Un astrolog a dezvăluit care sunt cele mai fidele zodii din horoscop. Nu te vor înșela niciodată!

Ți-ai găsit marea iubire și visezi la o poveste de dragoste ca-n filme, care să dureze până la adânci bătrâneți?  Horoscopul îți poate spune dacă zodia partenerului sau a partenerei se află pe lista albă în ceea ce privește fidelitatea.

Iată un top al celor mai fidele zodii, alcătuit de astrologii site-ului keen.com.

Taur

Taurii iubesc confortul și sunt foarte senzuali. Ei caută stabilitatea și sunt foarte dependenti si loiali partenerului. Taurii isi fac planuri pe termen lung, gandesc mereu in avans si sunt gata oricand sa rezolve problemele care pot aparea in relatie.

Rac

Racul se concentreaza pe securitatea pe care o ofera o relatie. Ei sunt casnici, iubesc familia si sunt profund legati de ea. Racii sunt foarte dragastosi si au mare grija de persoanele pe care le iubesc.

Fecioară

Chiar dacă sunt mai tot timpul cu capul în nori, fecioarele sunt cu picioarele pe pământ și se numără printre cele mai fidele zodii. Atunci când intră într-o relație o fac tocmai pentru că își adoră partenerii, așa că nu ar fi niciodată în stare să îi trădeze.

Săgetător

Sunt calzi și emotivi și își iubesc partenerii sincer, așa că nu i-ar trăda niciodată. În plus, farmecul lor este atât de mare, încât nici partenerii lor nu îi trădează.

Capricorn

Sunt foarte încăpățânați și, de multe ori, tocmai din această cauză, stau în relații în care nu se simt bine tocmai pentru că nu îndrăznesc să pună capăt relației ori să își trădeze partenerul. Fidelitatea este, pentru ei, ceva sfânt.

Pești

Chiar dacă pot fi persoane complicate, peștii sunt sinceri și spun adevărul direct în față. Ei nu trădează din principiu, preferând să analizeze riscurile și apoi să ia o decizie înțeleaptă – dacă vor continua sau nu relația.

Ce este horoscopul și câți români urmăresc horoscopul zilnic?

Zodiacul își are originea în lumea orientală, pe vremea când oamenii erau preocupați de studierea astrologiei. Formele de ghicire zodiacale au luat naștere din vechiile concepții caldeene despre studierea constelațiilor. Definiția din DEX a cuvântului horoscop este “prezicere astrologică a destinului după poziția stelelor la nașterea cuiva”.

Preoții caldeeni erau uimiți de cerul înstelat și vast. Astfel, aceștia au descoperit formele zodiilor în stele, studiind îndeaproape constelațiile. Preoții au stabilit că aceste constelații își pun amprenta asupra vieții omului și a pământului.

Astăzi, aproximativ 20% dintre români se consideră superstițioși. Aproximativ 61% urmăresc horoscopul, 44% dintre ei cred că au avut vise premonitorii și 46% dintre români cred în sfârșitul lumii. Asta indică un sondaj de opinie dezvoltat de Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie – IRES pentru identificarea supestiţiilor românilor.

Studiile arată că 61% dintre români urmăresc zilnic horoscopul deoarce ei consideră că astrele le pot influența viitorul. Cu toate acestea, 69% dintre respondenți nu cred că horoscopul, poate anticipa evenimentele din viețile lor.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 14 aprilie 2021 – decizii bune

Horoscop 14 aprilie 2021 – Berbecii se bucura de momente frumoase in familie, iar Fecioarele ...