Zodiile care vor experimenta singurătatea în următorii 5 ani

4 semne zodiacale au parte din 2019 până în 2024 de 5 ani de singurătate. Nu este ceva neapărat rău. Pur și simplu vor fi ani în care se vor descoperi pe sine mai mult.

ZODIA GEMENI:

Gemenii vor fi extrem de pregătiți pentru viață în următorii ani, doar că la capitolul iubire vor mai avea de așteptat muuult timp.

Caracteristici generale Gemeni:

Gemenii sunt ca niște copii. Se răzgândesc de atâtea ori cu privire la o acțiune încât pot fi obositori, dar ăsta e farmecul lor. Sunt ca acei copii mici care acum vor să se joace cu mașinuța, dar în drum spre mașinuță se răzgândesc și vor să construiască din nisip castele.

Sunt foarte sufletiști. Nu știu ei de multe ori să își arate afecțiunea, dar o fac prin gesturi care dau de multe ori de gândit.

RAC

Racii vor culege ceea ce au sădit în ultimii ani. Unii Raci au uitat de iubire și s-au alimentat cu tot felul de sentimente care acum se întorc oarecum împotriva lor.

Caracteristici generale Rac:

Cum se comportă : sensibilitatea racului e deseori interpretată drept o slăbiciune.Desi nu îi place să iasă în evidenţă, prezenţa nativului Rac nu poate fi niciodată trecută cu vederea şi poate impune respect cu o naturaleţe impresionantă.

Ce îl supără : trădarea şi presiunea pusă pe el în anumite situaţii

Ce îl face fericit : ar renunţa la absolut tot pentru o familie fericită.

Tendinţa în carieră : bazele succesului în cazul nativului Rac sunt seriozitatea şi conştiinciozitatea.

Strategia succesului : se poate baza mereu pe intuiţie, nu va da greş, având o imagine de ansamblu foarte bine dezvoltată.

Iubire : îşi doreşte mult o familie.

CAPRICORN

Capricornii vor fi și ei destul de izolați în următorii 5 ani. Vor fi nevoiți să treacă prin solitudine.

Caracteristici generale Capricorn:

Capricornii sunt cerebrali. Toate acțiunile lor sunt făcute după o perioadă îndelungată de gândire. Sunt nativii care văd tot timpul realitatea așa cum e și au soluții pragmatice.

Deși sunt introvertiți, în relații, Capricornilor le place să dețină controlul. Sunt foarte protectori cu persoana iubită și extrem de calzi, în ciuda aparențelor de oameni duri și retrași.

Capricornii sunt de altfel partenerii ideali. Gândesc totul în avans, le place să își surprindă sufletele pereche cu tot felul de surprize.

PEȘTI

Peștii care până la ora asta nu au găsit sufletul pereche vor avea 5 ani în care vor prefera mai degrabă aventurile amoroase decât relațiile serioase.

Caracteristici generale Pești:

Nativii acestei zodii sunt oameni de familie. Cel mai mult țin la căminul lor, la cei dragi și fac tot ce le stă în putință să ofere protecția pe care ei consideră că oamenii dragi o merită.

De altfel, Peștii nu pot trăi singuri. Trebuie să fie mereu înconjurați de prieteni sau de familie pentru a se simți în largul lor.

Peștii dau totul și ceva în plus în dragoste. Sunt foarte geloși și pot avea uneori manifestări cu care partenerii nu sunt de acord. Știu să își ceară iertare și întotdeauna găsesc o scuză pentru atitudinea lor nepotrivită.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...