Zodia care isi schimba viata pentru totdeauna in acest an – Ce spune Mihai Voropchievici despre zodia cea mai norocoasa a anului 2018

Mihai Voropchievici a transmis mesajele Universului pentru fiecare zodie in anul 2018, an numerologic 2. „Anul universal 2 este unul cu plus si minus.

Se pot construi lucruri pozitive, dar pot avea loc si efecte negative. Daca ai discernamantul respectiv, Universul vine si iti ofera toate oportunitatile.

Anul acesta ofera dragostea de oameni pentru oameni si intre oameni. Fiecare zodie primeste doza ei de dragoste. Fiecare primeste dupa necesitati, insa anul acesta nu mai merge asa. Universul le da lectii.

Berbecul trebuie sa decida ce vrea sa faca cu viata lui, sa gaseasca raspunsul la intrebarile mai vechi. Pot face schimbari fantastice, benefice.

Taurii au un an al dragostei, dar e ca luminita de la capatul tunelului. Apar multe surprize placute. Trebuie sa isi deschida inima.

Gemenii trebuie sa iasa din starea lor de confort, sa isi asume unele riscuri. Lectia de viata spune ca daca nu gasesc un final fericit sa caute un nou inceput.

Racii trebuie sa se ocupe mai mult de cuplu, daca sunt deja casatoriti. Lectia: sa ii lase pe cei din jur sa ii vada asa cum sunt cu adevarat.

Leii trebuie sa priveasca in ei, sa faca schimbarile care sa ii faca pe ei fericiti si nu pe ceilalti.

Fecioarele sunt mai dificile. Trebuie sa faca schimbari, sa aiba incredere in ele. Trebuie sa faca mici compromisuri. Lectia: descopera lumea ta si abandoneaza-te total in trairile tale interioare.

Balantele primesc un imbold si de multe ori se poate intelege gresit. Trebuie sa aleaga ce e mai bun pentru ele afectiv.

Scorpionii culeg beneficiile muncii lor abia in anii urmatori. Tot ce decid trebuie sa puna in aplicare.

Sagetatorii sunt sfatuiti sa vina cu ceva nou in viata lor. Nu trebuie sa faca o pasiune pentru prima optiune. Ei de multe ori intind arcul si apoi pleaca.

Capricornii trebuie sa accepte noul, sa calatoreasca, sa iasa din tiparul lor de confort, din limitari. Lectia: oricand poti sa fii fericit.

Varsatorii trebuie sa faca anumite compromisuri. Trebuie sa fie deschisi in dragoste, sa accepte provocarile.

Pestii traiesc dragostea la cotele cele mai inalte. Isi pot schimba viata pentru totdeauna in acest an”, a declarat Voropchievici la Antena 3.

Sfatul zilei de 18 august 2018. Zodia avertizată de astre

Astrologul vă recomandă să vă păstrați calmul. Astrele cauzează tensiuni în relații și la capitolul financiar. O zodie este avertizată de astre! Ea va fi excepția de la regulă: va primi bani, moșteniri, și sunt evidențiare relații contractuale noi.

Berbec

Se întrezăresc noutăți în segmentul muncii, datorită energiei astrale de astăzi. Poate fi vorba despre obținerea unui nou loc de muncă, de sarcini noi de lucru la actualul loc sau, pur și simplu, tu îți schimbi concepțiile despre muncă și implicațiile ei.

Posibil că de acum încolo să muncești într-un alt ritm, în alte condiții și cu alt elan. Evită eforturile

Taur

Iubirea plutește în aer, iar dorință de a fi aproape de cei dragi este mare și ușor de realizat. Se deschide o nouă etapă sentimentală. Totuși o relație amoroasă veche se poate destrăma dacă este fundamentată pe principii false.

Antrenează-i pe ceilalți în activități distractive și evită să le ceri dovezi de iubire. Foarte interesante sunt azi relațiile cu copiii.

Gemeni

Relațiile familiale vor căpăta o nouă valoare în sufletul tău de acum încolo. Pe de o parte îți vei schimbă atitudinea față de unii membrii ai familiei. Iar pe de altă parte sunt șanse deosebite de a operă schimbări radicale în spațiul în care locuiești. Se recomanda răbdare, prudența și tolerantă.

Fii alături de cei dragi și cultivă încrederea în ei!

Rac

În relațiile cu anturajul apropiat se întrezăresc schimbări, impulsionate de contextul astral de astăzi.

Vei simți nevoia de a relaționa cu alte persoane, de a călători, de a-ți lărgi orizontul educațional, fie prin dialoguri cu persoane erudițe, fie planificându-ți un program de instruire personală sau profesională.

Ascultă mai mult decât să vorbești!

Leu

Ziua anunța noutăți la capitolul venituri obținute din activitatea desfășurată la un loc de muncă. Se conturează posibilități noi de a lucra ceva suplimentar, din care vei obține bani sau favoruri, pentru cel puțin un an de zile.

Zodia Leu este zodia care va avea parte de câștiguri de cel puțin un an. Deocamdată, observă ce se petrece în jurul tău. Deciziile importante lasă-le pentru zilele următoare.

Fecioară

Este o zi importantă pentru ține, deoarece se deschis culoare noi de evoluție și progres. Evită eforturile solicitante, fii discret, retras și răbdător cu ține însuți.

Emotivitatea este ridicată, astfel că există riscul să vorbești prea mult sau să te implici în treburi care nu te privesc. Trasează-ți planuri de viitor, răsfață-te cu o baie aromată și înconjoară-te de cei dragi.

Balanța

Este o zi în care oboseală își va spune cuvântul, deoarece energia zilei te solicita mult. Evită, pe cât posibil analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale, întrucât pot apărea erori de diagnostic și tratament.

Rezervă-ți momente de odihnă, plimbă-te în aer liber și evită stresul și eforturile fizice. O discuție tainică cu cineva drag te va binedispune.

Scorpion

La orizont se contureza noi relații de prietenie. Îți va fi foarte evidentă dorință de a te apropia de oameni noi și progresiști.

Pe de altă parte este posibil să afli detalii neplăcute despre unii apropiați și astfel să decizi să întrerupi orice legătură cu ei. Fii prudent! Emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate și păguboase.

Săgetător

Ești bine văzut astăzi de către ceilalți, mai ales de către șefi și de persoanele cu funcție întâlnite pe parcursul zilei.

Fiind o zi cu multă susținere astrală, în domeniul profesional se deschide o etapă nouă în care fie primești responsabilități noi, fie o funcție de conducere. Chibzuiește atent și lasă deciziile pentru zilele următoare. Există detalii neplăcute ascunse.

Capricorn

Ești atras de activități intelectuale și de dialoguri pe teme progresiste. Mentalul este activat de energia zilei, ce îți deschide posibilități noi de dezvoltare educațională și culturală. O călătorie îndepărtată, studiul istoriei marilor civilizații, alcătuirea unui program de instruire personală sau profesională sunt teme de succes.

Vărsător

Se întrezăresc câștiguri de la și prin alții, timp de cel puțin un an de zile de acum încolo, fie dintr-o colaborare nouă, fie partenerul de viață sau rudele încep să te susțină financiar, mult și bine.

Segmentul banilor și bunurilor este potentat de contextul astral de astăzi. Evită planurile financiare hazardate și gândește-te și la un plan de economii.

Pești

Zi deosebită în plan partenerial. Atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile profesionale vor apărea schimbări.

Unele relații se pot încheia definitiv, altele își vor modifică termenii și condițiile de desfășurare, dar sunt șanse să apăra și parteneriate noi. Discerne atent situația partenerială în care te afli. Este mai bine să te orientezi spre noutăți.

PLEASE SHARE THIS

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...