Zodiile care au de trecut un test greu in luna Iulie

Luna iulie vine cu aspecte astrologice foarte importante pentru toate zodiile. Pe lângă tranzitele lunare, acum vor avea loc două eclipse, una de Lună și alta de Soare, cu puternic impact asupra tuturor.

Pe data de 13 iulie 2018 va avea loc Eclipsa parțială de Soare, iar pe data de 27 iulie 2018 va avea loc Eclipsă totală de Lună. Aceste două aspecte vin cu surprize și răsturnări de situație pentru toate zodiile, iar patru dintre aceste zodii se vor afla la un pas de despărțire.

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de mult tumult și multe frământări legate de sectorul sentimental.

Aceștia vor fi dublu afectați, deoarece Eclipsa parțială de Soare le va afecta casa relațiilor de familie, iar Eclipsa totală de Lună va veni cu schimbări în casa sentimentelor.

Astfel, nativii Berbec care sunt căsătoriți sau care locuiesc cu partenerul pot lua decizia de a divorța sau de a se muta singuri.

În plus, Mercur retrograd le va cere reevaluarea relațiilor de cuplu, iar Eclipsa totală de Lună va veni cu răsturnări de situație în plan amoros, aspect care-i va determina pe mulți nativi să pună punct definitiv unei relații de dragoste.

Leu

Luna Plină din 27 iulie ar fi putut să le aducă celor născuți în zodia Leu un moment în care să culeagă roadele unei relații, să se bucure de un avantaj primit prin intermediul partenerului,

însă Eclipsa totală de Lună petrecută acum le va aduce schimbări majore la capitolul relațional și partenerial, va aduce răsturnări de situație, iar nativii Leu care nu sunt mulțumiți de relația pe care o au, vor alege să-i pună punct.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor fi afectați de eclipsa totală de Lună întocmai la capitolul sentimental.

Nativii vor fi predispuși către flirt și aventură, însă vor fi dezamăgiți de ceea ce întâlnesc, iar o parte dintre aceștia ar putea risca pierderea partenerului stabil.

Cei care nu mai sunt compatibili cu partenerul și care până acum au avut o relație conflictuală se pot despărți definitiv.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt mult încercați în această lună, cu atât mai mult cu cât Saturn, guvernatorul lor, este în mers retrograd întocmai prin Capricorn și aduce schimbări de dispoziție și lecții dure legate de planul personal și de personalitatea acestora.

Luna Nouă din 13 iulie aduce un nou început la capitolul sentimental pentru nativii Capricorn, însă fiind însoțită de Eclipsa parțială de Soare, va favoriza întâmplări neașteptate, decizii radicale și șocante și răsturnări de situație în cuplu.

Astfel, o parte dintre nativi ar putea trece acest test, dacă-și doresc cu adevărat să rămână alături de partener, însă cei mai mulți dintre aceștia vor alege să încheie relația fără să aibă remușcări.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...