Zodiile care întâlnesc fericirea în anii următori… Viața lor se va împlini!

Odată cu anul 2019, câteva zodii își vor schimba viața definitiv. Lucrurile bune care li se vor întâmpla acestor nativi nu vor dura doar un an, ci se vor întinde pe o perioadă de cinci ani.

Iată care sunt zodiile care-și vor schimba definitiv viața!

Berbecul e posibil să aibă un copil
Ani buni, Berbecii au muncit pe brânci, dar fără nici un fel de satisfacție. Odată cu intrarea în anul 2019, acestora vor începe să le meargă toate din plin. Pe lângă faptul că vor sta excelent la capitolul bani, e posibil să aibă parte și de venirea pe lume a unui copil. Și asta nu e tot, pentru că s-ar putea, în sfârșit, să-și găsească jumătatea. Dar de asta depinde felul lor de a se comporta cu bărbatul sau femeia pe care o vor întâlni. Ar fi cel mai bine dacă ar uita odată pentru totdeauna de orgolii.

Gemenii vor da lovitura în afaceri
La rândul lor, Gemenii vor avea parte, odată cu anul 2019 de o perioadă excepțională din punct de vedere profesional. Ca să nu mai spunem că ar putea da lovitura în afaceri, ba chiar ar putea primi și o moștenire. Nativii din Gemeni vor avea succes pe toate planurile și vor excela totodată și la capitolul iubire.

Vărsătorii vor întâlni iubirea vieții
Nici Vărsătorii nu stau mai rău la capitolul relații, în următorul an, putându-se aștepta să trăiască o iubire cum n-au visat. De asemenea, vor avea parte de multe călătorii în străinătate și e posibil să-și schimbe și domeniul de activitate.

Previziunile lui Mihai Voropchievici pentru luna decembrie 2018!

Mihai Voropchievici a prezentat previziunile runelor pentru toata luna decembrie in emisiunea „Adevaruri Ascunse”…

Berbec: Are o luna in care li se recomanda sa ramana in asteptrarea unor schimbari. Multe schimbari care vor veni rapid. Sfarsitul de an e cu schimbari, scrie Antena3.ro.

Taur: In luna decembrie se porduce un salt calitativ in existenta lor, au trudit dar dau lovitura.

Gemeni: Sunt intr-o luna in care sunt fantastic de favorizati, toate persoanele le trimit cadouri minunate, recompense, aprecieri.

Rac: La final de an au luna de protectie, din toate punctele de vedere, in perioada postului tentatiile sunt mari, aveti grija ce faceti.

Leii: Primesc magna cum laude. Au castigat din toate punctele de vedere, intra ca niste invingatori in Anul Nou.

Fecioara: Multe vesti bune, o luna de bani, luna decembrie este luna numita de chinezi saci cu bani, 5 zile de sambata, 5 de duminica, 5 de luni.

Balanta: Este o luna de foarte multe mesaje, scrieri, tot felul de mailuri, dar nu lucruri rele. Cineva incearca sa fie in comuniune cu ei. Comunicare.

Scorpion: Sunt rasuciti, daca pana la sfarsit nu ati reusit sa faceti, mobilizati-va toate fortele pentru a va consolida pozitia in familie, la serviciu.

Sagetator: Au fost agitati tot anul, runa vine cu doua sfaturi: relaxati-va si scoteti-va fricile vizavi de starea de sanatate a celor apropiati.

Capricorn: A muncit 11 luni, in a 12 e pregatit de o viata noua, revigorare, renastere toate planurile.

Varsatori: Au o luna de dragoste, a dat Cupodon peste ei, simbolul dragostei ceva nou. Gasiti acea persoana, dragoste noua, fierbinte.

Pesti: Luna bilantelor intime, rezolvarea unor probleme, le aflati facand un consiliu de familie.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...