Zodiac CHINEZESC saptamana 23-29 DECEMBRIE 2019

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

 

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Mentine-ti o minte clara si tine-ti obiectivele in vizor si perspectiva. Tu stii ceea ce vrei si unde te indrepti, deci de ce sa lasi pe oricine sa te confuzeze sau sa iti picure indoieli din negativitatea lor. Pe masura ce saptamana progreseaza, te vei simti mai mult in control asupra unei situatii anume care te-a ingrijorat. Incearca sa lasi weekendul liber cu timp pentru relaxare si familie.

 

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Ignora critica de la alti oameni. Fie sunt gelosi pe tine fie au o intentie ascunsa pentru care sunt asa. Gandurile si planurile tale curente te duc in directia buna, deci gaseste increderea de sine sa mergi inainte o data cu ele, indiferent cine ce are de spus. O bataie de cap familiala sau o criza mai tarziu in saptamana te poate preocupa, dar nu este treaba ta sa o rezolvi.

 

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Ramai flexibil saptamana aceasta. Universul are un flux al sau si daca incerci sa impingi impotriva lui, vei ajunge in haos. Daca ceva pare dificil, lasa pana pe mai tarziu. Daca ceva functioneaza bine, mergi o data cu asta. Toata saptamana vor fi carcoteli de la un coleg sau un membru de familie. Incearca sa le ignori si sa perseverezi in ceea ce faci.

 

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Orice te deranjeaza, mergi mai departe ca de obicei si nu sari in presupuneri sau confuzii. Mintea ta va fi clarificata pana la mijlocul saptamanii si nici nu vei mai sti pentru ce ai fost ingrijorat. Cei care organizati o mutare de domiciliu, o decorare sau o renovare, veti fi inspirati si energizati de puternicele energii pamantesti ce va sustin casa. Fii suficient de curajos ca sa iti realizezi inspiratiile.

 

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon

Rabdarea iti va fi cu siguranta o virtute in aceasta saptamana. Daca nu poti intelege ce se petrece in mintea cuiva special, asteapta si totul se va clarifica. Uneori nu are niciun sens sa presezi ca sa primesti raspunsuri. Ele au nevoie de timp pentru a se contura si exprima. Lucrurile vor fi mai usoare dupa mijlocul saptamanii, deci asteapta-te la progrese in munca daca ai creativitate dar si in orice despre care manifesti entuziasm.

 

Zodiac chinezesc saptamanal Sarpe

Obstacole, frecusuri, atitudini ciudate, intarzieri, amanari : toate vor aparea in aceasta saptamana dar niciunele nu sunt de nedepasit sau de neindulcit cu farmecul si entuziasmul tau. Aceasta faza va trece pe la mijlocul saptamanii, eliberandu-te ca sa iti vezi de orice doresti sa faci. Daca ai in intentie sa calatoresti, bate fierul cat e cald.

 

Zodiac chinezesc saptamanal Cal

Daca esti confruntat cu situatia de a lua o decizie saptamana aceasta, cauta in tine, intrucat calea pe care vrei sa o iei este de fapt deja clara in tine. Munca va parea mai usoara, dar fii cu grija ce vorbesti daca vrei sa eviti tensiuni intr-o prietenie sau relatie de iubire. Asculta mai bine ce ti se spune. Dupa mijlocul saptamanii, este bine sa accepti invitatii. Ai nevoie sa te reunesti cu oameni speciali.

 

Zodiac chinezesc saptamanal Capra / Oaie

Energii astrale excelente circula pentru tine. Ele iti vor face mult mai usoare comunicarea, cercetarea, studiul, hartogaraia, deci profita din plin. Daca esti creativ de fel, vor fi rauri de inspiratii iar calea iti va fi usurata. Cei ce sunt centrati pe familie vor ajunge la noi intelegeri despre cum sa gestioneze mai bine anumite relatii sau aspecte legate de cresterea si educarea copiilor. Daca iti aranjezi ca weekendul sa fie linistit, te vei bucura de el.

 

Zodiac chinezesc saptamanal Maimuta 

Aceasta saptamana are oportunitati pentru tine. Pentru unii dintre voi, vor fi oportunitati romantice iar pentru altii vor lua forma unor ocazii de progres si creare de buna impresie in munca si afaceri. In ambele cazuri, pana la finele saptamanii te vei simti ca vei ajunge bine pana la urma. Nu te lasa fortat sa faci nimic din ce nu vrei in weekend.

 

Zodiac chinezesc saptamanal Cocos

Daca oricine iti cere un favor in aceasta saptamana, este in cel mai bun interes al tau sa nu refuzi. Munca va progresa frumos saptamana aceasta. Familia este cea care iti va consuma mai multa energie, nu munca. Dupa jumatatea saptamanii, vei fi mai relaxat si vei simti ca lucrurile nu sunt chiar asa de grele. Permite altora sa creeze weekendul si pentru tine, lasa-te dus de val si totul va iesi bine.

 

Zodiac chinezesc saptamanal Caine

Un lucru pe care il vei dobandi in aceasta saptamana este claritatea. Vei sti ce vrei si vei vedea o cale clara sa obtii. Nu iti pierde focusul si nu te lasa distras de nevoile altora. Dupa mijlocul saptamanii vei munci din greu dar vei simti ca ajungi undeva. Depinde doar de tine sa organizezi ceva special si relaxant in weekend.

 

Zodiac chinezesc saptamanal Mistret

Oricare ar fi problema acestei saptamani, vorbeste-o cu oamenii implicati. Nu se rezolva de la sine. Cei care va ganditi sa faceti o miscare in cariera sau doriti alt tip de studii, trebuie sa va documentati foarte bine inainte sa faceti orice miscare. Cu toate acestea, energiile puternice ale Pamantului iti creaza oportunitati cat timp esti pregatit sa depui si tu un efort si sa dedici putina vointa in acest sens.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Horoscop zilnic: miercuri 28 octombrie 2020

O zi chiar frumoasă. Se întâmplă acele lucruri pe care ni le dorim și pot ...