Zodiile care divorțează în această toamnă. Chiar și partenerii vor fi surprinși de decizie

Se anunță o toamnă plină de neprevăzut pentru câteva zodii, care vor decide că este mai bine să o ia pe un alt drum față de partenerul de viață. Neînțelegerile din ultima perioadă vor ajunge la cote maxime și nu este exclus ca mulți dintre acești nativi să se separe definitiv de persoana iubită. Iată care sunt zodiile care divorțează în această toamnă.

Nativii zodiei Săgetător trec prin clipe dificile în viața de cuplu în această toamnă. Cu Saturn aflat în Casa relațiilor, dragostea și căsătoria riscă să aibă de suferit în această perioadă. Acești nativi simt că nu mai sunt pe aceeași lungime de undă cu partenerul de viață și nu trebuie să surprindă pe nimeni atunci când vor anunța că au luat o decizie radicală.

Cei care au o relație de lungă durată cu partenerul de viață probabil că au trecut deja în ultima perioadă prin niște certuri serioase. Nativii zodiei Săgetător se gândesc din ce în ce mai mult la o despărțire definitivă și la o nouă viață. Au dreptul să fie fericiți și împliniți, iar această viață nu le mai oferă deloc sentimentul de liniște pe care îl doresc alături de partenerul de viață.

Nici nativii zodiei Balanță nu se pot lăuda cu o viață sentimentală prea fericită în această toamnă. Extrem de determinați să aibă o familie fericită, dar și o carieră care să le ofere zilnic satisfacții, cumva aceștia se vor împotmoli în această toamnă.

Vestea va lua pe toată lumea prin surprindere, inclusiv pe partenerii de viață
Unii nativi vor decide să renunțe la agitația pe care le-o provoacă partenerul de viață și să se concentreze asupra altor lucruri care contează mai mult pentru ei. Vestea divorțului va cădea ca un trăznet pentru cei din jurul lor, care îi considerau extrem de fericiți.

Nativii zodiei Balanță au de luat decizii extrem de dificile în această perioadă, definitorii pentru viitorul lor. Sunt sfătuiți să aleagă și cu inima, deoarece s-ar putea să regrete amarnic deciziile luate la supărare.

Efectele Lunii Noi în zodia Fecioară. 4 zodii vor întâmpina dificultăți de natură sentimentală

Luna Nouă din 9 septembrie în zodia Fecioară lasă urme adânci în sufletele nativilor. De altfel, câteva dintre efectele acestui eveniment astrologic încep să se vadă chiar de azi.

Zodiile de pământ au parte de insomnii atunci când Luna Nouă se produce într-un nativ de pământ. Cu alte cuvinte, noaptea de 9 spre 10 septembrie a adus în mințile Fecioarelor, Capricornilor și Taurilor tot felul de gânduri, poate chiar coșmaruri.

Aceste episoade ar putea continua pentru acești nativ câtă vreme nu fac nimic pentru a se redresa. Vor avea parte de situații care mai de care mai confuze la nivel emoțional și nu vor avea încotro decât să recunoască evidența: trebuie să o ia de la capăt cu mai mult entuziasm și de zece ori mai multă muncă.

Pentru zodiile de aer, cu excepția Gemenilor, patronați de Mercur, planetă care le guvernează și pe Fecioare, acest fenomen poate fi unul benefic. De ce poate fi și nu este 100%? Pentru că depinde de cum se raportează fiecare la criticile pe care le primesc și cum se compară cu ceilalți.

Așadar, Vărsătorii și Balanțele au șanse de creștere spirituală și profesională doar dacă văd cu exactitate unde greșesc.

Zodiile de foc devin mai vulnerabile și mai pasionale ca niciodată. Vor fi puse în situația de a minți pentru cineva drag și nu e exclus să cadă la mijloc. Așadar, Berbecii, Leii și Săgetătorii trebuie să se împartă între prieteni.

Zodiile de apă (Raci, Scorpioni, Pești) sunt în general avantajați de fenomenul de Lună Nouă, mai ales Racii. De data asta însă, luna producându-se în Fecioară, efectele pentru ei vor fi de ordin financiar și anume vor fi loviți de unde nu se așteaptă.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...