Zodii cu noroc uriaş în următorii 5 ani. Perioada favorabilă începe în noiembrie

Berbec

Se pare că vei începe să culegi roadele muncii tale din ultimii 10 ani, în care ai tras pe brânci şi în care poate ai avut impresia că totul efortul este în zadar.

Următorii 5 ani vor fi extrem de prolifici – vei obţine succese după succese. Veniturile tale vor creşte constant, vei dobândi o poziţie socială şi mai bună, cu o vizibilitate mai mare.

Nu este exclus să îţi măreşti familia, aducând pe lume un copil – următorii 5 ani sunt, practic, perfecţi pentru întemeierea unei familii, asta dacă nu ai făcut-o deja.

Gemeni

Pentru nativii din zodia Gemeni, următorii 5 ani sunt ideali pentru flirt, dragoste şi iubire. Este posibil ca anul 2019 să vină cu un succes răsunător în afaceri. Tot în acest an este posibil să primeşti o moştenire.

Până în anul 2023 vei reuşi să atingi apogeul carierei, profesiei căreia i-ai dedicat ultimii ani din viaţă. Popularitatea ta va fi într-o continuă creştere şi vei avea succes pe toate planurile.

De asemenea, vor lipsi grijile financiare. Va fi o perioadă plină de experienţe pozitive, o perioadă în care ţi-ai putea îndeplini un vis, fie în ceea ce priveşte cariera, fie în ceea ce priveşte viaţa personală. De asemenea, ţi-ai putea achiziţiona o locuinţă.

Fecioară

Te-ai încojurat de oameni influenți, astfel că lucrurile merg că pe roate, iar tu ai timp de plăceri și de distracție în următorii doi ani. Îți merge bine din punct de vedere financiar, iar asta îți sporește încrederea de sine.

Până în 2020 vei câștigă din ce în ce mai mulți bani, dar odată cu această vei avea și din ce în ce mai multă responsabilități. În 2021 și 2022 se întrevăd o mulțime de oportunități la serviciu. Investești foarte multă energie și la un moment dat te vei simți copleșit de responsabilități.

Sănătatea e bună, dar ai ceva probleme cu articulațiile. Trei ani de muncă intensă, între 2020 și 2023, dar un interval care te ajută să crești în ochii celorlalți.

Zodia care va trece printr-o mare DEZAMĂGIRE în prima parte a anului 2019

Prima parte a anului 2019 se anunţă a fi una destul de dificilă pentru aceşti nativi, care vor cunoaşte o mare dezamăgire.

Undeva în primele trei luni are anului, aceşti nativi ar putea suferi o trădare în dragoste sau ar putea să se îndrăgostească de o persoană care nu le va împărtăşi sentimentele.

Oricum ar fi, vor avea mult de lucru pentru a depăşi această dezamăgire, mai ales că ei sunt firi destul de sensibile, ale căror sentimente pot fi rănite cu uşurinţă.

Cel mai bine pentru ei ar fi să petreacă timp în compania familiei şi să spună ce au pe suflet, pentru a evita să cadă într-o depresie care le-ar putea compromite cea mai mare parte a anului.

Anul 2019 îi învaţă pe aceşti nativi o lecţie dură, şi anume, că dezamăgirea este o inevitabilă şi că de multe ori, cei pe care îi iubim pot să ne rănească mai tare decât cei pe care îi credem duşmani.

Zodia pentru care prima parte a anului 2019 va aduce o mare dezamăgire este zodia Peşti, scrie Huff.ro.

Astrele își pun amprenta asupra modului nostru de a ne comporta sau reacționa atunci când suntem puse în fața unor probleme. Atunci când vine vorba de cele amoroase, unii dintre noi avem tendința să dramatizăm și să transformăm totul într-o situație total neplăcută, în timp ce alții trecem mai ușor peste obstacole.

Așa și în fața unor dificultăți ce nu țin neaparat de sfera personală. Este destul de greu de zis cine va suferi mai mult sau mai puțin anul acesta, cert e că nativii din Pesti vor avea parte de dezamăgirea vieții lor.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...