Zodiile care pun dragostea pe primul loc și zodiile care aleg banii, potrivit numerologului Mihai Voropchievici

Unele zodii iubesc foarte mult banii, iar alții și-ar da și viața numai ca să aibă lângă ei dragostea adevărată. Iată care sunt zodiile care iubesc banii și zodiile care aleg dragoste.

Mihai Voropchivici a dezvăluit la „Adevăruri ascunse de la Antena 3” că nativii zodiilor Gemeni, Balanţă, Vărsător sunt zodiile dependente de dragoste.

Zodiile de pământ, dar și Racul și Scorpionul sunt cele care în viață aleg banii în locul dragostei, a mai spus numerologul Mihai Voropchievici la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Așadar, este vorba despre Taur, Fecioară, Capricorn, alături de Rac și Scorpion, zodii care iubesc banii.

Leul este zodia care se împarte între cele două, bani și dragoste.

La rândul lor, zodiile de aer sunt cele dependente de dragoste: Gemeni, Balanţă, Vărsător. Lor li se adaugă și nativii zodiei Pești. cărora nu li se par banii la fel de importanți ca dragostea.

Inteligența emoțională bate de multe ori IQ-ul, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Numerologul a explicat că, dacă nu ai empatie și nu știi să răspunzi cu afecțiune, înseamnă că nu ai psihologia vieții. „Trebuie un comportament perfect emoțional”, a spus Voropchievici.

„Omenia completează IQ-ul, fără ea nu se face nimic”, a punctat numerologul Mihai Voropchievici.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Horoscop zilnic pentru joi, 1 octombrie 2020

Pentru luna Octombrie 2020, sunt planificate două Luni Pline, ceea ce face sezon mai special ...