Toți își permit să mintă. Iată despre ce mint cel mai des semnele zodiacale!

Rareori suntem sinceri 100%. Uneori ne permitem să spunem minciuni pentru a obține ceea ce dorim, pentru a ne atinge scopul, a părea mai buni sau pentru a ne justifica. Să aflăm despre ce mint semnele zodiacale.

Berbec  – Cel mai des minte despre abilitățile și experiența sa. Îi place să arate că e un om grozav și solid – de aceea, înfrumusețează lucrurile pentru a-și da valoare și semnificație.

Taur – Tinde să mintă că este foarte ocupat, pentru a evita întâlnirile sau conversațiile. Uneori se simte mai confortabil singur, decât să meargă la o petrecere.

Gemeni – Deseori spune minciuni despre locurile în care merge și despre oamenii pe care se presupune că îi cunoaște. Ii plac foarte mult distracțiile și aventurile și, ca urmare, își schimbă mereu planurile, alegând ceva mai interesant.

Rac – adesea minte despre sentimentele sale, pentru că, de obicei, încearcă să-și ascundă adevăratele emoții. Când se simte deprimat, cel mai probabil va spune o minciună despre motivul care i-a provocat această stare.

Leu – minte fără rușine pentru a câștiga o dispută sau un conflict. Este incredibil de mândru și nu va recunoaște propriile greșeli, de aceea recurge la viclenii și se eschivează prin toate mijloacele.

Fecioara – minte adesea pentru a obține ceea ce dorește. Sunt persoane atipice, cărora le place să trăiască după propriile reguli. De aceea, spun minciuni și manipulează.

Balanța – poate minți pentru a fi pe placul altora. Îi place viata socială, vrea să aibă cât mai mulți prieteni utili și importanți și din acest motiv înfrumusețează poveștile pentru a-și crea o imagine frumoasă.

Scorpion – de obicei, minte despre gândurile și sentimentele sale. Are tendința să poarte supărările în sine și să le ia aproape de inimă. Însă emoțiile și le ascunde cu grijă, așa că mai degrabă își vei înghiți limba, decât va spune ceva despre sine.

Săgetător – deseori spune minciuni pentru a ieși dintr-o problemă sau a scăpa de oamenii care nu-i plac. Tinde spre libertate și independență absolută și pentru asta este gata la multe lucruri, inclusiv la minciuni.

Capricorn – de obicei, minte despre slăbiciunile și părțile sale vulnerabile. Îi este atât de teamă de propria nesiguranță, încât minte și pretinde că este o persoană incredibil de puternică și fermă.

Vărsător – prețuiește cunoștințele și adevărul mai presus de orice. Cu toate acestea, poate minți atunci când țese niște intrigi. Mintea sa ingenioasă încearcă să obțină tot ce-i mai bun pentru el și prin urmare îl face să mintă pentru a atinge acest obiectiv.

Pești – minte doar pentru a proteja alte persoane. Cu o durere sufletească imensă conștientizează toate nedreptățile acestei lumi și ca urmare recurge la minciuni, pentru a-i proteja pe cei slabi, jigniți și nevinovați.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...