Venus retrograd în zodia Balanță. O zodie își schimbă viața la 180 de grade

Planeta Venus intră în faza retrogradă în zodia Balanță începând de azi, 31 octombrie. Cum se traduce acest fenomen astrologic? Cum sunt afectate zodiile?

Venus retrograd în Balanță:
Va fi o perioadă destul de bună pentru ca fiecare dintre noi să ne focusăm mai mult pe propria noastră persoană și apoi să ne concentrăm și la ce avem de oferit celor din jur.

Este o perioadă de introspecție mai ales pentru zodiile care au pierdut lupta cu motivația, pentru zodiile care au avut parte de pierderi financiare sau au trecut prin despărțiri dureroase.

Din această categorie fac parte Fecioarele, Săgetătorii, Scorpionii (care sunt pe val în ultima vreme), Taurii (care înregistrează cumpene financiare din când în când), Gemenii și Peștii.

La polul opus se află nativii care trebuie să demonstreze mai multă anduranță, mai mult tact. Aici intră Berbecii, Racii, Leii, Balanțele, Capricornii și Vărsătorii.

Ce merită specificat în mod excepțional este traiectoria Balanțelor în perioada următoare. Acești nativi au ocazia să lase trecutul în urmă pe bune de data asta pentru că primesc informații care îi fac să vadă lucrurile mai pozitiv. Nu e exclus să facă o schimbare la 180 de grade, să aibă parte de un salt calitativ în viața lor.

Același lucru se poate spune și despre Taur, alt nativ guvernat de planeta Venus pe lângă Balanța. După perioadă de autoanaliză, Taurul trebuie să dea dovadă că a învățat ceva din toate greutățile prin care a trecut. Trebuie să se ambiționeze suficient de tare pentru că are toate datele care să îi asigure un viitor strălucit.

Horoscop special de Halloween: Cele mai malefice zodii și cele mai angelice sunt…

Halloween-ul este deja una dintre sărbătorile care bântuie și România și, cu această ocazie, ne-am gândit să trecem în revistă care sunt zodiile care te pot speria cu ușurință și cele care se sperie ușor. Le-am denumit zodii malefice și zodii angelice.

Horoscop de Halloween: Zodii malefice

SCORPION. Scorpionul este un adevărat artist în noaptea de Halloween. Știe cum să îi sperie pe cei din jur și de multe ori o face cu tot felul de glume macabre spuse pe un ton serios.

CAPRICORN. Capricornul este campionul deghizărilor în serile de Halloween. Poate intra în orice rol și are un mare talent să le ofere momente de groază celor din jur.

GEMENI. Dacă vrei să ai parte de distracție în seara de Halloween, ieși la distracție cu cineva născut în zodia Gemeni. Capacitatea de a trece de la o stare la alta, arta disimulării și nebunia specifică acestui nativ sunt ingredientele necesare pentru o noapte de… coșmar.

RAC. Racii sunt destul de sensibili, dar de multe ori sunt conștienți de această sensibilitate și o folosesc pentru a obține ce vor. Așadar, în ei se ascund mici făpturi malefice.

BERBEC. Nu putea lipsi din această categorie Berbecul. Acest nativ poate să ofere clipe de groază cu o singură privire.

Horoscop de Halloween: Zodii angelice
Evident, celelalte zodii sunt considerate mai slabe de înger. Aici intră Taurul, Leul (în mod surprinzător), Fecioara (cu mici excepții), Balanța, Săgetătorul, Vărsătorul și nativul Pești.

Unele Fecioare pot fi malefice, iar seara de Halloween le oferă momentul oportun pentru a se răzbuna pe cei care le-au făcut rău. Același lucru e valabil și în cazul Balanțelor, care au o minte dibace când vine vorba de farse și sperieturi, deși ei sunt foarte sperioși de fel.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...