Zodiile care vor călca strâmb la toamnă. Strică totul în numai o clipă

Infidelitatea vine, de cele mai multe ori, cu multă suferință. Însă nativii unor zodii pur și simplu nu se pot abține atunci când vine vorba despre trădarea partenerului de viață. Iată care sunt zodiile infidele la toamnă.

Atunci când vine vorba despre infidelitate, nativul zodiei Gemeni conduce detașat. Au o fire duală, iar din acest motiv sunt extrem de imprevizibili și niciodată nu poți ști ce se află în mintea lor. Sunt, de asemenea, foarte independenți și le este greu să își lege viața de cineva, poate de aceea pot călca strâmb.

Iar în această toamnă au toate șansele ca să le provoace lacrimi amare partenerului de viață. În cazul în care este vorba despre o relație care nu este foarte sudată, atunci este foarte probabil ca nativul zodiei Gemeni să își înșele partenerul.

Și nativii zodiei Leu au mari șanse să înșele în această toamnă. Nu suportă să le fie îngrădită libertatea și spiritul de aventură, iar dacă se va întâmpla acest lucru în următoarea perioadă, vor ajunge să își trădeze partenerul.

De asemenea, orice schimbare din relație îi face pe nativii zodiei Leu extrem de nerăbdători și de slabi în această periodă. Persoana iubită trebuie să le ofere permanent senzația de libertate, pentru ca această relație să mai prindă iarna.

Nativii zodiei Pești vor ține cont de impulsurile de moment și vor călca strâmb
Nativii zodiei Scorpion au, de asemenea, mari șanse să își înșele partenerul în această toamnă. Orice urmă de neîncredere la adresa partenerului de viață îi face pe nativii zodiei să își caute fericirea în altă parte. Dacă își va pierde încrederea și interesul față de partener, atunci va tinde să calce strâmb.

Ultima zodie care este extrem de predispusă în această toamnă să își înșele partenerul este zosia Pești. O fire duală, nativul acestei zodii are nevoie doar de puțină atenție din partea cuiva ca să uite că are casă și familie în această toamnnă. În această perioadă riscă să țină prea mult cont de impulsurile de moment și să strice tot ce au clădit în ani de zile.

Ele sunt zodiile blestemate să fie împreună! Relația e sortită eșecului din prima zi

Fiecare persoană își dorește să aibă o relație lungă și fericită. Însă, uneori, orice ar face cei doi, relația nu funcționează, iar vinovate de această situație pot fi chiar zodiile celor doi. Iată care sunt zodiile care nu ar trebui să fie împreună niciodată, deoarece relația este sortită eșecului încă din prima zi.

În primul rând, nativii zodiilor Balanță și Scorpion. La prima vedere ar putea părea cuplul perfect, însă nimic nu merge în relația lor, orice ar face. Cei doi nu pot găsi un echilibru, iar conflictele apar între ei din senin. Deși de obicei nativul Balanță este extrem de calm, nativul Scorpion va reuși să îl scoată din sărite și să îi strice starea de spirit.

În plus, nativul zodiei Scorpion nu va accepta niciodată dorințele Balanței de a fi independentă și va încerca mereu să o controleze. Niciodată un Scorpion nu va renunța la nevoia de posesie și de control, iar acest lucru nu va fi acceptat de către un nativ Balanță.

Singurul loc în care se înțeleg cei doi ar putea fi în intimitate, însă acest lucru nu poate dura pentru totdeauna. Așa că își dau seama curând că este mai bine să o ia pe drumuri diferite.

Nativul zodiei Taur nu poate accepta niciodată stilul de viață al nativului Vărsător
Nativii zodiei Vărsător și Taur, de asemenea, au o relație sortită eșecului încă din prima zi. Firea aeriană a zodiei Vărsător nu e deloc pe placul nativului Taur. Acesta aspiră la o familie, la stabilitate și nu are timp de spontaneitatea și visurile nativului Vărsător. În plus, este mult prea strict și practic pentru a înțelege faptul că Vărsătorul nu poate accepta reguli de orice fel.

Cei doi se vor bate permanent cap în cap în orice discuție și își vor da seama că există o diferență mult prea mare între ei. Deși tocmai diferențele îi vor atrage, cei doi vor ajunge la concluzia că, deși opusurile se atrag, în realitate, ar fi mai bine să fie singuri.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...