Va fi o lună de calvar! Cele mai ghinioniste zodii în luna septembrie, totul le va merge pe dos, pe toate planurile

Luna septembrie se anunță una extrem de complicată pentru câteva zodii. Astrele nu sunt deloc de partea lor. Iată care sunt zodiile ghinioniste în luna septembrie, vor plânge cu lacrimi amare întreaga lună.

Zodia Gemeni începe prima lună a toamnei cu stângul. Este o lună în care dificultățile sunt la tot pasul pentru nativii acestei zodii. Chiar din prima săptămână, mulți nativi ai zodiei Gemeni ar putea intra în conflict cu cei dragi sau, ce este și mai rău, chiar cu superiorii de la serviciu.

Pentru aceștia, le va fi extrem de greu în luna septembrie să se împartă între carieră și familie, iar unii dintre ei vor avea de făcut alegeri importante în viața lor.

Citește și: Cele mai norocoase zodii ale lunii septembrie! Totul le merge ca pe roate, pe toate planurile

Din fericire, cei dragi le sunt alături în momentele de cumpănă emoțională. În luna septembrie, nativii Gemeni au ghinionul să fie mai posesivi ca niciodată și să îi exaspereze pe partenerii lor de viață cu anumite pretenții considerate absurde.

Instabilitatea aceasta emoțională se va prelungi până la finalul lunii septembrie, când vor începe să își revină, mai ales că acest tip de comportament nu este unul obișnuit pentru ei.

Nativii zodiei Scorpion, sfătuiți să nu plece urechea la bârfe
Nici nativii zodiei Scorpion nu au o lună prea norocoasă, iar dacă la începutul lunii vor avea energie pentru a realiza toate planurile pe care le au, din a doua săptămână lucrurile se schimbă pentru ei și vor avea parte de o perioadă extrem de stresantă. Anumite bârfe auzite în grupul de prieteni ori la serviciu i-ar putea afecta destul de mult, iar din această cauză, răspunsurile lor să fie pe măsură.

Nici în viața de familie lucrurile nu vor merge extraordinar pentru nativii zodiei Scorpion, care se vor trezi în mijlocul discuțiilor sau al unor reproșuri. Se recomandă răbdare pentru a trece cu bine peste această perioadă și mai multă înțelegere în legătură cu partenerul de viață. Va trece și această perioadă, importantă este răbdarea, pentru că va răsări soarele și pe strada lor.

Acestea sunt punctele slabe ale zodiilor! Marea slăbiciunea a fiecărui nativ

Fiecare persoană are un punct slab pe care, dacă ceilalți îl află, o poate manipula extrem de ușor. Iată care sunt punctele slabe ale zodiilor și cum te poți apăra de ceilalți, pentru a nu fi rănit.

Berbec: Nativul acestei zodii parcă s-a născut stresat, iar atunci când nu are vreo activitate, stă ca pe ace și nu își găsește locul. Niște clipe de yoga și de liniște nu ar fi deloc de neglijat, pentru a-și reveni și pentru a intra în ritmul celorlalți.

Taur: Deși este o fire foarte practică, dă greș atunci când are un termen limită și tinde să devină foarte stresat și să strice totul. Din această cauză, ar fi bine să evite presiunile și să facă totul în ritmul propriu, fără să fie zorit.

Gemeni: Nu există persoană mai agitată ca nativul zodiei Gemeni. În fiecare zi găsește cel puțin un lucru care îi provoacă neliniște și anxietate, precum și agitație. Nu degeaba sunt pacienții perfecți pentru orice psihologi. Mai multe pauze și plimbări ar fi o soluție, însă ei găsesc ceva de făcut chiar și în aceste momente.

Rac: Nativul acestei zodii suferă cumplit atunci când apar probleme de familie. Pur și simplu nu poate suporta ca cei dragi lui să treacă prin clipe grele și se stresează foarte tare pentru a rezolva orice supărare a celorlalți, oricât ar fi ea de neînsemnată.

Leu: Adoră să le demonstreze celorlalți că poate face orice, așa că oriunde este ceva greu de făcut, el este primul la coadă. Iar dacă ceva nu iese așa cum își dorește, devine furios și stresat și răbufnește. O mai mare cumpătare este de dorit în astfel de situații.

Fecioară: Nativul acestei zodii are impresia tot timpul că ceea ce face este mult prea puțin, iar acest lucru îl frustrează permanent. Iar cei din jur neapărat trebuie să țină pasul cu ei, deoarece nu suportă să fie cineva mai prejos sau mai presus.

Balanță: Dacă este ceva care îl poate stresa mai mult pe nativul zodiei Balanță, atunci acel lucru este să fie pus să ia o decizie. Este punctul său slab, iar cei care vor să câștige ceva de la ei profită de acest lucru, deoarece în grabă poate lua decizii neinspirate.

Scorpion: Nu suportă să ceară ajutorul celorlalți, iar din această cauză, ajunge să se bage în situații din care nu mai știe cum să iasă. Poate face multe greșeli doar pentru că vrea să iasă în față cu realizările lui.

Săgetător: Rutina este punctul slab al nativului zodiei. Iar dacă cineva vrea să îl subjuge definitiv, atunci trebuie să apeleze la acest lucru și viața acestuia va fi schimbată pentru totdeauna.

Nativii zodiei Vărsător sunt mereu cu capul în nori
Capricorn: Totul trebuie să fie organizat pentru el, iar orice lucru care nu este în ordine îi poate crea o stare de stres foarte puternică. Nu poate să fie mai flexibil și dacă i se cer mai multe lucruri, atunci clachează.

Vărsător: Punctul slab al nativilor este faptul că trăiesc numai cu capul în nori. Atunci când sunt aduși cu picioarele pe pământ și puși să facă față realității devin foarte stresați.

Pești: Nativii acestei zodii sunt extrem de sensibili, iar atunci când cineva le prezintă o realitate o primesc cu scepticism. Au nevoie să fie trași din când în când de mânecă pentru a vedea adevărul.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...