Zodiile care vor forma cele mai invidiate perechi în 2019

Anul 2019 va fi anul iubirii pentru foarte multe zodii. Iată cele 4 cupluri zodiacale care vor întoarce toate privirile. Ele sunt perechile de aur ale anului!

Zodiile care vor forma cele mai invidiate perechi în 2019:

FECIOARĂ + LEU

Fecioara se simte cel mai confortabil în dragoste alături de un Leu. Leul vine cu veselia, cu spiritul aventurier, cu nefăcutul, cu neîncercatul… iar Fecioara temperează anumite porniri anarhice cu înțelepciune, cu rigurozitate, cu critici bine argumentate.

Cei doi vor forma cuplul de aur al anului 2019 pentru că, deși sunt complet diferiți, împreună știu cum să construiască o poveste frumoasă de iubire.

SCORPION + VĂRSĂTOR

Scorpionul și Vărsătorul au în comun latura histrionică, deci le este foarte ușor să conviețuiască împreună… sau nu. Cert este că deși acești nativi nu sunt compatibili în mod obișnuit, în anul 2019 îi va uni ceva suficient de puternic încât să își dorească să fie cât mai mult timp împreună.

TAUR + BERBEC

Amândoi suficient de căpoși și suficient de luptători, însă împreună fiecare va lăsa de la el și va face tot posibilul ca totul să fie bine.

Venusienii Tauri le vor da multe lecții de viață și de iubire Berbecilor, iar cei din urmă îi vor învăța pe Tauri cum să se apere atunci când sunt singuri în fața oamenilor răi.

SĂGETĂTOR + BALANȚĂ

Săgetătorii și Balanțele se potrivesc destul de bine. Unul e un semn de foc, iar celălalt de aer. Asta face ca de multe ori focul să aprindă atmosfera, iar aerul să stingă focul atunci când circulă cu viteză. Se completează perfect.

Zodiile care se întorc la fosta iubire în 2019

Sunt multe persoane care nici nu se gândesc să se întoarcă în trecut, mai ales dacă o relație nu s-a terminat prea bine. Însă sunt și persoane care vor să își mai dea o șansă. Iată care sunt zodiile care se întorc la fosta iubire în anul viitor.

Nativii zodiei Rac sunt niște familiști convinși și nu își imaginează viața fără cineva care să le fie alături, să îi ajute și să îi înțeleagă. Acești nativi sunt extrem de iertători, chiar dacă partenerii le greșesc foarte rău. Pentru a nu fi singuri, sunt dispuși să șteargă totul cu buretele și să se întoarcă în trecut iar și iar, chiar dacă acest lucru aduce cu sine noi suferințe.

Chiar și persoanele din zodia Rac care acum sunt într-o relație care pare stabilă par să fi rămas cu gândul la trecut și nu va fi nicio surpriză pentru multe persoane când vor anunța că vor să se împace cu fostul iubit sau cu fosta iubită.

Dacă vor vrea să fie fericiți, nativii zodiei Rac ar trebui să nu mai șteargă totul cu buretele atât de ușor și să nu se mai gândească în trecut, ci mai mult în viitor.

Nicii nativii zodiei Capricorn nu suportă să își deschidă sufletul prea ușor în fața unei noi persoane, așa că fosta iubire pare să fie cea mai la îndemână soluție ca să fie fericiți, chiar dacă nu îi împlinește prea mult.

Și nativii zodiei Pești sunt dispuși să se împace
Iar dacă simt că totul se poate schimba și relația ar putea merge mai bine, nativii zodiei Capricorn renunță la oricine pentru a se întoarce la fosta iubire.

Și nativii zodiei Pești sunt extrem de iertători când vine vorba despre viața sentimentală și sunt dispuși să facă multe compromisuri pentru a fi fericiți. Chiar dacă au fost mințiți, înșelați ori desconsiderați de către fostul partener, se pare că nativii zodiei Pești găsesc puterea necesară de a le mai da o șansă, chiar dacă asta înseamnă că ar putea suferi din nou.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...