Zodia care suferă cel mai mult în 2019. E cea mai afectată zodie din horoscop 2019

Horoscop 2019. Anul 2019 va fi tumultuos pentru multe zodii, însă există o zodie care va suferi cel mai mult dintre toate și pe umerii căreia vor cădea multe greutăți. Iată care este zodia bătută de astre anul viitor.

Horoscop 2019. Zodia care suferă cel mai mult
Scorpionul, căci despre ea este vorba, va traversa tranzite grele și puternic încărcate negativ anul viitor. Depinde doar de ei să își găsească echilibrul sentimental și să fie cumpătați și calmi.

Nativii Scorpion sunt înzestrați cu o intuiție și cu un al șaselea simt atunci când vine vorba despre loialitatea și devotamentul partenerilor. Detectează trădările și nu se lasă înșelați. Un Scorpion mințit devine furios chiar dacă nu o arată.

Este bine să fiți total sinceri atunci când aveți un partener Scorpion. Nu va acceptă nici o înșelătorie, nici o ascundere a adevărului. O dată ce e mințit, acest nativ devine suspicios și bănuitor și va fi greu să îi recastigati încrederea. În 2019, viața Scorpionului va lua o altă turnură. Va fi înșelat de partenerul de viață, dar și de cei de afaceri. Va simți cum viața i se schimbă radical și se va simți nesigur pe sine în multe privințe.

Horoscop 2019 Scorpion. Tradarea le va marca existența
Din păcate, în 2019 Scorpionul va simți ope propria-i piele cum e să îi pierzi pe cei care îi erau dragi. Perioada întunecată va dura în jur de 3-4 luni din an. În restul timpului, nativii își vor linge rănile și vor încerca să renască din propria cenușă. Doar cei puternici vor reuși.

Totuși, Scorpionii au resurse sufletești nebănuite iar iubirea lor este de multe ori extremă. Pot fi devotați și fideli, dar atunci când se simt mințiți, nu ezită să rupă brutal o legătură sentimentală.

Anul 2019 le aduce dezamăgiri și amar, dar mulți nativi vor ști perfect cum să întoarcă situația în avantajul lor.

Cum îți merge în 2019. Cele mai norocoase zodii în anul care vine! La ce trebuie să te aștepți

Berbec: Trebuie să preiei conducerea. Misiunea ta este să devii un lider.

Taur: Scopul tău în 2019 este să întorci un om pe drumul cel bun. Poate fi vorba despre o rudă sau despre un prieten.

Gemeni: În 2019 va trebui să devii puțin mai copilăros, să te bucuri de lucrurile simple, de timpul liber. Aceasta este misiunea ta în anul care vine.

Rac: Vei aduce pe lume un copil sau vei boteza un nou-născut. Îţi asumi o responsabilitate importantă în anul care vine.

Leu: Misiunea ta este de a populariza o idee, un concept. Cuvântul tău are forță, impresionează.

Fecioară: Misiunea ta în 2019 este de a restabili o anumită ordine într-un mediu. Poate fi acasă sau la locul de muncă.

Balanță: Trebuie să aplanezi un conflict major, care apare cel mai probabil în mediul în care îți desfasori activitatea.

Scorpion: În 2019 trebuie să depășești un moment dificil. Poate fi vorba despre o boală gravă sau despre pierderea cuiva drag.

Săgetător: Misiunea ta în 2019 este să duci la îndeplinire un vis pe care îl ai de foarte multă vreme.

Capricorn: Vei îndruma o persoană să înțeleagă de ce anume este capabilă. Practic, în 2018 te transformi într-un mentor, în omul care are toate soluțiile pentru a transforma viață unui om.

Vărsător: Vei sparge toate barierele și vei ajunge să vezi, în sfârșit, realitatea așa cum este ea.

Pesti: Misiunea ta e sa te iubesti pe tine mai mult decat ai facut pana acum.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...