Zodia care află adevăruri ce îi vor schimba viața până la finalul lunii

Pentru această zodie, luna va continua cu multe mistere. Vor apărea tot felul de situații dificile din multe puncte de vedere. Totul se va schimba pentru ea.

Horoscop lunar septembrie 2018 Săgetător. Septembrie este luna marilor dezvăluiri pentru tine. Vei avea parte de tot felul de situații crâncene. Unele informații care intră în posesia ta te vor pune în dificultate.

Horoscop lunar septembrie 2018 Săgetător

Din punct de vedere profesional vei avea parte de lucruri bune. Se va reduce intensitatea muncii și poate chiar programul de lucru asta pentru că reușești să găsești o soluție care să îți facă treaba mai eficientă.

Nu uita că banii, oricât de mulți ar veni luna aceasta, trebuie bine gestionați încă de cum îi primești. Pot apărea provocări acolo unde nu te aștepți și cel mai important este să ai niște lei puși deoparte. Cine știe ce datorii vechi apar când ți-e lumea mai dragă și vrei să îți satisfaci niște capricii!

Așadar, cu banii trebuie să fii mai precaut, dar nu e un capăt de lume. Te descurci tu așa cum ai făcut-o de fiecare dată.

Din punct de vedere amoros, ai o lună magică. Vei fi cadorisit din toate părțile. Nu e exclus ca un fost partener să vină la tine cu propunerea de a reiniția vechea poveste de amor.

Nu mai ești persoana de acum câțiva ani și ar fi bine să refuzi diplomatic intențiile unei persoane care nu a știut să te prețuiască atunci când trebuia.

Zilele vor fi frumoase pentru că aventurile amoroase continuă poate chiar în cele mai neașteptate locuri. Călătorești și iubești ca un adolescent. Așadar, luna septembrie poate fi fără doar și poate o lună a iubirii pentru tine. Nu te panica dacă vei primi multe cereri în căsătorie. Ai tu un magnetism special care se va manifesta și în această lună.

Zodiile feminine care toamna asta primesc verigheta

Toamna aceasta anumite zodii feminine își pot vedea marele vis cu ochii! Este toamna surprizelor uriașe din punct de vedere amoros. Iată lista celor 4 femei din zodiac despre care putem spune că până la finalul anului își pun pirostriile!

Zodiile feminine care toamna asta primesc verigheta

FEMEIA LEU

Femeia Leu este tot timpul gata de atac atunci când vine vorba de dragoste! Această nativă are mereu ideile clarificate despre ce vrea de la un partener ideal de viață. Nu e deloc exclus ca toamna aceasta acel partener ideal să ajungă în viața ei fix când nu se așteaptă.

FEMEIA BALANȚĂ

Femeia Balanță e ceva mai sceptică și nu achesează la ideile tradiționaliste privind uniunea dintre două persoane, însă un bărbat, ACEL BĂRBAT o va face să își schimbe principiile. Va primi verigheta și va dori să ajungă cu el în fața altarului. Bat clopote de nuntă, așadar!

FEMEIA TAUR

Tăuroaicele care până acum au tot fugit de responsabilitate în relațiile lor trebuie să se concentreze cu maximă atenție la ce vine pentru ele în această toamnă! Noiembrie va fi pentru ele adevărata lună a iubirii, mai ales că vor fi cerute în căsătorie! Vor accepta? Nu vor accepta? Totul depinde de dorințele lor.

Saturn nu va mai fi retrograd și intră în Capricorn! 4 zodii au karma dată peste cap

FEMEIA BERBEC

Femeia Berbec e greu de cucerit, dar cineva va reuși să o îmblânzească, să o tempereze. Va întâlni bărbatul care îi va da peste cap toate ideile (multe dintre ele preconcepute, ce-i drept, mai ales despre căsnicie) și toate așteptările într-o relație.

Vor avea parte de momente frumoase alături de persoana iubită și de o… cerere în căsătorie ca în filme!

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...