Un clasament sincer! Cele mai bune soții în funcție de zodie – Balanța se pare că este o soție extraordinară!

Pentru unii bărbați, soția ideală este cea care gătește și are grijă de casă, pentru alți bărbați, soția perfectă este cea care nu are niciodată dureri de cap. Fiecare are percepția sa despre soția perfectă. Tocmai de aceea, în concepția unor bărbați, soția ideală este o femeie casnică, iar pentru alții, este o femeie de afaceri, independentă și ambițioasă.

Vă prezentăm un clasament amuzant al celor mai bune soții în funcție de zodie:

Locul 12 – Scorpion

Femeia din zodia Scorpion este frumoasă și are și o minte ascuțită. Dar nu este nici pe departe soția ideală. A te căsători cu ea, este precum ai semna un acord benevol de a te transforma în sclavul ei.

Până la adânci bătrâneți va trebui să-i faci pe plac și să te obișnuiești cu caracterul complex al acestei femei. Iar la această vârstă deja va fi greu să schimbi ceva, pur și simplu te vei resemna.

 

Locul 11 – Pești

Mai bine să ai o pisică, decât să te căsătorești cu nativa acestei zodii: rezultatul va fi același. Femeia Pești este o creatură nepământeană. Te va lăsa să îi arăți dragostea, dar numai dacă ea va fi în toane bune.

Bărbații sunt atrași de femeile Pești și sunt înnebuniți după ele. După ce se desparte de această femeie, bărbatul poate pierde sensul vieții și chiar ajunge în depresie. Acesta este un alt motiv să nu vă căsătoriți cu nativele zodiei Pești.

 

Locul 10 – Leu

Să îmblânzească o Leoaică vor reuși numai cei mai curajoși. Pentru a face acest lucru, trebuie să cheltuiți o avere. Soției Leu îi plac bijuteriile frumoase, mașinile scumpe și alte lucruri costisitoare.

Puțini bărbați pot să ofere acestor femei o viață de lux. Despărțirea de extravaganta femeie Leu, va fi motiv de fericire numai primele trei zile, apoi vă veți plictisi. Restul femeilor vă vor părea plictisitoare și neinteresante.

 

Locul 9 – Săgetător

Această femeie este greu de refuzat, iar cucerirea ei, uneori este o misiune pur și simplu imposibilă. Mereu totul trebuie să fie doar cum dorește ea. Căsătoria cu o femeie Săgetător este precum ai încheia un pact cu diavolul.

Pentru o astfel de uniune va trebui să plătiți cu propriul suflet. Dacă nu îi veți face pe plac, fiți pregătiți să înfruntați o femeie revoltată.

 

Locul 8 – Gemeni

Gemenii pot citi oamenii. O astfel de soție știe sigur cine este soțul ei, îi cunoaște toate păcatele, gândurile și temerile. În zadar veți încerca să o mințiți.

Își va da seama de oricare dintre greșelile dvs și orice minciună, este suficient doar să deschideți gura. Nu întrebați cum îi reușește. Mai bine încercați să nu aveți secrete sau fiți pregătit pentru o îndelungă conversație moralizatoare.

 

Locul 7 – Berbec

A trăi cu o femeie Berbec nu este o „plăcere” pentru cei slabi de inimă. Dacă doriți să vă dezvoltați și să vă antrenați puterea minții – nu ezitați să vă căsătoriți cu o astfel de femeie. Va lupta până în pânzele albe pentru a-și reeduca partenerul de viață.

Dar să nu vă fie frică. Tot ceea ce face ea, este doar pentru binele dvs, chiar dacă nu conștientizați acest lucru. Femeia Berbec este foarte puternică, nu are nevoie de un soț care nu are același caracter puternic ca și ea. Dacă nu sunteți pregătiți să trăiți o astfel de „catastrofă”, mai bine nu vă legați destinul cu această femeie.

 

Locul 6 – Balanța

Pe un taler Balanța are pentru dvs bucate delicioase, seri romantice, conversații liniștite și sincere. Pe celălalt taler – scandaluri, reproșuri și certuri.

Totul depinde de starea de spirit a femeii Balanță și de atitudinea dvs față de ea. Dacă nativa acestei zodii nu va fi apreciată, ea se va supăra și va pleca. Și nu o veți mai vedea niciodată.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...