Vin vremuri bune: Horoscop săptămânal 11-17 martie 2019.

Vezi ție ce ți-au rezervat astrele pentru zilele următoare.

Berbec

Problemele financiare încep să dispară, dar e nevoie să începeţi să economisiţi pentru mai multă linişte pe viitor.

Presiunile venite din toate părţile, mai ales din sectorul profesional, vor dispărea, deci nivelul de stres va scădea şi el. Bucuraţi-vă de orice ocazie de comunicare pentru a cunoaşte persoane noi.

Nativii din zodia Berbec trebuie să își mute atenția pe lucrurile bune care se întâmplă în viața lor în această săptămână. Ei atrag ceea ce gândesc.

Așadar, nu trebuie să se lase afectați de micile inconveniențe ce mai apar din când în când.

Taur

Începutul săptămânii aduce tensiuni financiare însă răbdarea e bine-venită acum, pentru că în weekend lucrurile încep să se clarifice.

Viaţa familială vă solicită atenţia şi trebuie să vă concentraţi asupra problemelor casnice.

Nativii din zodia Taur trebuie să învețe să își păstreze calmul. În această săptămână pare că tot ceea ce se întâmplă în jurul lor îi irită.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni simt că au ajuns la fundul sacului pe planul financiar. Nu trebuie să se demoralizeze și nici să se plângă. Faptul este deja consumat.

Ceea ce pot face în prezent este să muncească dublu față de până acum și să dea dovadă de ambiție. Lucrurile vor reveni la normal.

Rac

Astrele vă favorizează şi veţi vedea că nu se mai poate vorbi de lipsa norocului. Oportunităţi noi vor apărea, dar munca va deveni prioritară. Vă va fi destul de greu să vă păstraţi un echilibru între viaţa personală şi carieră.

Nativii din zodia Rac nu mai acceptă să fie încă o dată dezamăgiți de cineva la care țin. Sunt extrem de intuitivi în această săptămână și reușesc să depisteze minciunile chiar înainte ca acestea să fie rostite. Sunt pregătiți să își restrângă cercul de prieteni dacă este necesar.

Leu

E o săptămână contrastantă, având în vedere că apar oportunităţi noi însă sunteţi foarte concentraţi şi pe probleme vechi.

Atenţia vi se va îndrepta asupra treburilor casnice. Cu toate greutăţile care mai sunt, priviţi în faţă cu optimism! Vă va ajuta la atingerea ţelurilor dumneavoastră mai repede decât credeaţi.

Aceasta nu este o săptămână foarte bună pentru nativii din zodia Leu. Reușesc să îndepărteze pe toată lumea din jurul lor cu atitudinea negativă pe care o au.

Trebuie să își ia un timp să reflecteze în interiorul lor asupra adevăratelor probleme care îi macină.

Fecioară

Activitatea profesională vă solicită foarte mult. Dacă aveţi proiecte pe rol, sunteţi mult mai eficienţi acum, iar acestea se vor finaliza cu succes. Familia vă atrage atenţia că o neglijaţi.

Nativii din zodia Fecioară vor ieși în evidență în această săptămână prin seriozitatea de care dau dovadă la locul de muncă.

Ei demonstrează că nimic bun nu se obține peste noapte, iar eforturile lor sunt mai mult decât apreciate.

Balanţă

Tot munca va fi în centrul preocupărilor dumneavoastră. E nevoie să fiţi mai deschişi şi dispuşi să învăţaţi lucruri noi pentru a beneficia de oportunităţile profesionale, astfel încât acestea să se materializeze în câştiguri financiare consistente.

Nativii din zodia Balanță trebuie să poarte o discuție serioasă cu partenerul lor de viață. S-au adunat destul de multe reproșuri și, dacă nu se rezolvă nimic acum, lucrurile cu siguranță nu se vor îndrepta mai târziu.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 14 aprilie 2021 – decizii bune

Horoscop 14 aprilie 2021 – Berbecii se bucura de momente frumoase in familie, iar Fecioarele ...