Zodii de barbati dificili. Femeilor le e greu sa ii aiba aproape

Pentru cele pentru care zodia conteaza foarte mult, trebuie sa stie ca exista cateva zodii de barbati dificili de care sa se fereasca. Pentru multe femei, atunci cand se implica intr-o relatie, semnul zodiacal este foarte important.

Semnul zodiacal in care s-a nascut un barbat ii guverneaza acestuia comportamentul, atitudinea pe care o are fata de femei si carisma.

Astfel spus, este greu de ingnorat daca este nascut sub semnul unei zodii sau al alteia.

Gemeni- barbatul nascut sub acest semn zodiacal poate deveni cel mai bun partener de viata. Cu toate acestea, lucrul acesta se intampla abia dupa ce se maturizeaza complet. Barbatul nascut in zodia Gemeni poate fi imprastiat, vesnic indragostit de altcineva si greu de tinut aproape.

Ii plac petrecerile, sa iroseasca banii si sa se imprumute uneori pentru a-si face mofturi. Pentru o femeie care isi doreste o relatie stabila, este greu sa tii in frau un asemenea barbat. Dupa ce se maturizeaza, devine un barbat responsabil si un tata minunat pentru copii.

Barbatii nascuti in zodia Capricorn sunt duri in limbaj. Zodii de barbati dificili
Barbatul nascut in zodia Capricorn poate fi un partener de nadejde daca nu ar avea atat de multe ticuri si de obiceiuri de neinteles pentru ceilalti. Observa fiecare greseala si nu accepta prea usor compromisurile. O femeie slaba nu ii poate face fata unui asemenea barbat.

Barbatul nascut in zodia Capricorn este uneori dur in limbaj, vrea sa se faca auzit si cere des explicatii. Acest lucru nu il face un partener de nadejde pentru unele femei. Este caracterizat de doua cuvinte: ordine si perfectiune. Este foarte selectiv atunci cand vine vorba despre persoanele pe care le are in jurul sau.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 19-25 Aprilie 2021

Horoscop 19-25 Aprilie 2021 – Săptămâna aceasta avem parte de noi începuturi în diverse planuri ...