Urmează luni grele pentru aceste zodii

Urmatoarea perioada din 2018 nu le aduce bucurii, ci doar lipsuri și necazuri. Au loc schimbări în viața lor, și nu în bine.

Fie se îmbolnăvesc ei sau cineva din familie, fie își pierd serviciul său relația cu partenerul începe să scârțâie, ajungându-se până la despărțiri și chiar divorțuri.

Taur

Primești vestea unui diagnostic crunt, care te vizează fie pe tine, fie pe cineva drag, din familie. E o mare tristețe pe care o vei depăși cu greu.

Nu prea ai parte de sprijinul prietenilor, iar însingurarea aceasta nu îți face deloc bine, ci îți agravează și mai rău starea.

Scorpion

Publicitate
Chiar dacă pare greu de crezut, în urmatoarele luni vei suferi cumplit în dragoste. Iubești enorm, iar faptul că lucrurile nu merg între voi așa cum ți-ai dorit îți sfâșie inima.

În relația pe care o ai se produc certuri, sunt discuții interminabile care nu aduc nimic bun, ba chiar duc la o despărțire dureroasă. Îți va lua luni bune ca să îți revii la normal.

Berbec

2018 este un an negru în cazul tău. Ești pusă în fața unor decizii grele, în care trebuie să fii fermă.

Problema e că nu știi încotro să o apuci, lucru care te va destabiliza complet. Ești dezorientată și nu prea e nimeni prin preajma care să îți vină în ajutor.

Vei avea probleme cu banii. E o perioada grea, trista, care va lăsa în urmă urme adânci.

Cele 3 zodii care vor avea un sfârșit de an excelent: Una își va întâlni marea iubire

Fiecare zodie în parte are o misiune de îndeplinit până la sfârșitul anului, pe care va trebui să o realizeze. Cel mai bine însă din tot zodiacul vor fi Scorpionii, Leii și Fecioarele. Iată ce bucurii le vor aduce următoarele luni acestor zodii.

Leii își vor întâlni marea iubire

Carismatic? Puternic, șarmant, prietenos, dar deopotrivă orgolios? Când veți vedea un asemenea bărbat, puteți fi convinși că este un Leu.

Dacă mulți ani, Leii nu au avut parte de viața pe care și-au dorit-o, se pare că ultimele luni până la sfârșitul anului vor cu totul diferite de ceea ce au avut până acum. Situația se va schimba radical în primul rând pe plan financiar, când li se vor ivi noi oportunități de serviciu, iar acest lucru le va spori considerabil veniturile.

La capitolul dragoste, se pare că, în sfârșit, Leii își vor găsi adevărata dragoste după care au umblat atât de mult, se vor liniști, iar sănătatea se va îmbunătăți, de asemenea.

Scorpionii vor călători

După atâta muncă, Scorpionii vor reuși să răsufle, în sfârșit, ușurați și să-și îndrepte atenția și către călătoriile și vacanțele la care au visat mulți ani.

În ceea ce privește banii, aceștia vor fi din ce în ce mai mulți, iar relația de iubire va fi asemenea unui basm. Au avut multă răbdare Scorpionii, dar iată că acum viața lor se va schimba atât de mult, încât și lor le va fi greu să creadă.

Fecioarele vor avea parte de prieteni care-i vor susține

Mare bucurie va avea până la sfârșitul anului și Fecioara, care va lega relații strânse de prietenie cu oameni de care au mare nevoie. La serviciu totul e bine, iar în dragoste toate problemele s-au risipit, iar relația va merge din ce în ce mai bine.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...