Zodia care cunoaște fericirea abia la bătrânețe

Viata acestei zodii este plina de intrebari. Gandeste prea mult lucrurile si asta o face nefericita.

Aceasta zodie sufera de cele mai multe ori de complexul intelectualilor si seamana perfect cu personajul prinicipal din cartea lui Martin Page, „M-am hotarat sa devin prost”.

Bineinteles ca vorbim despre nativul nascut in prima jumatate a lunii sale astrale, pentru ca cei din a doua jumatate a lunii sunt ceva mai exuberanti.

Toata viata face sacrificii pentru a strange. Strange si iar strange, insa aduna si multe frustrari pe langa rezultate de succes. Alaturi de Scorpion si Peste, poate fi considerat cel mai pesimist semn zodiacal.

Fericirea de la a doua tinerete
Desi are toate motivele din lume sa fie fericit, cunoaste acest sentiment de implinire abia la a doua tinerete, cand invata sa impleteasca perfect superficialitatea, naivitatea si dulcegaria specifica unui copil cu ratiunea.

Este o zodie care sufera pana la batranete din cauza lipsei de autostima. Odata instalata batranetea, parca depaseste orice grija si incepe sa intinereasa sufleteste, exact invers fata de cum traieste majoritatea.

Este vorba despre zodia Fecioara, insa numai acel nativ nascut pana pe 15 septembrie. Fecioarele care vin pe lume din 16 incolo imprumuta pozitivitate de la Balante si sunt mai constiente de partile bune din viata lor. Nativul Fecioara se dedica trup si suflet celor din jur si uita de multe ori de visele sale.

Este considerata zodia sacrificiului reusind sa traiasca prin ceilalti de cele mai multe ori. Cat despre Fecioarele nascute intre 16 si 21 septembrie, acestea sunt ceva mai optimiste si mai vesele, pline de energie, in ciuda faptului ca sunt destul de expuse starilor depresive pentru ca au si ele dileme suficiente. Cine credea ca toate Fecioarele sunt la fel, s-a inselat!

 Ce slăbiciuni au mamele, în funcție de zodie. Mama Berbec și mama Fecioară, de exemplu…

Dacă unele femei sunt extrem de drăgăstoase cu copiii lor, altele adoptă încă de la început o poziție mai rezervată, lăsând copilul să devină extrem de independent.

Gemenele Ofhira și Tali Edut, cunoscute drept AstroTwins, au alcătuit o listă a punctelor sensibile ale mamelor. Iată ce slăbiciuni au mamele, în funcție de zodie:

Mama Berbec este obsedată ca totul în jurul său să fie perfect, fără excepție. Și copiii trebuie să fie astfel, așa că mama născută în zodia Berbec va apela la o educație spartană pentru ca cei mici să se ridice la nivelul așteptărilor sale.

Mama Taur este destul de materialistă, iar acel lucru se va putea transmite și copiilor săi, care vor avea impresia că așa este corect. În plus, mama născută în zodia Taur este sfătuită să fie mai tolerantă cu cei din jurul său, inclusiv cu copiii și să renunțe la încăpățânarea caracteristică.

Mama Gemeni poate fi inconsecventă în educația copiilor, mai ales că vrea să îi învețe multe lucruri noi, din numeroase domenii. Cel mai bine ar fi să îi lase pe aceștia să facă alegeri uneori și să nu îi zăpăcească luând decizii contradictorii.

Mama Rac are tendința de a fi puțin prea protectoare, iar din acest motiv, copiii se vor simți mereu închiși și fără posibilitatea de a se exprima liber. Trebuie să învețe să aibă mai multă încredere și să nu mai fie mereu cu un pas în spatele lor, pentru a-i prinde.

Cât despre mama Leu, aceasta poate deveni uneori mult prea egoistă și prea superficială, iar acest lucru se poate răsfrânge și asupra copiilor. Aceste mame sunt sfătuite să își arate mai des sentimentele în fața copiilor.

Mama Fecioară este dependentă de un program bine pus la punct, iar atunci când ceva iese din rutină, se declanșează haosul. I se recomandă să fie mai înțelegătoare și mai flexibilă cu cei mici.

Mama Balanță discută uneori pe un ton prea matur cu cei mici
Mama Balanță uită uneori că cei mici nu au capacitatea să înțeleagă chiar totul și are prea multe așteptări de la ei, iar acest lucru îi va dăuna în relația cu ei. Va veni și ziua în care vor discuta de la egal la egal.

Citește și: Cele mai ascunse și rușinoase secrete ale zodiilor. Racii și Fecioarele, de pildă…

Mama Scorpion tinde să își controleze copiii, iar de multe ori își va ieși din fire dacă un lucru nu îi va fi pe plac. Prin acest comportament, poate deteriora relația cu cei mici.

Despre mama Săgetător se spune că spune prea des lucrurilor pe nume, iar unele adevăruri ar trebui să fie spuse cu blândețe copiilor. Unele lucruri e mai bine să rămână nespuse, pentru a avea o relație perfectă cu copiii.

Mama Capricorn tinde să preia singură toate sarcinile casei
Mama Capricorn tinde să muncească prea mult și să facă adesea și lucrurile pe care copiii trebuie să le ducă la îndeplinire. Cei mici vor primi un mesaj greșit despre rolul pe care îl au.

Cât despre mama Vărsător, se spune că aceasta este mult prea schimbătoare uneori, în jurul copiilor, dar și în jurul celorlalți. Iar cei mici au nevoie de o rutină și de niște reguli, pentru a funcționa așa cum trebuie.

Mama Pești trebuie să învețe să fie mai blândă cu copiii și să nu îi manipuleze. Chiar dacă are tendința de a scoate adevărul la iveală și de a manipula, în relația cu copiii, trebuie să fie mai cumpătată.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...