Zodia care suferă cel mai mult în 2019. E cea mai afectată zodie din horoscop 2019

Horoscop 2019. Anul 2019 va fi tumultuos pentru multe zodii, însă există o zodie care va suferi cel mai mult dintre toate și pe umerii căreia vor cădea multe greutăți. Iată care este zodia bătută de astre anul viitor.

Scorpionul, căci despre ea este vorba, va traversa tranzite grele și puternic încărcate negativ anul viitor. Depinde doar de ei să își găsească echilibrul sentimental și să fie cumpătați și calmi.

Nativii Scorpion sunt înzestrați cu o intuiție și cu un al șaselea simt atunci când vine vorba despre loialitatea și devotamentul partenerilor. Detectează trădările și nu se lasă înșelați. Un Scorpion mințit devine furios chiar dacă nu o arată.

Este bine să fiți total sinceri atunci când aveți un partener Scorpion. Nu va acceptă nici o înșelătorie, nici o ascundere a adevărului. O dată ce e mințit, acest nativ devine suspicios și bănuitor și va fi greu să îi recastigati încrederea. În 2019, viața Scorpionului va lua o altă turnură. Va fi înșelat de partenerul de viață, dar și de cei de afaceri. Va simți cum viața i se schimbă radical și se va simți nesigur pe sine în multe privințe.

Horoscop 2019 Scorpion. Tradarea le va marca existența
Din păcate, în 2019 Scorpionul va simți ope propria-i piele cum e să îi pierzi pe cei care îi erau dragi. Perioada întunecată va dura în jur de 3-4 luni din an. În restul timpului, nativii își vor linge rănile și vor încerca să renască din propria cenușă. Doar cei puternici vor reuși.

Totuși, Scorpionii au resurse sufletești nebănuite iar iubirea lor este de multe ori extremă. Pot fi devotați și fideli, dar atunci când se simt mințiți, nu ezită să rupă brutal o legătură sentimentală.

Anul 2019 le aduce dezamăgiri și amar, dar mulți nativi vor ști perfect cum să întoarcă situația în avantajul lor.

Zodiile care devin bogate în 2019! Horoscopul banilor anunță cine dă marea lovitură

Anul 2019 vine cu numeroase surprize, mai ales pentru unele dinre zodii! Există nativi care vor dam area lovitură la capitolul bani în lunile ce urmează! Te numeri printre norocoși?

Una dintre cele mai norocoase zodii la capitolul financiar din horoscopul banilor pe anul 2019 este taurul, fiindcă nativul ca reuși să se impună la locul de muncă sau să prindă o ofertă mult mai avantajoasă. Este un an bun pentru investiții și afaceri de tot felul.

HOROSCOP BANI ANUL 2019. La fel de bine o vor duce și racii în plan financiar, fiindcă o doză de curaj își va face resimțită prezența și nativii se vor aventura spre noi locuri de muncă.

În timp, mișcarea se va dovedi a fi una extrem de înțeleaptă.

HOROSCOP BANI ANUL 2019. Vărsătorii sunt pe val anul acesta, fiindcă anumite proiecte se vor bucura de mult succes și banii nu vor întârzia să apară.

La fel de bine la capitolul bani în horoscopul pentru anul 2019 vor sta și zodii precum peștii și balanțele.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 14 aprilie 2021 – decizii bune

Horoscop 14 aprilie 2021 – Berbecii se bucura de momente frumoase in familie, iar Fecioarele ...