Zodiile care se vor despărți până la toamnă! Nu mai e nimic de făcut

Pe câteva cupluri din zodiac toamna nu îi va prinde împreună, deși formau o relație puternică. Iată motivele care duc la despățire.

În vara aceasta, anumite cupluri de zodii își vor da seama că nu au niciun viitor împreună. Iubirea parcă nu mai este de ajuns pentru aceștia și își doresc ceva mai mult. Până la începutul toamnei, dragostea se va stinge ușor și sigur pentru aceste zodii.

Săgetător și Capricorn

Persoanele născute în aceste zodii, care formează momentan un cuplu, au toate șansele să pună punct relației până la toamnă. Lucrurile încep să se precipite din ce în ce mai mult în relația lor. Săgetătorii visează cu ochii deschiși la vacanțe îndepărtate, pe când Capricornii vor ceva mai multă stabilitate și sunt legați de muncă.

Vor să se afirme la serviciu și nu au timp de pierdut în vacanțe cărora nu le înțeleg prea mult rostul. Săgetătorii își vor da seama că nu mai au multă răbdare cu partenerii lor și vor căuta pe cineva care să le împărtășească mai mult dorințele.

Leu și Săgetător

La prima vedere pare un cuplu indestructibil, însă lucrurile nu sunt deloc roz nici în relația lor. Leii au pretenții uriașe de la partenerii lor, iar nativii Săgetători simt că nu mai fac față acestor cerințe. Dacă nativii Leu nu vor mai blânzi cu partenerul de viață, relația va începe să scârțâie din ce în ce mai mult și se va destrăma totul.

 

Fecioară și Pești

Cei doi pot face o mulțime de compromisuri atunci când vor, însă în această vară lucrurile nu mai stau la fel pentru ei. Cei doi nativi comunică din ce în ce mai greu.

Dacă nativul zodiei Fecioară vrea anumite lucruri de la partener, nativul Pești nu este de aceeași părere. Discuțiile dintre ei vor fi din ce în ce mai complicate. Până la finalul verii, nu este exclus să se ajungă la despărțire.

 

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...