Zodii de barbati cu care nu ar trebui sa te mariti niciodata. Nu stiu sa aprecieze o femeie

Bărbatul berbec – cel mai nepotrivit sot din zodiac

Nu poate fi soțul perfect pentru că e extrem de încăpățânat și uneori are chiar accese de furie, care pot duce la agresivitate. De cele mai multe ori, bărbatul berbec are nevoie de o femeie pe care să o controleze îndeaproape.

Bărbatul gemeni

Nu spune nimeni că e un soț rău, dar nici soț bun nu e… El e cel care fuge de responsabilități și preferă să lase tot greul în grija femeii. Pe el nu te poți baza atunci când vine vorba de lucruri serioase și, mai mult decât atât, te va exaspera cu glumele lui, majoritatea proaste.

Bărbatul balanță

Un pierdevară. Cam așa l-am putea caracteriza pe bărbatul balanță. Deși are potențial să ajungă departe, el e o fire prea boemă, prea relaxată și prea nepăsătoare pentru a lua atitudine. Numai o femeie foarte puternică il poate aduce pe drumul cel bun, deși există și posibilitatea să se sperie și să fugă…

Bărbatul capricorn

Crede că tot universul se raportează la el și se așteaptă ca soția să îi îndeplinească toate poftele, oricând are el chef. E un tip egocentrist și uneori e chiar leneș, însă știe cum să păstreze aparențele, pentru ca cei din jurul lui să creadă că muncește,scrie horoscopazi.com.

Bărbatul vărsător

Are fire de artist neînțeles, așa că e greu să-ți construiești o viață alături de el. Dacă ar fi după gusturile lui, ați locui într-o rulotă pe o plajă pustie și nu ați face nimic concret toată ziua. E ca un adolescent, așa că e greu să-l convingi să muncească sau să fie serios.

Adevaruri despre zodia taur și cea mai încăpățânată zodie.

Taurii sunt persoane foarte legate de familie, o consideră o prioritate în viața lor și se încred cu greu în persoane care nu le sunt rude.

Îți dai seama imediat dacă un Taur este supărat, îl doare ceva sau din contră, este mulțumit și vesel, nu e nevoie să îți spună asta folosind cuvinte. Poți recunoaște foarte ușor sentimentele unui Taur uitându-te la fața lui.

Taurii sunt persoane care nu mint niciodată atunci când vine vorba de sentimente sincere și puternice. Dacă ai norocul ca un Taur să îți declare dragostea sa, atunci trebuie neapărat să îl crezi pe cuvânt pentru că nu spune asta oricui și nici dacă ceea ce simte nu e suficient de intens.

Un partener Taur nu te lasă niciodată la greu, e mereu alături de tine și te sprijină necondiționat.

Taurii sunt persoane care muncesc din greu, de obicei, dar există și momente în care tot ceea ce își dorește un Taur este să nu facă nimic și să se relaxeze.

Ai mare grijă să nu calci niciodată pe coadă un Taur. Dacă nu ai rude sau prieteni Tauri probabili nu știi cât de înverșunați pot fi chiar și cu persoanele apropiate. Ține cont de sfatul nostru și mai bine taci decât să ai o dispută cu un Taur, ne vei mulțumi la momentul respectiv.

Taurii sunt persoane cu o frumusețe aparte la exterior, dar au și o minte inteligentă, extrem de atrăgătoare. Țin minte absolut totul, nimic nu le scapă. Taurii sunt în general, persoane liniștite, preferă să stea în zone unde nu există prea mult zgomot. Singurul zgomot pe care îl acceptă Taurii este sunetul muzicii de calitate.

Dacă vrei să recuperezi un partener Taur, nu încerca tactica de a-l face gelos. Vei reuși exact contrariul, nu vei face decât să îl convingi că nu are rost să mai aibă sentimente pentru tine.

Taurii sunt persoane extrem de încăpățânate. Nu-i poți convinge niciodată că tu ai dreptate și ei nu. Nici nu are rost să înceri, mai ales în situațiile când o țin pe a lor până în pânzele albe. Taurii trăiesc în lumea lor și nu îi deranjează asta. Multă lume nu reușește să descifreze acest univers mult prea complex al Taurilor.

Taurii sunt genul de parteneri care fac pe plac persoanei iubite. Taurii nu scot bani grei din buzunari pentru a-și face fericită perechea, dar aplează la detalii semnificative, la gesturi mici, cu care știu sigur că o pot cuceri.

Pentru persoana de care e îndrăgostit, un Taur ar putea face chiar sacrificiul de a fi un bun ascultător, dar chiar și așa, nu îi va da dreptate.

Taurii nu țin niciodată în ei ceea ce simt, mai ales atunci când sunt nervoși. Nu obișnuiesc să bârfească, așa că îți vor spune direct ce părere au despre tine. Bine ar fi să nu scoți din sărite un Taur, are nevoie de mult timp să se liniștească.

Taurii sunt persoane destul de imprevizibile, obișnuiesc să se izoleze de ceilalți după ce au fost în mijlocul unei mulțimi ceva vreme.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...