Zodiac CHINEZESC saptamanal 29 APRILIE – 5 MAI 2019. Mesaj NOU din intelepciunea chinezeasca!

ata zodiacul chinezesc pentru saptamana 29 aprilie – 5 mai 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal.

 

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Iata o saptamana destinata pentru a face lucruri. Vino la zi cu toate acele proiecte si sarcini de facut pe care le-ai tot amanat si incepe si lucruri noi.

Energii puternice pamantesti iti permit sa dezvolti o relatie speciala in directia in care doresti sa evolueze. In alta ordine de idei, ti se recomanda sa dai dovada de tact cand un aspect de familie reapare in mintea ta. Ca totul sa se rezolve si aseze bine, tu esti cel/cea care sa dai dovada de spirit echitabil si de corectitudine.

 

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Persevereaza daca consideri ca unele lucruri sunt cam dificile in aceasta saptamana. Unele atitudini ciudate ti-ar putea incetini ritmul la munca. Nu lua nimic personal pentru ca oamenii au tot felul de stresuri care ruleaza in viata lor care nu au nicio legatura cu tine. Spre mijlocul saptamanii, vor fi vesti bune sau interesante. Este ceva de sarbatorit la finele saptamanii. De ce nu ai planifica o reuniune speciala ?

 

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Macar doar pentru o vreme de ce nu iti pui toate problemele deoparte si sa te concentrezi pe a te distra si bucura ? In toata goana care implica nevoile altor oameni si sarcini necesare de facut, ai cam uitat de tine. Este timpul sa rectifici asta. Dupa mijlocul saptamanii, vei fi imputernicit sa reglezi unele tensiuni existente intr-o relatie de iubire sau situatie de familie. Relaxeaza-te in weekend.

 

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Daca ti-ai neglijat viata spirituala sau creativa, acum este timpul sa te refocusezi si sa procedezi corect fata de tine de aceasta data. Energii celeste intelectuale si inspirationale vin in joc ca sa te sustina, in special daca esti in cautare de idei noi sau studiezi. Iepurii aflati in parteneriate amoroase vor putea sa fie in stare sa faca pasi noi si plini de prospetime in relatia lor, in special in weekend.

 

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon

Depinde de tine sa inspiri oamenii din jurul tau sa isi reimprospateze eforturile. Este natural ca multi dintre ei sa se uite la tine pentru a fi condusi si calauziti. Toata saptamana vei avea ocazii sa iti promovezi ideile si modurile de a lucra. Finalul saptamanii se va focusa in jurul aspectelor casnice si asupra oricaror planuri de renovare, rearanjare sau relocare. Nu fii prea timid sa exprimi idei radicale. Nu ai habar pentru cine acest lucru este de mare ajutor si inspiratie.

 

Zodiac chinezesc saptamanal Sarpe

Ai nevoie sa te motivezi singur sa iti rezolvi problemele care te ingrijoreaza. Nu iti poti permite sa astepti pe cineva sa apara si sa faca ca toate sa dispara. Mergi inainte si vei face progrese solide pana spre weekend. Dupa mijlocul saptamanii, sunt mari perspective pentru cei singuri sa intalneasca pe cineva cu potential romantic, iar pentru restul sa se dezvolte relatiile de prietenie sau cele de dragoste.

 

Zodiac chinezesc saptamanal Cal

Nu lasa insecuritatea sa iti blocheze viata si evolutia. Indiferent daca te ingrijorezi despre viitorul profesional sau despre soliditatea unei anumite relatii speciale, situatia nu e nici pe departe atat de rea precum o crezi. Dupa ce trece mijlocul saptamanii, energiile pamantesti te inspira sa faci actiunile corecte. Weekendul va oferi context prielnic intalnirilor de familie sau unei reuniuni speciale de prieteni.

Zodiac chinezesc saptamanal Capra / Oaie

In aceasta saptamana fii constient sau nu iti iei asupra ta vina pentru nimic ce nu este vina ta. Este timpul sa tii mai mult cu tine, chiar daca unele situatii iti par dificile. Vei iesi invingator din ele. La mijlocul saptamanii vei fi in forma foarte buna si te vei simti imputernicit sa iti rezolvi orice munca ce implica multe documente si hartii si sa rezolvi dileme conectate de munca sau proprietate. Weekendul isi va instala propriul sau ritm. Ramai in ritmul sau.

 

Zodiac chinezesc saptamanal Maimuta 

Unii spun ca este rolul Maimutei sa aduca rasete, culoare si frumusete in lume. Tine minte asta pe masura ce traversezi zilele saptamanii. Oricare ar fi situatia cu care te poti confrunta, fii tu insuti si vei iesi deasupra mereu aceste calitati naturale. Dupa mijlocul saptamanii, vocea ratiunii tale va fi necesara pentru a pune un prieten sau un membru de familie inapoi pe drumul drept. In weekend este timpul sa iti impartasesti unele sentimente.

 

Zodiac chinezesc saptamanal Cocos

Daca te simti cu nivelul de energie mai jos in aceasta saptamana, nu te teme sa vorbesti cu un prieten si sa impartasesti ceea ce simti. Vei fi surprins de calitatea sustinerii pe care o vei primi. Unele din intrebarile tale actuale legate de ce se intampla la munca acum si in viitor isi vor gasi raspunsul si rezolvarea. Orice ai descoperi, exista energii foarte puternice celeste ce iti tin spatele.

 

Zodiac chinezesc saptamanal Caine

Nu lasa fantomele trecutului si ramasitele unor vechi emotii sa te opreasca din a te bucura de prezent. Acum totul este cu adevarat despre viitor. Fa planuri, mergi inainte si bucura-te de ceea ce este asa cum este. Daca doresti sa construiesti o relatie, sari peste precautia ta de Caine si deschide-te cu onestitate si impartaseste. Vei fi socat cat de pozitiv va fi primit acest tip de comportament.

 

Zodiac chinezesc saptamanal Mistret

Daca alti oameni vor sa fie negativi si carcotasi este fix problema lor. Tu ar trebui sa cauti companie care este pozitiva, fascinanta si plina de prospetime. Fa ca saptamana sa se invarta in jurul nevoilor si intereselor tale. Weekendul va reinstala normalitatea. Vei fi solicitat sa dai o mana de ajutor unui membru de familie sau sa ghidezi un prieten aflat intr-o situatie dificila. Ce altceva mai ai de facut ? Sa te gandesti la cei pe care ii iubesti si sa ii iubesti si mai mult.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*