Zodiile care suferă în luna octombrie. Își fac rău cu mâna lor

Urmează o lună plină de neprevăzut pentru câteva zodii, care simt că scapă controlul în viața sentimentală. Iată care sunt zodiile care suferă în luna octombrie.

Nativii zodiei Rac nu trec prin cea mai bună perioadă a vieții lor, iar acest lucru se reflectă și în viața personală.

Chiar dacă simt că au o relație puternică și de viitor, în luna octombrie, nativii zodiei Rac se simt mai singuri ca niciodată. La începutul lunii, mai ales, niște discuții cu persoana iubită îi vor bulversa pe Raci, care se vor gândi dacă este bine să mai continue povestea de dragoste sau să pună punct. Nici relațiile cu familia nu excelează, iar în luna octombrie, cei dragi ar putea să le creeze mari dezamăgiri. Va fi o adevărată provocare să nu se lase afectați de această situație.

Spre finalul lunii, nativii Rac sunt puși pe harță cu persoana iubită. Ies la suprafață niște lucruri pe care și-au dorit să le țină ascunse până atunci și acest lucru îi va pune în dificultate. Se recomandă prudență în deciziile luate, dar și în discuțiile cu cei din jur.

Nici Scorpionii nu se vor bucura în luna octombrie de prea multă liniște din punct de vedere sentimental. Au ajuns la punctul în care trebuie să se maturizeze forțat, astfel vor pierde persoane dragi din viața lor.

Nativii zodiei Scorpion sunt sfătuiți să ceară ajutorul celor dragi
Nu trebuie să fie repeziți și să deschidă subiecte sensibile, pentru că doar un singur cuvânt poate schimba totul. Ar trebui să nu își plece urechea la bârfele celor din jurul lor, deoarece aceste vești i-ar putea face să sufere foarte mult.

Cei dragi sunt mereu pregătiți să dea o mână de ajutor, însă cât timp nu sunt dispuși să fie ajutați, nativii zodiei Scorpion își vor face multe griji fără să aibă motiv. Din această cauză, vor avea o stare sufletească extrem de bulversată.

Sfatul zilei de 22 septembrie 2018. 3 zodii obțin victorii importante

BERBEC: Treci peste toate neplăcerile de la muncă. Este momentul să nu te mai gândești la serviciu, mai ales că e deja weekend. Numărul norocos al zilei: 3.

TAUR: Ai rezerve serioase în legătură cu anumite decizii pe care trebuie să le iei până la finalul zilei. Numărul norocos al zilei: 4.

GEMENI: Mintea ta zboară peste tot. Ai atâtea planuri, atâtea vise… De ce nu îți iei inima în dinți și faci acea schimbare? Numărul norocos al zilei: 5.

RAC: Te gândești la lucrurile la care ai fost nevoit să renunți pentru a face loc unor schimbări în viața ta. Numărul norocos al zilei: 11.

LEU: Pune-te pe treabă chiar dacă e weekend. Poți obține multe lucruri frumoase azi. Numărul norocos al zilei: 13.

FECIOARĂ: Pune întrebările corect și nu tendențios. Este momentul să privești lucrurile obiectiv. Numărul norocos al zilei: 10.

CITESTE SI: Horoscop 22 septembrie 2018. Zodia care va renaște astăzi

BALANȚĂ: Ai parte de multe surprize plăcute azi. Fii consecvent și bucură-te de această zi superbă. Numărul norocos al zilei: 1.

SCORPION: Nu arunca banii pe prostii. Azi nu e nevoie să faci cheltuieli fără noimă. Numărul norocos al zilei: 6.

SĂGETĂTOR: Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Ai de câștigat mult dacă improvizezi pe parcurs. Numărul norocos al zilei: 7.

CAPRICORN: Continuă pe drumul pe care ai pornit. Este momentul să demonstrezi că ai suficientă tărie să o iei de la capăt iar și iar. Numărul norocos al zilei: 8.

VĂRSĂTOR: Nu îi lăsa pe ceilalți să tragă concluzii greșite despre tine. Ai nevoie să te exprimi. Numărul norocos al zilei: 9.

PEȘTI: Nu pune paie pe foc. Dacă vezi că o situație este complicată, de ce o îngreunezi cu comentariile tale? Numărul norocos al zilei: 2.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...