Zodiile care rămân toată viața în sufletul și mintea ta

Anumite semne zodiacale aduc lumină și fericire în viața noastră. Ele ne ajută la greu, ele ne fac să zâmbim, să ne simțim în largul nostru.

Topul zodiilor fără de care viața ta ar fi tristă

LOCUL 1 – FECIOARĂ: Nativul Fecioară este călduros, afectuos, dar și extrem de supărăcios. Felul în care se exprimă te determină să stai în preajma sa.

Fecioarele pot părea la prima vedere extrem de arogante și reci, însă dacă stai în preajma lor vei descoperi ființe minunate.

Oferă cele mai bune sfaturi și îi ascultă cu atenție pe cei din jur, oferindu-le încredere și respect necondiționat.

LOCUL 2 – GEMENI: Voioșia nativului Gemeni este molipsitoare. Acest nativ are mereu replicile la el, este extrem de amuzant și e de obicei sufletul petrecerii.

Când e vorba de treabă se focusează cu maximă atenție la ce are de făcut, însă nu suportă rigiditatea, motiv pentru care va fi o plăcere să lucrezi cot la cot cu el.

LOCUL 3 – LEU: Leul este regele junglei și regele zodiacului. Acest nativ are o energie pozitivă molipsitoare și îți vei dori mereu să îl ai în preajmă.

LOCUL 4 – RAC: Nativul Rac este sensibil, ține mult la familie și la cămin. Lângă el vei simți ce înseamnă căldură sufletească, spirit de echipă și prietenie loială.

Racul poate fi și perfid dacă îi sunt încălcate drepturile, așa că ar fi indicat să nu îl calci pe coadă.

LOCUL 5 – BALANȚĂ: Nativul de aer tratează totul cu maximă responsabilitate. Dacă vrei o persoană echilibrată alături de tine, împrietenește-te cu o Balanță!

Top zodii cu care nu trebuie să te cerți niciodată

Zodiile cu care nu trebuie să te cerți niciodată. Se spune că totul este permis în dragoste și război. În timp ce zodia poate să vă avertizeze cu tărie împotriva anumitor relații, nimic nu poate face cosmosul pentru a vă împiedica să interacționați cu un semn zodiacal pe care nu ar trebui să-l aveți în preajmă.

Fiecare semn astrologic are ceva de învățat, dar nu fiecare este ideal pentru a intra într-o relație iubitoare și dedicată.

Mai jos vă vom prezenta zodiile cu care nu ar fi bine să te cerți niciodată, indiferent de ceea ce spune inima ta.

BERBEC: nu te certa cu LEU

Vor fi atât de multe scântei care se arborează între aceste două semne de foc, încât va dura câteva secunde pentru ca prima să explodeze.

Dacă ați ales să deveniți prieteni, Berbecul și Leul ar face un duo foarte dinamic, dar până la prima ceartă.

TAUR: nu te certa cu LEU

Taurul își vede partenerii ca premiu. Leul îi place să fie prețuit, dar strălucirea lor va scădea sub posesia Taurului. Leul va deveni lenjer și plictisit, dar se va simți prea rău pentru a părăsi un partener care este atât de devotat.

Mândria unui Leu îl va face să dea totul la o relație, chiar dacă ar fi mai sănătoși și mai fericiți dacă s-ar fi despărțit. Dacă căutați ceea ce trebuie să faceți în această situație, Taur, nu-l întrebați pe Leu. Va ieși cu scântei.

GEMENI: nu te certa cu SCORPION

Dacă vor într-adevăr Scorpionul să rămână în jur, atunci Gemenii vor trebui să practice o anumită discreție. Însă stresul Gemenilor, care încearcă să păstreze un secret, se va transforma în revoltă și apare cearta.

RAC: nu te certa cu BERBEC

Comunicarea este ceea ce sparge aceste două semne. Berbecul are tendința de a spune adevărul într-un mod direct, fără bariere.

În prietenie, Rac poate învăța inteligența emoțională a Berbecului, în timp ce Berbecul învață Racul pentru a fi mai tare. Când nu se mai ascultă unul pe celălalt apare cearta.

LEU: nu te certa cu VĂRSĂTOR

Leul cere multe în relații, mai ales de la acest semn de aer. Vor veni constant la Vărsător pentru sfaturi despre tot. Dar pentru că Leu este de asemenea mândru, ei vor nega faptul că Vărsătorul are vreo influență asupra lor și că nu au încredere în opinia cuiva mai mult decât a lor.

Vărsătorul va deveni nemulțumit și uite așa apare cearta, care ar trebui evitată.

FECIOARĂ: nu te certa cu CAPRICORN

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...