Zodiac CHINEZESC saptamanal 23–29 iulie 2018. Mesaje NOI despre ZODII din intelepciunea chinezeasca!

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 23–29 iulie 2018 din Anul Chinezesc 2018 ce a inceput in februarie si care este guvernat de Cainele de Pamant.

Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac sunt similare celor 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Iata care este cel mai important mesaj pentru zodia ta pentru saptamana 23–29 iulie 2018, conform intelepciunii chinezesti.

 

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Orice decizii trebuie sa iei saptamana aceasta si indiferent sub ce presiune te vei afla, tu tine de drumul tau. Toata saptamana te poti confrunta cu atitudini negative sau chiar critici. Chiar nu este nevoie sa iti asumi ca au dreptate carcotasii sau ca au un punct de vedere corect. Unii oameni se simt bine doar cand carcotesc. Te vei simti mult mai bine spre finele saptamanii si multe din parerile tale vor fi reabilitate.

 

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Un lucru pe care il vei dobandi in aceasta saptamana este claritatea. Vei sti ce vrei si vei vedea o cale clara sa obtii. Nu iti pierde focusul si nu te lasa distras de nevoile altora. Dupa mijlocul saptamanii vei munci din greu dar vei simti ca ajungi undeva. Depinde doar de tine sa organizezi ceva special si relaxant in weekend.

 

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Ca sa intelegi ce se intampla in preajma ta acasa sau intr-o relatie speciala, trebuie sa simti ce simt oamenii relevanti din viata ta. Daca incerci sa ii intelegi, vei putea avea claritate cum sa rezolvi anumite situatii. Ai incredere in tine si in intuitia ta. Dupa mijlocul saptamanii, va fi ras si veselie si momente usoare pentru inima. Extinde-le si spre weekend.

 

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Daca iti permiti sa aloci timp sa iti fii cel mai bun prieten, o anumita situatie emotionala va fi rezolvata in aceasta saptamana, lasandu-te cu claritate sa iti faci planuri mai solide. In alta ordine de idei, acum este timpul sa te implini ca sa resuscitezi anumite proiecte creative sau educationale. Mintea ta este deschisa, deci este timpul sa inveti. Peste weekend, depinde de tine daca doresti sa organizezi timpul oamenilor dragi din preajma ta.

 

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon

Actiunea nu este mereu raspunsul. Aceasta este o saptamana pentru gandit si planificat. Urmeaza viziunea de termen lung si totul va fi bine. Cei implicati in relatii emotionale isi vor intari pozitia. Daca simti ca lucrurile sunt foarte bine asa cum sunt acum, atunci lasa lucrurile fara schimbari. Fa-ti weekendul sa se centreze in jurul casei si celor dragi.

 

Zodiac chinezesc saptamanal Sarpe

Asteapta-te la neasteptat si fii pregatit sa iei decizii rapide. Lucrurile nu pot rula mereu numai dupa planurile si preconceptiile tale, deci trebuie sa ramai adaptabil si deschis la idei noi. Toata saptamana, va exista o influenta astrala care va cauza schimbari in prietenii sau in dinamicile de familie. Nu este in mod necesar un lucru rau, deci nu presupune asta.

⬇Citește articolul pe pagina următoare - Putin mai jos, dupa publicitate gasiti pagina cu numarul 2!⬇

x

Check Also

Zodiac CHINEZESC saptamana 30 DECEMBRIE 2019 – 5 IANUARIE 2020

Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de ...