Zodiile care se îmbogățesc până la iarnă. Norocul le bate la ușă chiar de AZI

Toamna vine cu multe surprize pentru nativii unor zodii și nu ar strica în ultima perioadă să se gândească să joace la Loto, căci norocul este de partea lor. Iată care sunt zodiile care se îmbogățesc până la iarnă.

Nativii zodiei Leu sunt experți atunci când vine vorba de cheltuirea banilor. Nu le este deloc greu să transforme o sumă de bani în niște lucruri pe care și le doresc foarte mult și care îi ajută să mențină un stil de viață ridicat. Pentru nativii acestei zodii, astrele sunt de partea lor în această toamnă, iar până la iarnă este foarte posibil să se îmbogățească.

Citește și: Zodiile care sunt pe lista neagră a iubirii și suferă întreaga viață

Cei care joacă frecvent la Loto nu ar trebui să se mire dacă încep să câștige sume din ce în ce mai mari, deoarece în această toamnă norocul este de partea lor. Trebuie doar să știe să îl caute și să nu renunțe la visul lor de a se îmbogăți.

Cu toate acestea, chiar dacă vor câștiga aceste sume, nativii zodiei Leu sunt sfătuiți să pună acești bani deoparte și să îi folosească numai pentru lucruri absolut necesare. Nu ar fi rău să țină niște bani și pentru zile negre.

Nativii zodiei Taur au șansa să își cumpere o casă sau o mașină în această perioadă
Și nativii zodiei Taur se bucură în această toamnă de niște beneficii materiale care vin fără să se aștepte prea mult. Munca asiduă din ultima vreme dă rezultatele dorite la finalul anului. Niște bonusuri de performanță, o mărire importantă de salariu sau chiar câștigarea unui concurs sunt de așteptat pentru nativii zodiei Taur.

A venit momentul pentru nativii acestei zodii să se relaxeze puțin și să se bucure de tot ce a realizat în ultima vreme. Norocul le bate la ușă în lunile de toamnă, iar iarna îi va prinde mult mai bogați și astfel vor reuși să își cumpere niște lucruri care până acum doar și le doreau foarte mult.

Efectele Lunii Noi în Fecioară

Luna Nouă din 9 septembrie în zodia Fecioară lasă urme adânci în sufletele nativilor. De altfel, câteva dintre efectele acestui eveniment astrologic încep să se vadă chiar de azi.

Zodiile de pământ au parte de insomnii atunci când Luna Nouă se produce într-un nativ de pământ. Cu alte cuvinte, noaptea de 9 spre 10 septembrie a adus în mințile Fecioarelor, Capricornilor și Taurilor tot felul de gânduri, poate chiar coșmaruri.

Aceste episoade ar putea continua pentru acești nativ câtă vreme nu fac nimic pentru a se redresa. Vor avea parte de situații care mai de care mai confuze la nivel emoțional și nu vor avea încotro decât să recunoască evidența: trebuie să o ia de la capăt cu mai mult entuziasm și de zece ori mai multă muncă.

Pentru zodiile de aer, cu excepția Gemenilor, patronați de Mercur, planetă care le guvernează și pe Fecioare, acest fenomen poate fi unul benefic. De ce poate fi și nu este 100%? Pentru că depinde de cum se raportează fiecare la criticile pe care le primesc și cum se compară cu ceilalți.

Așadar, Vărsătorii și Balanțele au șanse de creștere spirituală și profesională doar dacă văd cu exactitate unde greșesc.

Zodiile de foc devin mai vulnerabile și mai pasionale ca niciodată. Vor fi puse în situația de a minți pentru cineva drag și nu e exclus să cadă la mijloc. Așadar, Berbecii, Leii și Săgetătorii trebuie să se împartă între prieteni.

Zodiile de apă (Raci, Scorpioni, Pești) sunt în general avantajați de fenomenul de Lună Nouă, mai ales Racii. De data asta însă, luna producându-se în Fecioară, efectele pentru ei vor fi de ordin financiar și anume vor fi loviți de unde nu se așteaptă.

 

 

 

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...