Zodiile care pierd totul în luna octombrie. Urmează o perioadă neagră

Pentru câteva zodii, urmează o lună extrem de dificilă și trebuie să aibă multă răbdare, deoarece se anunță o perioadă care îi va pune la grea încercare. Iată care sunt zodiile care pierd totul în luna octombrie.

Nativii zodiei Taur încearcă de mai mult timp să treacă prin această perioadă dificilă din viața lor, însă nici în luna octombrie nu par să găsească luminița de la capătul tunelului. Acești nativi au probleme la locul de muncă și nu este exclus ca în luna octombrie să îl piardă, deși acest lucru va fi o mare lovitură pentru ei. Taurilor li se recomandă să acorde mare atenție sarcinilor care li se dau la serviciu în luna octombrie.

Citește și: Horoscopul Marianei Cojocaru pentru săptămâna 23 – 29 septembie 2018. Zodiile care vor avea o săptămână neagră

Nici banii nu par să tragă la nativii Taur în luna octombrie, iar cheltuielile trebuie să fie făcute cu mare grijă. Anumite cheltuieli făcute în luna octombrie le pot aduce probleme Taurilor, așa că ar fi bine să se gândească de două ori înainte de a cumpăra ceva.

A doua zodie care pierde totul în luna octombrie este zodia Rac. Pe plan personal, lucrurile nu par deloc să se desfășoare așa cum și-ar dori, iar acest lucru se va reflecta și în celelalte domenii.

Nativii Rac pot face cheltuieli care să îi ducă la sapă de lemn
Insuccesul din viața sentimentală îi slăbește pe nativii Rac, care devin vulnerabili și la serviciu și în planul sănătății. Urmează o lună plină de frământări pentru nativii Rac, care se gândesc tot mai mult de ce le merge atât de rău.

Din acest motiv, pentru că au gândul mereu asupra problemelor personale, riscă să facă alegeri greșite. Unii nativi vor investi greșit niște sume mari și se vor trezi mult prea târziu că au făcut această greșeală. Acest lucru va fi o adevărată lovitură pentru nativii Rac, deoarece vor începe din această lună să își piardă încrederea chiar și în oamenii apropiați pentru că li se va părea că din cauza lor nu le merge atât de bine.

Femeile „rele” din zodiac. Nu ai cum să nu fii intimidat mereu de ele

În timp ce unele femei preferă o viață calmă și fără prea mult neprevăzut, există și femei care sunt mereu dornice de aventură și parcă au mereu bagajul pregătit la ușă pentru a pleca într-o nouă experiență de neuitat.

Iată care sunt femeile „rele” din zodiac și care fac mereu numai ce vor ele, iar independența și aventura sunt cuvintele după care se ghidează permanent.

Femeia Săgetător este de neoprit atunci când își dorește un lucru sau un bărbat. Dă dovadă de o ambiție ieșită din comun și nu se dă în lături de a-i face pe ceilalți să sufere, dacă așa își poate atinge scopul propus. În relația cu partenerul, aceasta rămâne loială și fidelă cât timp partenerul îi înșelege nevoia de libertate și o sprijină permanent în planurile sale care pot părea uneori nebunești.

La rândul său, femeia din zodia Berbec este genul de femeie greu de stăpânit. Are mult tupeu, este îndrăzneață și reușește să se descurce în orice situație, oricât de complicată ar părea pentru ceilalți. De asemenea, este foarte ambițioasă și nu se gândește de două ori înainte să facă un lucru, iar tocmai acest lucru îi poate crea probleme uneori.

Femeia Berbec este obișnuită cu atenția exclusivă a celor din jurul său, iar atunci când simte că ceilalți nu o consideră centrul universului lor, vor spune direct și fără menajamente ce le deranjează, fără a se gândi la sentimentele lor.

Femeia Leu iubește să conducă totul

Despre femeia din zodia Leu se știe deja faptul că iubește aventura și nu îi este teamă de nimic. Aceste lucruri i-ar putea face pe cei din jurul său să se simtă nesiguri pe sine. De multe ori, și partenerul de viață va avea acest sentiment și va trebui să se învețe cu îndrăzneala și cu lucrurile pe care femeia din zodia Leu le face fără teamă.

S-a născut pentru a domina și pentru a conduce, așa că nu va face casă bună cu un bărbat care își dorește aceleași lucruri într-o relație. Cei din jur o vor considera adesea o „femeie rea” tocmai pentru că se simt intimidați de puterea sa.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...