu unele probleme de sănătate sau de ordin profesional.

Horoscop noiembrie 2018 Gemeni

Horoscop lunar noiembrie 2018. Din 8 încolo, asocieri cu alte persoane, de natură profesională sau sentimentală. În cursul sau în preajma zilei de 9, te afli într-o dispoziţie destul de bună, chiar dacă nu totul în jurul tău este pe roze. Din 15 încolo, ai mai multă iniţiativă pe plan profesional.

În a doua jumătate a lunii noiembrie pot apărea unele probleme de comunicare între tine şi partenerul de viaţă şi/sau de afaceri. Se va crea o ruptură între tine şi partenerul de viaţă din cauza accentului pe care îl pui pe carieră.

Tensiuni. În cursul sau în jurul lui 30, s-ar putea să nu găseşti reţeta cea mai potrivită prin care să le oferi prietenilor, dar şi persoanei iubite şi/sau copiilor timpul de care au nevoie din partea ta. Trebuie să te organizezi ceva mai mult atunci. Horoscop bani noiembrie 2018. Per total, Gemenii au o lună genială, plină de bani!

Horoscop noiembrie 2018 Rac

Horoscop lunar noiembrie 2018. Din 8 noiembrie încolo, mari realizări profesionale. Din data de 15 încolo, se prea poate să întreprinzi mai multe călătorii sau să ai parte de unele victorii personale destul de mari împotriva birocraţiei.

În cursul sau în preajma aceleiaşi date, aşteaptă-te să trebuiască să faci lucruri cu care nu te-ai mai confruntat sau să ţi se sparcă unele oale în cap la serviciu. În cursul sau jurul lui 19, te redresezi uşor la muncă.

În cursul sau în jurul datei de 25, se prea poate ca lucruri să ia o turnură bună pentru tine pe plan profesional. În cursul sau în preajma datei de 26, se prea poate să revină problemele de ordinul muncii, dar cam știi deja ce să faci atunci când te confrunți cu ele. Va fi dificil să te împarți între familie și carieră.

Horoscop noiembrie 2018 Leu

În cursul sau în preajma zilei de 8, amor nebun. În cursul sau în preajma zilei de 9, orice discuție, ședință sau audiență pe care o ai are șanse să se finalizeze în favoarea ta. Din data de 15 încolo, se prea poate să ai parte de inițiativa unor parteneriate bănești cu anumite persoane.

În cursul sau în preajma zilei de 26, pot apărea din nou tendințele de sufocare în raport cu cel drag, dar parcă ți-este mai ușor acum să le gestionezi. În cursul sau în jurul datei de 30, se prea poate să apară unele tesniuni în discuțiile pe care le ai cu ceilalți. Evită pe cât poți certurile!

Horoscop noiembrie 2018 Fecioară

Din 8 încolo, s-ar putea ca viața ta de familie să meargă înspre mai bine sau chiar să se rezolve unele probleme locative sau de ordin imobiliar. În cursul sau în jurul datei de 9, se prea poate să se arate unele oportunități de suplimentare a bugetului. Din 15 noiembrie încolo, viața amoroasă sau cea profesională se animă mult. După 16 noiembrie, se rezolvă unele probleme financiare.

În cursul sau în jurul datei de 19, revin iar tensiunile între tine și cei dragi ai casei pe tema vieții tale de cuplu. În cursul sau preajma lui 25, se mai rezolvă din problemele cu rudele.

În cursul sau în preajma zilei de 26, acestea pot reveni, dar parcă ești mai capabil/ă să le spui că nu este de căderea lor să se implice în lucruri care te privesc doar pe tine și pe partenerul tău. În cursul sau în preajma datei de 30, se prea poate să apară unele probleme de ordin bănesc, dar dacă faci unele economii și tai lucruri de pe lista de cumpărături. Ai răbdare, lucrurile bune vor veni spre tine.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...