Zodiile care se potrivesc perfect. Sunt făcute să fie împreună

Majoritatea oamenilor consideră că o extremă reprezintă un aspect malefic al vieții. În termeni vaști, da, însă în ceea ce privește semnele astrologice, lucrurile nu stau chiar așa. În astrologie, extremele se atrag.

Se pare că zodiile, care se află la poli opuși, ajung să se întâlnească pentru a îndeplini un scop comun.

Azi vorbim despre o opoziție Lună plină, la 180 de grade, între două corpuri astrologice. Pământul este în mijloc, Luna se află în opoziție, iar soarele se află în opoziția Lunii.

Aceasta este o lună plină, în zodia Leu și Vărsător: de aceea leii și vărsătorii se înțeleg atât de bine, chiar dacă sunt semne zodiacale opuse.

OPOZIȚIA LEU – VĂRSĂTOR

Leul și Vărsătorul sunt semne opuse, deoarece leul este cracterizat prin simțul căldurii și al interesului din mediul social, mai ales pe plan personal, iar Vărsătorul este rece și se concentrează mai mult pe aspectele umane ale vieții, el pur și simplu dorește binele tuturor.

Leul este semnul soarelui, identitatea sinelui și are înclinații spre artă, muzică, filme creație.

Vărsătorul este semnul lui Uranus, un semn care este de asemenea încântat de artă, însă vede aceste elemente sub o altă formă, decât o face leul. Vărsătorul este înclinat să creeze artă ciudată, neobișnuită.

Deci, ambele semne se referă la creație, însă în sens opus, cu vedere către alte perspective.

Sunt de asemenea, semne fixe, cu simț masculin dezvoltat, războinice și puternice.

OPOZIȚIA FECIOARĂ – PEȘTI

Și aceste două semne să flă la poli opuși, însă se echilibrează extrem de bine.

Fecioara este semnul lui Mercur: o fire analitică, energică, logică și precisă. Fecioara vede lumea cu precizie și găsește o explicație pentru orice.

Peștii se află în semnul lui Neptun și se caracterizează prin inutiție, imaginație și sentimente profunde. De cele mai multe ori peștii suferă deziluzii și își creează tot felul de imaginații.

Se întâmplă ca fecioarele să se certe des cu peștii, datorită confuziilor verbale, însă peștii au puterea de a calma persoanele aflate în zodia fecioarei.

De asemenea, fecioara ajută peștii să se vindece, să vadă lucrurile constructiv și să îi încarce cu energie pozitivă. Tot fecioarele sunt cele care îi ajută pe pești să renunțe la obiceiurile nesănătoase.

OPOZIȚIA CAPRICORN – RAC

Capricornul și racul se pot îndrăgosti cu ușurință, deoarece Capricornul este ambițios, disciplinat și rece, iar racul este emotiv, familist și empat.

Capricornul este energia lui Saturn, muncitorul disciplinat și ambițios.

Ce se întâmplă când aceste semne zodiacale se îndrăgostesc? Se întemeiază o familie. Ei pur și simplu reprezintă cuplul perfect.

Racul îndeplinește foarte bine rolul de mamă, oferindu-le copiilor înțelegerea și iubirea, de care au nevoie, iar Capricornul muncește pentru menținerea familiei și reprezintă figura paternă.

Racul și Capricornul vor găsi întotdeauna, împreună, soluții pentru rezolvarea problemelor și se vor susține unul pe celălalt..

Mai există încă șase semne opuse: Taur și Scorpion, Gemeni și Săgetător și Berbec și Balanță, însă valențele acestora nu sunt la fel de puternice, ca cele menționate mai sus.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...