Vara se va termina cu lacrimi amare pentru aceste zodii…

4 zodii nu vor avea o vară tocmai ușoară. De altfel, necazurile au început deja pentru o parte dintre ele. Iată care sunt cei 4 nativi care vor avea o vară fierbinte!

Top 4 zodii care vor avea o vară grea

TAUR: Dacă ești Taur, trebuie să știi că ai la dispoziție câteva momente unice în care poți schimba starea negativă prezentă. Trebuie să riști doar în perioadele 27-29 iunie, 3-7 iulie și 10-15 august. Sunt singurele zile favorabile vara aceasta. Astrele sunt de partea ta în aceste zile, așa că profită din plin de cele câteva zile dificile.

SCORPION: Pentru tine, dragă Scorpionule, luna iulie va fi una grea. Ai în față oportunități unice în luna august, dar până la august trebuie să treci de dificultățile lunii iulie.

Obstacolele vor ține de sfera profesională. Anumite decizii pe care le iei în carieră îți pot răsturna complet sistemele de valori și pot duce la conflicte neașteptate.

Complicații apar și în sectorul amoros. Nu uita niciodată că orice cuvânt spus la nervi se poate întoarce împotriva ta când nu te aștepți. Trebuie să înveți să treci cu vederea supărările partenerului și dacă vezi că e trist să nu insiști foarte tare pe asta.

Uneori oamenii supărați trebuie lăsați singuri pentru a-și pune ordine în gânduri, în niciun caz bătuți la cap non-stop.

SĂGETĂTOR: De tine depinde cum va fi vara asta pentru tine. Veșnicele discuții în contradictoriu în familie pot duce la ruperea unor relații în mod definitiv.

Nu te mai autosesiza în tot felul de discuții între neamuri, prietenii rudelor tale și nu încerca să intervii unde știi sigur că e o cauză pierdută.

Ai parte de multe câștiguri doar dacă știi unde să insiști cu anumite remarci. Ar fi indicat să gândești de două ori o idee înainte de a o exprima public. Sinceritatea poate face rău uneori.

CAPRICORN> Nici Capricornii nu au o perioadă tocmai genială. Dacă ești născut în această zodie, vara asta trebuie să faci curățenie în lista de prieteni. Ai multe ”căpușe” lângă tine.

Horoscop dragoste vară 2018. Cine se îndrăgostește

Toate zodiile au o perioadă extrem de frumoasă din punct de vedere amoros. Unele vor avea de suferit din nefericire, dar lucrurile se vor așeza treptat.

Berbecii vor fi destul de obosiți vara aceasta și vor avea parte de o serie de momente eliberatoare. Doar dragostea le dă energie.

Taurii vor avea o vară toridă din punct de vedere amoros. Au parte numai de lucruri frumoase, de aventuri spectaculoase.

Gemenii fac o schimbare în viața lor din punct de vedere amoros. Vor fi puși în tot felul de situații care mai de care mai interesante.

Racii se despart pentru a începe o relație nouă. Vor fi extrem de curajoși și vor risca din multe puncte de vedere.

Leii vor trăi o poveste de iubire ca în adolescență. Vor fi extrem de încântați de felul în care va evolua viața lor.

Fecioarele trebuie să se stabilizeze din punct de vedere financiar înainte de orice. Au parte și de multe momente frumoase din punct de vedere sentimental.

Balanțele vor avea o vară ca în povești. Din punct de vedere sexual vor avea parte de aventuri unice.

Scorpionii vor fi ceva mai posomorâți și vor simți nevoia de data aceasta să fie mângâiați, să primească afecțiune. Nu se vor mai limita doar la sex.

Săgetătorii au o viață amoroasă destul de liniară. Nu apar surprize majore în viața lor.

Capricornii au parte de multe surprize plăcute din punct de vedere amoros. Au parte de multe momente interesante mai ales în luna august.

Vărsătorii vor avea parte de un nou început în iubire, iar Peștii vor fi pregătiți pentru a descoperi o infidelitate. Ceea ce bănuiau se va confirma.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...