Zodii care au de dus o cruce grea în viață. Cele mai abătute de soartă până la finalul anului

4 semne zodiacale au parte de multe greutăți în viață. Ele trebuie să depună de două ori mai multe eforturi față de un om obișnuit pentru a ajunge acolo unde își doresc.

Zodiile care au o cruce grea de dus în viață
ZODIA VĂRSĂTOR. Nativul Vărsător este vesel și visător din fire, însă atunci când se lovește cu capul de prag este greu pentru el. Acest semn zodiacal are tot timpul de făcut alegeri dificile.

Nu suportă trădarea, însă are parte de multe ori de prieteni falși și asta îl mâhnește până la depresie.

ZODIA FECIOARĂ. Nativul Fecioară are norocul de a fi mereu pe poziții, însă pentru a câștiga trebuie să facă sacrificii uriașe.

De fapt, zodia Fecioară este o zodie a sacrificiului, a compromisului din multe puncte de vedere. Cele mai multe probleme apar în viața sentimentală, căci profesional Fecioara e avantajată de-a lungul existenței sale.

ZODIA RAC. Nativul Rac, extrem de sensibil de fel, învață tot timpul din eșecuri. Trebuie să treacă prin multe momente complicate pentru a realiza ce e de făcut, unde greșesc.

Acest semn zodiacal de apă are parte de multe lovituri în viață exact de unde nu se așteaptă. Tocmai din această cauză își face greu prieteni. Poartă în cârcă moștenirea poverilor din familie și episoadele de suferință nedepășite.

ZODIA PEȘTI. Nativul Pești este și el extrem de sensibil și una din zodiile de apă cel mai greu încercat.

Soarta îl pune tot timpul în situații complicate, în situații destul de dure. Semnul de apă are mereu câte un motiv de nemulțumire. Ceea ce trebuie să învețe de la viață este să încerce să privească lucrurile dintr-o perspectivă pozitivă.

Cele 3 zodii certate cu curățenia sunt…

TOP 3 ZODII CERTATE CU CURATENIA:

LOCUL 3: GEMENI

Nativul Geaman se gandeste la o mie de lucruri in acelasi timp. Faptul ca este dezordonat nu inseamna ca este o persoana murdara.

In casa unui Geaman vei vedea carti si haine aruncate peste tot, patul nefacut, insa Geamanul va fi mereu cochet cand vine vorba de igiena personala.

Nativul guvernat de Mercur nu are mereu chef de curatenie, insa atunci cand se apuca serios de treaba, in casa lui va fi luna si bec.

LOCUL 2: PESTI

Intrucat este aproape tot timpul trist, cel nascut in zodia Pesti nu isi va face patul cu temeinicie zi de zi. Este mai degraba adeptul confortului in disconfort.

Cand vine vorba de igiena personala, este foarte atent sa miroasa tot timpul bine, sa aiba hainele calcate, totul pentru a face o buna impresie celor din jur. Nu te speria daca ajungi in casa unui Peste si vei vedea cesti cu cafea peste tot.

LOCUL 1: VARSATOR

Visator, idealist, un entuziast fara margini – faceti cunostinta cu Varsatorul! Nu ii place sa petreaca mult timp in casa si tocmai de aceea nu se va ocupa foarte mult de amenajarile interioare. Este genul calatorului. Ideal pentru acest nativ ar fi sa habiteze in natura, alaturi de plante si animale.

Este putin hippiot si ii place ca mereu sa fie pe drumuri. Cand vine vorba de aspectul fizic, ii place sa lase impresia de persoana nearanjata, insa parul deranjat este gandit cu meticulozitate.

Multi spun despre Varsator ca este ca un hipster, insa acesta este mult mai profund decat aparentele pe care le afiseaza.

Nativul Varsator stie sa patrunda in lumi necunoscute si are idei geniale cu privire la modul in care trebuie sa traim pentru a fi fericiti, motiv pentru care curatenia va fi mereu considerata un subiect plictisitor, mai ales ca implica o rutina, iar acest semn uraste sa faca mereu acelasi lucru.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...