Viitorul acestor zodii a fost GHICIT de către ursitoare!

Ursitoarea este o persoană ce are puterea de a decide soarta unui om în funcție de anumite criterii foarte importante. În urma unei întruniri ținută în Regatul Unit doar două ursitoare importante una din ele fiind Ursitoarea, iar cealaltă Soarta au decis ce viitor vor avea nativii zodiilor următoare.

Această întrunire a mai fost făcută în 2010, datorită poziției favorabile a astrelor în prima noapte a verii. Astrele au avut o poziție oarecum vulnerabilă care a permis ursitoarelor să decidă soarta a șapte zodii după bunul plac, au scris totul într-un limbaj secret pe o foaie de aur alb și au lăsat-o să fie descifrată de către un astrolog profesionist pentru oamenii de rând, astfel oamenii vor știi la ce să se aștepte în mare parte.

Tot ceea ce ele au spus despre zodiile de atunci s-a adeverit într-un procent imens. Lucru arătat de statisticile de la experimentul social cu 36 de oameni, fiind 3 nativi pentru fiecare zodie. Timp de un an au notat câte din prezicerile ursitoarelor din Regatul Unit au devenit realitate și procentul a fost la 30 din nativi 100%, 5 din nativi 97-99% și a fost un singur om cu 96,50% spunând că una din preziceri s-a adeverit doar pe jumătate, procente memorabile ce-i drept. De aici deducem că nu sunt ursitoare false, iar ele chiar știu ce spun.

Ursitoarele au vorbit, pe scurt, despre calitățile zodiilor, căci fiecare zodie are anumite calități pe care le va păstra și nu le va risipi cu trecerea timpului. Ele s-au axat mai mult pe luarea deciziilor despre obiectivele nativului și ceea ce el va reuși să facă, în special despre punctele forte ale acestuia. Au hotărât care sunt obiectivele principale a fiecărui nativ în parte și au decis dacă vor reuși sau nu să le atingă.

Trebuie menționat faptul că indiferent de ce probleme întâlniți în viață trebuie să vă mobilizați și să le rezolvați, în niciun caz să renunțați și să lăsați totul baltă, acesta este ultimul lucru la care ar trebui să vă gândiți în momentul în care viața ia întorsături care mai de care mai complicate și mai grele. În orice caz, rău duce întotdeauna către binele suprem. Așadar, iată care sunt cele șapte zodii despre care s-a discutat la întrunirea ursitoarelor:

Taur – Drumul vieții tale este o împletitură între înțelepciune și bunătate. Acest lucru ajută la descoperirea și cunoașterea mult mai aprofundată a sinelui și la formarea unei vieți liniștite pline de pace, armonie și iubire. Ești și vei rămâne o persoană înțeleaptă, deschisă, darnică și nu îți vei pierde niciodată abilitatea de a discuta cu oamenii necunoscuți ca și cum ai fi copilărit cu ei. Rolul tău principal în viață este acela de a ajuta toți oamenii aflați în nevoie, căci bucuria unui om ce nu are posibiltăți este în același timp și bucuria ta. Te vei redescoperi și vei începe să pui în aplicare alte calități decât cele pe care deja le știai, iar asta o să îți aducă multe câștiguri financiare suplimentare pe care ți le doreai.

Rac – Drumul tău este o îmbinare perfectă între înțelegere și severitate, lucru ce aduce siguranța deplină pe plan emoțional și familial, știind bine că îți vei organiza familia de așa manieră încât toți membrii să fie fericiți. Ai pretenții mari, iar oamenii îți intră foarte greu în grație. Pentru a reuși ceva în viața trebuie să tratezi tot ceea ce te înconjoară cu atenție deplină, rigurozitate și disciplină. Ești și vei rămâne o persoană diplomată, înțelegătoare, loială. Obiectivul principal al vieții tale este acela de a întemeia o familie frumoasă. Și o să și reușești să faci acest lucru, însă unicul lucru pe care trebuie să îl faci pentru a avea o familie fericită este să îți lași durerosul trecut în spate.

Balanță – Drumul tău va împleti severitatea cu frumusețea cu dreptatea și cu pacea în relațiile cu oamenii din jur. Acest lucru te face să fii o persoană foarte admirată de cei din jurul tău. Ești o persoană sociabilă și nu judeci niciodată pe nimeni într-un mod greșit și acționezi mereu după propriile reguli, căci știi că doar regulile impuse de tine vor aduce echilibrul în lume și nicidecum regulile impuse de niște oameni care nu sunt la fel de liniștiți, iubitori și pacifiști așa cum ești tu. Pacifismul tău va atrage la rândul lui niște oameni liniștiți și calmi ce vor dori mereu să te ajute să

Săgetător – Drumul tău te îndeamnă la frumusețe și încredere în propriile puteri. Întreaga ta existență va fi plină de momente revoluționare și importante, astfel încât la finalul tinereții ai putea scrie o carte după care s-ar scoate multe filme care ar fi foarte vizionate. Nimic din ce îți vei dori nu o să ți se pară imposibil, pentru că știi care este adevărata ta valoare și ai supremă încredere în tine și în forțele tale. Nu te dai înapoi niciodată când îți apare o problemă în cale, ci o rezolvi și o înfrunți.

Vărsător – Ai calități dobândite la naștere care îmbinate cu veșnicia fac o combinație foarte frumoasă și plăcută. Ești o persoană altruistă, te gândești întotdeauna la cei din jur. Ești un om cu capul pe umeri, la locul lui și obții întotdeauna ceea ce ți-ai propus indiferent de circumstanțe sau sacrificii. Ești mereu deschis unor noi aventuri, noi încercări și noi experimente. În unele momente nu iese totul conform planului impus de tine, însă cu siguranță vei găsi o metodă de a manipula lucrurile în favoarea ta.

Pești – Drumul tău combină lumea reală cu cea spirituală. Ai o conexiune aparte cu divinitatea, îndemnându-te să acționezi mereu după niște principii antice. Întreaga ta existență devine un test și o carte de autocunoaștere, căci în momentul în care vei reuși să îți cunoști sinele abia atunci vei reuși să trăiești o viață după propria plăcere și după regulile tale. Reușești să oferi ajutorul necesar tuturor celor sin jurul tău, iar asta se întoarce mereu înzecit pentru tine, asta datorită karmei tale foarte active care întoarce către tine tot ceea ce tu faci celor din jur, un motiv bun pentru a începe să te gândești de două ori la ceea ce ai făcut tu înainte să judeci ceea ce îți fac cei din jur ție.

Gemeni – În drumul tău vei întâlni numai oameni frumoși și înțelegători alături de care poți avea relații minunate fie de prietenie, fie de iubire. Relații de durată, unele reușind să atingă chiar și veșnicia. Gândești logic, iar asta te ajută foarte mult să nu devii o altă persoană ușor de manipulat de societate așa cum sunt majoritatea oamenilor din ziua de astăzi. Ai abilități ale comunicării greu de închipuit sau de imitat, asta pentru că discuți cu un om pe care l-ai cunoscut acum 20 de minute exact cum ai vorbi cu un om pe care îl cunoști de mai bine de 10 ani, lucru ce te ajută să formezi prieteniile veșnice cu oamenii frumoși și înțelegători despre care vorbeam anterior.

Acestea au fost toate cele șapte zodii a căror soartă a fost deja decisă, în mare parte. Această întrunire a ursitoarelor se va mai face în 2022 când astrele vor avea din nou poziția favorabilă acestei întruniri. Acum că ai aflat ceea ce o să ți se întâmple știi la ce să te aștepți, astfel viața ta devine mai ușoară!

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...