Zodiile care nu au parte de liniște până în decembrie. Urmează cea mai grea perioadă din viața lor

Pentru aceste zodii urmează o perioadă complicată, în care trebuie să aibă multă răbdare. Iată care sunt zodiile care nu vor avea parte de liniște până în decembrie.

Nativii zodiei Rac trec printr-o perioadă de continuă descoperire. Iar acest lucru nu este deloc pe placul lor, deoarece ies mult prea mult din starea lor de confort. În următoarea perioadă care urmează ar trebui să se gândească mai mult la ei și mai puțin la ceilalți, deoarece problemele par că vin la pachet.

De asemenea, nativii zodiei au nevoie să se rupă de trecutul care nu le-a făcut bine și să se gândească la ce schimbări pot face. Fie schimbă locul de serviciu sau locul unde locuiesc, cu siguranță că aceste schimbări le vor face bine și îi vor ajuta pe nativii zodiei să se simtă în siguranță și să intre din nou într-o zonă de confort dorită.

Nici Scorpionii nu trăiesc în prea mare liniște până în luna decembrie. Un insucces în dragoste pare să fie prea mult chiar și pentru ei. Chiar dacă în fața celorlalți vor dori să pară mereu puternici, în interiorul locuinței lor, vor suferi mult. În următoarea perioadă au nevoie să se vindece și să se gândească la următorii pași din viața lor.

Nativii zodiei Pești ar trebui să fie mai optimiști
Ar fi bine să se îndepărteze de toți oamenii care nu îi fac să se simtă în largul lor. Este mai bine să se comporte astfel și să vadă cine le poate fi alături în momente grele. Este cel mai bun moment pentru a descoperi lângă cine stau.

Cât despre nativii zodiei Pești, se simt neputincioși și nu mai știu cum să facă față situațiilor pe care le întâmpină. Cel mai bine ar fi să nu cedeze presiunii și să treacă totul prin filtrul rațiunii. Nu este nevoie să aibă o perioadă grea pentru că, dacă rămân cu zâmbetul pe buze, au șansa de a depăși mult mai ușor toate problemele din relație și din carieră.

Sfatul zilei: 2 zodii au parte de o mare reușită

Sfatul zilei 16 octombrie 2018. Sfaturi utile pentru fiecare zodie în parte. Unele zodii au nevoie de un îndrumător. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Te sfătuim să te ocupi de activitățile stresante. Evită să mai amâni lucrurile importante, pentru că nu faci decât să-ți încarci caietul cu sarcini. Numărul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Folosește-ți viziunea și acționează conform instinctelor tale! Nu te mai baza doar pe spusele celor din jur, ci acționează pe cont propriu. Numărul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Fii și tu alături de prieteni atunci când au nevoie și nu ezita să-l oferi! Nu se știe când roata se va întoarce. Ține minte: munca în echipă este mai profitabilă și mai productivă! Numărul norocos al zilei: 29.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Dacă vrei să fii în centrul atenției, atunci ieși în evidență cu lucruri pozitive! Fii un exemplu pentru cei din jurul tău! Numărul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Te sftuim să-ți faci planuri și pe termen lung. De acord că trebuie să trăești clipa, însă puțină organizare în viața ta nu ar strica. Numărul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Fii diplomat și testează terenul înainte de a te angaja la unele obligații! Ia-ți toate măsurile de siguranță, pentru a nu pica în capcană. Numărul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Profită de această zi și petrece timp cu partenerul de viață! Fii creativ și surprinde-l! Nu lăsa monotonia să-și facă cuib în relația voastră. Numărul norocos al zilei: 18.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Nu-ți mai frământa gândurile pentru a pune la punct toate detaliile! Acționează și cu încredere și așa cum îți dictează inima. Mai poți retușa pe parcurs! Numărul norocos al zilei: 21.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Folosește-te de șarm dacă vrei să impresionezi o persoană. Nu-l acapara cu idei forțate. Fii răbdător și lasă lucrurile să decurgă normal! Numărul norocos al zilei: 27.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Uneori omul are nevoie să stea într-un loc în care să fie doar el și gândurile sale. Așa trebuie să faci și tu acum pentru a-ți ordona puțin planurile. Numărul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Fii mai atent cu banii! De la problema banilor pornesc și certurile, nemulțumirile și frustrările! Fii echilibrat! Numărul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Fă-ți timp și pentru tine, ocupă-te de lucruri care îți bucură viață! Dedică o zi doar pentru tine și plăcerile tale! Numărul norocos al zilei: 22.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...