Zodii protejate cu adevarat de astre primavara asta

Ce zodii sunt protejate in aceasta primavara si ce anunta horoscopul primaverii 2019. Martie este luna care aduce in dar primavara, anotimpul renasterii si al schimbarilor pe toate planurile. La nivel astrologic, incepand cu prima zi de primavara, Venus intra in Varsator si sta pana pe 26 martie. Acest eveniment astrologic indemna nativii Zodiacului la detasare, a se ridica deasupra provocarilor.

Venus este planeta care iubeste lucrurile frumoase, valorieaza trupul si simturile, accentueaza zona hedonista a vietii. Venus ne influenteaza pe toti sa ne reevaluam – care sunt valorile la care ne raportam, de ce cheltuim. Cei care nu cheltuie, vor prospera, cei care cheltuie complusiv vor primi lovituri. Atentie sa nu ne transformam in cinici, sa fim responsabili in tot ceea ce facem.

Sfatul lui Venus in Varsator este – Coboara cu picioarele pe pamant si priveste realitatea asa cum este ea!

Horoscop primavara 2019. Zodiile protejate cu adevarat de astre!
Zodiile protejate cu adevarat de astre in aceasta primavara sunt sase la numar: Fecioara, Pesti, Rac, Taur, Scorpion, Berbec.

Zodia Fecioara va depasi momentele dificile pe care le-a intampinat inca de la inceputul anului. Creativitatea va fi la cote maxime si veti pune lucrurile in miscare, doar in favoarea voastra.

Zodia Pesti incepe cu dreptul noul anotimp, iubirea va fi la cote maxime si au sanse sa-si intalneasca alesul. O primavara plina de iubire si d ebani, deoarece sectorul financiar este putrenic aspectat.

Zodia Rac este protejata in sectorul, casei, familiei si parteneriatelor. Va urma o perioada plina de armonie si de echilibru.

Zodia Taur se numara printre norocoasele primaverii. Soarele intra in semnul ei si o va face sa straluceasca in vazul tuturor. Isi va intalni jumatatea, iar cursul vietii va cunoaste o noua turnura.

Zodia Scorpion este in centrul atentiei primavara aceasta. Norocul ii sa va surade si va puteti astepta la surprize. Chiar daca nu veti fi in cea mai energica perioada si veti depune eforturi minime, rezultatele vor fi neasteptat de bune. Castigurile financiare vor fi dese si indestulatoare.

Zodia Berbec va resusi sa se bucure de oameni noi si influenti care o vor ajuta in viitor, pe toate planurile. Indiferent de domeniul in care veti alege sa actionati, astrele va vor sustine

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Horoscop zilnic: miercuri 28 octombrie 2020

O zi chiar frumoasă. Se întâmplă acele lucruri pe care ni le dorim și pot ...