Zodiile care se despart până la iarnă. Nu mai e nimic de făcut pentru acești nativi

Urmează o perioadă complicată pentru câteva zodii, care decid să pună punct poveștii lor de dragoste. Iată care sunt zodiile care se despart până la iarnă.

Prima zodie care decide că este mai bine să pornească pe un alt drum este zodia Leu. A fost vară plină de evenimente neprevăzute pentru nativii zodiei Leu. A venit momentul pentru ei să își facă niște calcule, iar unii nativi ai zodiei își vor da seama că este mai bine să rămână singuri. Încep niște discuții în contradictoriu, care nu le vor da deloc pace nativilor zodiei.

În unele cazuri, Leii s-ar putea confrunta cu infidelitate, iar acest lucru îi va face să creadă că este mai bine să aștepte iarna și sărbătorile singuri.

Acestor nativi li se recomandă să evite conflictele și să fie mai calmi în această toamnă, pentru că totul se poate transforma într-un lucru pe care nu și-l doresc deloc.

Nativii zodiei Gemeni vor decide să ia o pauză de la relația lor, mai ales dacă nu este o relație de lungă durată. Cei care sunt de mai mulți ani cu cineva vor fi în mare cumpănă în timpul iernii. Unii nativi s-ar putea trezi în fața unei decizii greu de luat. Să încerce să uite anumite lucruri care nu merg în relație sau să meargă mai departe?

Nativii zodiei Gemeni nu uită greșelile partenerului
Din păcate, pentru unii nativi nu mai este nimic de făcut în relația lor, mai ales dacă sentimentele au început să se stingă. Este o perioadă în care mulți dintre ei vor încerca să își reconfigureze viața și prioritățile. Unii se vor refugia în muncă, alții vor încerca să iasă mai mulți cu prietenii și vor lăsa trecutul în urmă.

Pentru nativii zodiei Gemeni, orice greșeală a partenerului este greu de iertat. Acești nativi iartă, însă nu uită niciodată. Iar dacă există probleme mari în cuplu, atunci aceastea vor fi greu de depășit, mai ales dacă Gemenii nu își doresc să continue această poveste. Depinde doar de ei ceea ce vor face în perioada următoare.

O zodie își găsește sufletul pereche. Sfatul zilei de 4 septembrie

BERBEC: Ieși din mediile toxice. Dacă observi că oamenii îți pun bețe în roate, poate că este momentul să faci schimbări majore. Numărul norocos al zilei: 10.

TAUR: Iubește fără condiționări, fără restricții. Este momentul să îți lași sufletul să simtă fiorii dragostei, fără temeri. Numărul norocos al zilei: 4.

GEMENI: În tine există un război pe care trebuie să îl câștige cea mai bună variantă a ta. Numărul norocos al zilei: 8.

RAC: Ești prins într-un conflict de idei din care poți ieși cu o singură condiție: să accepți înfrângerea. Numărul norocos al zilei: 2.

LEU: Te ții cu dinții de o stare de fapt și nu îți face tocmai bine. Este momentul să rupi pisica în două. Numărul norocos al zilei: 1.

FECIOARĂ: Atitudinea ta trebuie să fie în continuare una pozitivă, indiferent cât de mulți nori negri se vor aduna deasupra ta. Numărul norocos al zilei: 3.

BALANȚĂ: Țelul spre care tinzi e unul motivant, așa că lasă-te sedus de noua ta provocare. Numărul norocos al zilei: 5.

SCORPION: Viața îți oferă suficiente motive de bucurie, așa că bucură-te din plin de darurile acestei zile. Numărul norocos al zilei: 6.

SĂGETĂTOR: Toată lumea se ceartă în jurul tău fără vreun motiv anume. Ai rolul de a-i împăca. Numărul norocos al zilei: 9.

CAPRICORN: Nu primești semnale de îmbunătățire a modului de lucru și tocmai de aceea trebuie să dai cu pumnul în masă. Cere-ți drepturile! Numărul norocos al zilei: 11.

VĂRSĂTOR: Te superi din orice fleac, iar asta îi poate îndepărta pe prietenii. Fii matur. Numărul norocos al zilei: 13.

PEȘTI: Te cam enervează biocrația și riști să cedezi nervos azi. Exprimă-te cum consideri. Nu ține în tine nicio nemulțumire. Numărul norocos al zilei: 7.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...