Care este puterea ta magică, în funcţie de zodie

E ca şi cum toţi am fi fiinţe mistice cu abilităţi secrete şi superputeri. Şi adevărul este că toate cele 12 zodii posedă propria lor magie!

BERBEC

În mitologia romană, planeta care te guvernează, Marte, este zeul războiului şi al luptei.

Eşti primul semn de foc din zodiac. Focul tău este pur, deoarece este prima scânteie de lumină. Este acel foc care îţi luminează calea, te inspiră şi îţi dă curaj oriunde te duci. Eşti îndrăzneaţă şi hotărâtă, plină de entuziasm şi zel. Puterea ta nu are asemănare.

TAUR

Ai moştenit farmecele zeiţei tale şi abundenţa de pe planeta ta dominantă, Venus.

Vei experimenta viaţa prin cele cinci simţuri, ceea ce, la rândul său, creează o senzualitate înnăscută cu privire la stilul tău de viaţă şi comportament. Sezonul zodiei tale este momentul din an în care primăvara îşi intră în drepturi, iar lumea se poate răsfăţa cu deliciile pământului. Frumuseţea face parte din natura ta.

GEMENI

Planeta care te guvernează, Mercur, a fost singura care putea călători în şi din infern.

Mercur i-a însoţit pe zei şi pe muritori în infern, călătorind prin colţurile întunecate ale psihicului şi înapoi pe pământ. Mintea ta este foarte flexibilă, ieşită din comun.

RAC

Eşti un copil al Lunii mereu în schimbare.

Eşti foarte intuitivă şi binecuvântată veşnic de îngerii şi strămoşii tăi. Prin urmare, există o serie de daruri pe care le-ai primit la naştere. Empatia ta se activează atunci când cei dragi suferă şi, ca un adevărat mistic, ştii exact ce trebuie să faci şi ce au nevoie. Intuiţia ta este excepţională.

LEU

Soarele este planeta care te guvernează, iar energia ta vibrantă este echivalentă cu razele sale calde şi însorite.

Eşti generoasă, iubitoare şi râsul tău este molipsitor. Autenticitatea ta este cea mai mare putere a ta, iar lumea pur şi simplu nu te poate egala. Dansul, cântatul, iubirea şi râsul sunt pasiunile tale. Inima ta este ca un diamant.

FECIOARA

Nativii au o intuitie foarte buna si acest aspect ii ajuta mai ales cand trebuie sa se fereasca de efectele nefaste ale magiei. Nu prea sunt atrasi de practici oculte, poate doar sa citeasca despre ele pentru cultura lor generala. Pentru ca au o minte foarte ascutita, numerologia ar putea fi calea pe care ar evolua cel mai mult daca si-ar concentra energia in acest sens.

BALANTA

Una dintre abilitatile cele mai pronuntate la Balante este capacitatea de a vindeca, mai ales pentru ca au o dorinta innascuta de a-i ajuta pe ceilalti. Nativii acestei zodii sunt si foarte interesati de iubire si au un talent deosebit la vrajile de dragoste, care ii pot ajuta sa obtina mai usor ceea ce isi doresc pe plan sentimental.

SCORPION

Dintre toate zodiile, Scorpionul este cel care are cel mai mare potential magic. Nativii au multe talente in acest sens, detinand o capacitate innascuta de persuadare si de clarviziune. Ti s-a parut vreodata ca un Scorpion pur si simplu te-a hipnotizat? Ei bine, este posibil sa fie chiar acesta cazul, chiar daca nativul nici nu si-a dat seama. Scorpionii trebuie sa fie atenti atunci cand incep sa fie interesati de ocult, pentru ca puterile lor pot deveni cu usurinta distructive si pot fi influentate de starile intunecate cu care acestia se confrunta destul de des.

SAGETATOR

Filosof innascut si interesat de tot ceea ce tine de necunoscut, Sagetatorul va citi numeroase carti oculte daca va avea ocazia. El are o predispozitie spre clarviziune si detine abilitati profetice care se manifesta cel mai clar in somn. Totusi, nativul nu este interesat sa isi puna in practica puterile, ci mai degraba ravneste sa cunoasca cat mai mult si sa patrunda misterele universului, fara neaparat a abuza de ele.

CAPRICORN

Nu o sa intalnesti prea des un Capricorn care sa manifeste interes pentru ocult si magie. Aceasta zodie este probabil cea mai indepartata de aceste practici si chiar daca are o abilitate crescuta de a absorbi energia celorlalti (poate de acolo isi trage energia de a munci mereu asa mult?). Pe Capricorn nu il intereseaza magia si nu o va practica niciodata, cel putin nu in mod constient.

VARSATOR

Nativii acestei zodii au o intuitie foarte buna, iar puterea lor magica este divinatia prin intermediul Tarotului. Sunt foarte interesati de magie, exact cum sunt interesati de orice alt domeniu mai iesit din comun. Curiozitatea lor nativa ii impinge sa progreseze tot mai mult in domeniul ocult, insa, din fericire, sunt inofensivi si daca ajung sa faca rau, se opresc. Firea pasnica nu le permite Varsatorilor sa isi dezvolte puteri distructive.

PESTI

Cu siguranta ca aceasta zodie de apa are un potential crescut in magie, in special in clarviziune, datorita intuitiei iesite de comun de care se bucura. Pestii pot avea vise profetice si pot cu usurinta sa ghiceasca viitorul in carti de joc ori de Tarot. Problema este ca sunt mult prea sensibili pentru a face fata unei vieti orientate catre ocult, unde este nevoie de multa forta mentala. Cel mai bine pentru Pesti este sa se tina departe de magie.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...