Zodiile care își schimbă destinul până la finalul anului

Se anunță o perioadă extrem de interesantă pentru trei zodii, care până la finalul anului au ocazia să își schimbe viața radical. Iată care sunt zodiile care își schimbă destinul până la finalul anului.

Prima zodie care a fost destul de zbuciumată anul acesta este zodia Fecioară. Fie a avut probleme financiare sau sentimentale în lunile care au trecut, norocul parcă începe să le bată la ușă. Nativii zodiei se trezesc deodată că sunt mult mia bine văzuți de către ceilalți.

La serviciu, dar și în viața de familie, lucrurile încep să se așeze pentru nativii zodiei Fecioară, care trebuie să profite din plin de tot ce li se oferă practic pe tavă.

Venirea pe lume a unui copil, o căsătorie sauo consolidare a relației deja începute sunt motive de sărbătoare pentru nativii zodiei, care trebuie să se bucure de tot ce au și să aibă grijă cum gestionează lucrurile.

Și pe nativii zodiei Săgetător începutul anului viitor îi prinde complet schimbați. Și lor li se schimbă destinul până la finalul anului, după o perioadă în care nu au fost tocmai mulțumiți de ceea ce li se oferă de ceilalți.

Între 8 noiembrie 2018 și 3 decembrie 2019, Jupiter tranzitează zodia Săgetătorului. Marele Benefic vine cu o mulțime de opottunități și cu posibilitatea de dezvoltare, de lărgire a orizontului și de shcimbare a propriului destin.

Sfârșitul de an îi poate prinde pe nativii zodiei mult mai bogați, mai înțelepți și complet schimbați pentru cei din jur. Toată lumea va observa schimbarea acestor nativi. Idealurile acestora vor fi mult mai mari, pe toate planurile. Vor căuta un loc de muncă nou, să se mute din țară ori să își găsească sufletul pereche.

Nativii zodiei Leu au ocazia să cunoască sufletul-pereche
Și pe Lei îi așteaptă schimbări uriașe până la finalul anului. A venit momentul în care lucrurile pe care le fac sunt recunoscute de către cei din jur. Nativii zodiei pot primi recompense, măriri de salariu, promovări ori simple aprecieri care le vor gâdila orgoliul uriaș.

De asemenea, aceștia vor deveni, mai mult ca niciodată, irezistibili în fața persoanelor pe care au pus ochii și este foarte posibil ca finalul anului să îi prindă la brațul unei noi cuceriri.

Zodia care va suferi o despărțire greu de trăit până la finalul acestei luni

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018 Săgetător. Este săptămâna perfectă pentru nativii zodiei să rezolve toate problemele pe care le au la locul de muncă și să cunoască succesul. Luna Nouă de marți le deschide drumul nativilor zodiei pentru a se bucura de roadele muncii lor.

A venit momentul pentru noi beneficii, pentru promovări sau pentru simple aprecieri ale șefilor în fața celorlalți colegi.

Proiectele pe termen lung începute în această perioadă au mari șanse de reușită. Ești pe val în aceste zile, însă trebuie să nu ți se urce la cap și să privești realist toate lucrurile bune din jurul tău. Pe cât dai de mult, pe atât de mult vei și primi. Dacă ți-ai impus niște obiective, discută-le cu superiorii în mod realist și țineți-vă de ele până la finalul anului.

Cei care sunt angajați de puțin timp la un loc de muncă au ocazia în această săptămână să urce niște trepte ierarhice pentru că au o prezență de spirit extraordinară. Reușesc zilele aceastea să fie la locul potrivit și la timpul potrivit. Cineva îți va aprecia îndemânarea și nu va lăsa ca acest lucru să nu fie cunoscut și de către ceilalți.

Cât despre viața sentimentală, aceasta este una cu suișuri și coborâșuri pentru tine. În timp ce vei vrea să petreci mai mult timp cu prietenii, s-ar putea ca partenerului să nu îi convină prea mult acest lucru. Învață în aceste zile să găsești mai ușor niște căi să mulțumești pe toată lumea și să nu dezamăgești pe nimeni. Nu e exclus să suferi o despărțire neplăcută.

Nativii zodiei au ocazia să cunoască pe cineva nou
Este perioada în care poți întâlni pe cineva nou, în cazul în care ești singur sau relația ta scârțâie. Se poate să fie cineva chiar din grupul de prieteni, dar care să nu îți fi atras până acum atenția. Vei fi extrem de popular între ceilalți, așa că ai grijă la gesturile pe care le faci.

Cât despre starea de sănătate, s-ar putea ca la începutul săptămânii anumite situații să îți creeze o stare de disconfort. Nu ar strica să faci niște analize uzuale, pentru a depista orice problemă la timp.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...