Zodiile care fac ce vor cu mintea ta. Te joacă pe degete

Există oameni care fac încontinuu complimente, flatează, manipulează și înșală pentru a-și atinge scopurile și pentru a ajunge în frunte.

SCORPION:

Acești nativi sunt cunoscuți pentru firea lor răzbunătoare, dar și pentru carisma și pasiunea lor. Scorpionii sunt cu siguranță cei mai buni jongleuri cu mintea umană.

Nativii născuți sub acest semn zodiacal își folosesc foarte bine cuvintele pe care le aleg cu grijă, dar reușesc să îți ajungă în minte și prin intermediul gesturilor. Acești nativi se folosesc foarte mult de limbajul non-verbal și reușesc de fiecare dată să se impună.

CAPRICORN:

Acești nativi sunt persoane raționale, destul de introvertiți și extrem de pregătiți pentru orice situație. Nu o să întâlnești niciodată un nativ din acest semn zodiacal care să nu aibă un plan de rezervă.

Atunci când se îndrăgostesc, își folosesc toate armele pentru a obține dragostea celuilalt și se poate strecura cu ușurință în mintea lui pentru a-i induce faptul că va face cea mai proastă alegere dacă va ieși din relație.

Capricornii se folosesc de cele mai multe ori de punctele vulnerabile ale celorlați pentru a-i sensibiliza, iar într-un final să ajungă acolo unde vor.

GEMENI:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal nu sunt străini de tehnicile de manipulare. Acești vor intra în mintea ta cu zâmbetul pe buze și vor face modificările pe care le dorește.

Gemenii te pot face că crezi că ai o părere greșită, când de fapt tu ai dreptate și tot ce spui este perfect corect sau te pot lăuda atunci când de fapt ai dat-o în bară.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 14 aprilie 2021 – decizii bune

Horoscop 14 aprilie 2021 – Berbecii se bucura de momente frumoase in familie, iar Fecioarele ...