Zodiile care au o cruce grea de dus în viață. Cele mai abătute de soartă și în 2018 sunt…

5 semne zodiacale au parte de multe greutăți în viață. Ele trebuie să depună de două ori mai multe eforturi față de un om obișnuit pentru a ajunge acolo unde își doresc.

Zodiile care au o cruce grea de dus în viață
ZODIA VĂRSĂTOR. Nativul Vărsător este vesel și visător din fire, însă atunci când se lovește cu capul de prag este greu pentru el. Acest semn zodiacal are tot timpul de făcut alegeri dificile.

Nu suportă trădarea, însă are parte de multe ori de prieteni falși și asta îl mâhnește până la depresie.

ZODIA FECIOARĂ. Nativul Fecioară are norocul de a fi mereu pe poziții, însă pentru a câștiga trebuie să facă sacrificii uriașe.

De fapt, zodia Fecioară este o zodie a sacrificiului, a compromisului din multe puncte de vedere. Cele mai multe probleme apar în viața sentimentală, căci profesional Fecioara e avantajată de-a lungul existenței sale.

ZODIA RAC. Nativul Rac, extrem de sensibil de fel, învață tot timpul din eșecuri. Trebuie să treacă prin multe momente complicate pentru a realiza ce e de făcut, unde greșesc.

Acest semn zodiacal de apă are parte de multe lovituri în viață exact de unde nu se așteaptă. Tocmai din această cauză își face greu prieteni. Poartă în cârcă moștenirea poverilor din familie și episoadele de suferință nedepășite.

ZODIA PEȘTI. Nativul Pești este și el extrem de sensibil și una din zodiile de apă cel mai greu încercat.

Soarta îl pune tot timpul în situații complicate, în situații destul de dure. Semnul de apă are mereu câte un motiv de nemulțumire. Ceea ce trebuie să învețe de la viață este să încerce să privească lucrurile dintr-o perspectivă pozitivă.
class=”category-bar”>Zodii de femei lângă care bărbații fac armată. Ele sunt femeile care pun piciorul în prag!
class=”category-bar”>FEMEIA BERBEC
class=”category-bar”>

 

Poate fi tare dracoasa atunci cand este suparata si, chiar daca partenerul are dreptate, o greseala din trecut a acestuia va fi mereu scoasa in fata. Femeia Berbec este disciplinata, puternica, mereu gata cu noi solutii indiferent de problema cu care se confrunta.

Aceasta ii poate cere barbatului rapiditate in activitatea pe care o face si, de multe ori, il preseaza atat de tare incat acesta are senzatia ca este dominat si ca munceste contracronometru.

FEMEIA CAPRICORN

Femeia Capricorn nu sta foarte mult la povesti cu iubitul ei. Daca are nevoie de ajutorul sau (sa duca gunoiul, sa spele vasele, sa spele lenjeria de pat) nu il va ruga frumos sa faca asta pentru ea, ci ii va indica sarcinile ca si cum cei doi ar fi intr-o tabara de armata.

FEMEIA TAUR

Nu exista femeie mai disciplinata si mai serioasa in relatie decat femeia Taur. Este una dintre cele 4 zodii feminine langa care orice barbat poate considera ca a facut 10 ani de armata in numai o luna.

Poate fi cicalitoare, dragastoasa, insa extrem de capoasa atunci cand trebuie duse la capat niste sarcini casnice. Nu accepta leneveala din partea partenerului si nici scuze atata vreme cat ea poate sa faca orice indiferent cat ar fi de epuizata.

FEMEIA BALANTA

Ca un adevarat strateg militar, femeia Balanta analizeaza totul in permanenta. Stie intotdeauna ce e bine si ce e rau si nu are rabdare sa ii explice barbatului de ce ii da anumite lucruri de facut in loc sa le faca ea.

In dragoste, este foarte afectuoasa si stie sa compenseze latura sa dictatoriala cu o serie de trucuri in dormitor.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...