Zodia feminină care dă MAREA LOVITURĂ în 2019

Mereu cu vorbele la ea, femeia din această zodie va reuși în anul 2019 să facă tot ce își propune. Dacă până acum lucrurile nu au ieșit așa cum și-a dorit, a venit momentul ca soarele să strălucească și pe strada sa. Iar în anul 2019, nimic din ce își propune nu va rămâne nerezolvat.

Este anul în care nativele zodiei care sunt singure își cunosc sortitul și multe dintre ele vor ajunge chiar să își lege destinul de acesta până la finalul anului. Pentru că, lângă o astfel de femeie, este greu să stai și să nu faci pașii necesari pentru a deveni a ta pentru totdeauna.

Această femeie trăiește pentru a fi admirată, iubită și apreciată, așa că fiecare persoană din jurul său să își amintească cu multă plăcere și admirație de ea.

Nu poate intra într-o încăpere fără să fie observată, iar în anul 2019, calitățile sale vor fi mult potențate. Nici nu este de mirare că bărbații vor roi în jurul său și toată lumea va încerca să îi intre în grații, potrivit divahair.ro.

Această femeie din zodiac își va dezvălui slăbiciunile doar unor persoane speciale
Aspiră mereu la tot ce este mai bun și mai frumos la oameni, așa că trebuie să depui eforturi seriose ca să o cucerești. Pentru că îi plac lucrurile de calitate ori extravagante, va trebui să aloci un buget serios ca să îi cumperi lucruri cu care să o impresionezi.

Pentru că se face remarcată oriunde merge, multe femei vor încerca să îi preia exemplul și să fie ca ea. Are o încredere debordantă cu care se afișează mereu în public, de parcă niciodată nu este atinsă de vreo problemă. Bărbatul care îi va ajunge la suflet va reuși să o descopere cu adevărat și să îi cunoască și slăbiciunile. Pentru ceilalți va părea întreg anul femeia perfectă fără vreun defect. Va ști exact cui să îi dezvlăuie și ofurile sale.

În cazul în care nu ți-ai dat seama până acum despre ce zodie este vorba, ei bine, este vorba despre femeia din zodia Leu.

Horoscop de iarnă – Trei zodii au o şansă formidabilă

Iarna se instalează încet și sigur, iar previziunile astrologice pentru următoarele luni sunt extraordinare pentru mare parte dintre zodii!

Lunile decembrie, ianuarie și februarie vor fi unele pline de provocări. Multe zodii vor fi puse în situații-cheie, iar unele își vor rezolva problemele ce țin de viața amoroasă și bani.

Horoscopul iernii 2018 – 2019:
BERBEC: Luna decembrie va aduce stabilitate financiară. Luna ianuarie te va pune într-o situație nouă din punct de vedere profesional, iar în februarie găsești marea dragoste.

TAUR: Trebuie să acționezi cu mai multă precauție în decembrie. În ianuarie vin surprizele plăcute mai ales din punct de vedere profesional. Ia măsuri privind sănătatea ta în februarie.

GEMENI: Te vei trezi în tot felul de situații complicate în decembrie. Ianuarie și februarie sunt lunile care vor fi oportune pentru schimbările dorite.

RAC: Decembrie va fi o lună a cadourilor, dar a celor neplăcute. Ianuarie și februarie aduc zâmbetul pe chipul tău.

LEU: Iarna aceasta este o iarnă a iubirii. Ai parte de momente spectaculoase. Probleme apar doar în februarie.

FECIOARĂ: Iarna este de obicei deprimantă pentru tine, însă sezonul ăsta îți va aduce motive de bucurie. Ianuarie va fi o lună bună, contrar așteptărilor.

BALANȚĂ: Nimic nu se compară cu iarna aceasta. Vei avea parte de momente extrem de frumoase mai ales în februarie.

SCORPION: Unele îngrijorări ale tale se adeveresc în ianuarie și februarie. Trebuie să acționezi cu mai multă prudență.

SĂGETĂTOR: Va fi o perioadă extraordinară din toate punctele de vedere. Ai numai de câștigat mai ales în decembrie și ianuarie.

CAPRICORN: Ai de făcut alegeri vitale pentru liniștea ta sufletească. Trebuie să iei decizii pilot în luna ianuarie.

VĂRSĂTOR: Iarna aceasta va fi una excelentă pentru tine din toate punctele de vedere. În decembrie și ianuarie primești oferte de muncă bine plătite în străinătate.

PEȘTI: Cauți fericirea în locuri greșite și vei reveni cu picioarele pe pământ abia din luna februarie a lui 2019.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...